Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel hatunsun kız seeen gamzeli mamzeli mucckkk......... Allah daim etsin mutluluğunuz sen bana bakma normal insanların yaşadığına inancım kalmadıydı :)) iyi geldi bu foto... normal insan fotosu :))
hee hee pek güzelim tombik manken olmaya aday ama boydan güdük
adamla bacakları saklamışım ayrıca foto 3 yıllık şuan saç baş farklı ama genede saol bebiş ..

beni de ablamın ablası sanıyorlar aramızda 10 yaş var :)) ikizim o benim diyorum :)) inanıyolar cidden :)))

oyun parkında tek başına kalmış çocuk gibiyim eve gidesim var

yazıııık :))

nihahaaa biz seni şişmanlatıp yicez :)))

hımmm sebebi buysa süper...

sende bendensin... kaın bacak giller bi de eklem bacaklılar var bi de leylek bacaklılar :)))

ayyy ne hoş kaç yıllık dostluklar :)

Gobegim erimiyo benimde o erise gerisine raziyim valla

erir erir....

Bugunde nefes almamiza izin veren rabbimize sukurler olsun. hepinize gunaydin

Amiin :)

Oyle aksam ustude yurursem super olucak bakalim bu arada kendinize naneli omlet yapabilirsiniz yag yakicidir nane

yarn deniyeyim bunu....

Boy 1.70 kiloda 79 hedef 58 canim

eneeemmm bi uzun daha gelmiş :)) ehh artık mor vak vağı rahat bırakabilirz.... çömezi ezikleyelim acıkta :)) o kıdemli leylek...

sen terfi ettin artık....

ben çok evcimenim yaaaaaaa

ayyy bende... seviyorum evimi... home sweet home.... ayy zaten beni bi yere götürcek kocam yok :)))

Eki Görüntüle 1794030
kızlar benimde üst tarafımda yok kilo hepsi kalça ve basende malesef

oyyyşş maşallah suphanAllah..... sende fistuk gibi hatunmuşun hee... o maşallah bebeyedi ama :))

eveeettt öyledir ablası tabi şimdi 3 yaşını bitirdi tutan benim:)

maşallah...

Hanimlar bu avm'lerde yag oranini olcen dijital tartilar dogru olcuyor mu? ona gore sevinecegim de :))

öyle bir şey mi varmış....

yaa benim betüşüm nerdee özledim onu hee
btlbetul tatlım nerdesiiinnnnn ?

hunharca temizlik yaptım bu gün ölüyooom....

ajitasyon yapma pis uzun leylek :)

Hadi sen sadece gıcık dedin de simdi btlbetul neler dicek kimbilir

i love you dicem ne diyim :))

kuzum sen üzüldünmü kırıldınmı kıyamam ben sana kuşummm :)
seni sevdiğimizden takılıyoruz biz üzülüyosan takılmayız bebişim
çekerim ben seni üzenlerin kulaklarını

bırak yeeaa acıma şuna...

hadi hadi aldık biz mesajı....

yaaww dün en son betüş kahve maskesini yaptı sonra ses gitti kahvemi çarptı acaba ..

kız şamaka bir uyku tutmadı mı beni kalk sen gece gece temizlik yap... baktım çok tangırdıyom yatayım dedim saat 2 olmuş... dön dön dön ne ara uyumuşsam uyumuşum şükür ama ebeme kadar aklımdan geçmeyen kalmadı yane :)))

amann iyi olsunda gelsin btlbetul ..
çılgın kızçeyi özlüyorum valla yokluğu belli oluyo

temizliklerden gelemedim evi belediye kapatmadan dedim el atayım :))

He valla arattiriyo kendini muska yokya ondan gekmiyodur o bizi sevmiyo zati

muccckkkk :)

noldu kız bende nerdesin diyee söylenip duruyodum .. ne yaptı gene bu böcükler ne olduda kızdırdılar seni ?

yok bacım evi dip köşe kaldırdım ayyy ölmüşüm ayacıklarım kopmuş....

yavrum sen nerde yaşıyon da normal insan arıyon ben senden korkmaya başladım

sen normal misin ki desene :)))

ben pide de değil o tiramisuda takıldım bide ara yazmış pasta dimi o ? pastaysa ara deme o ana olmuş hatta bu gidişle bu menü bence baba menü yani

amaaan hormonlu ördek :)))

neyli pide yedin kızzz onuda yaz bakem afiyet olsun
Pide sadeydi canım hani şu ramazan pidesi gibi olur ya onlardan
i love you dicem ne diyim :))
İyi bari bunla atlattık. I love you too
ben pide de değil o tiramisuda takıldım bide ara yazmış pasta dimi o ? pastaysa ara deme o ana olmuş hatta bu gidişle bu menü bence baba menü yani
Ya zaten kahvaltı da ögle yemegi saatindeydi, 11-12 gibi. Tiramisu pasta ama ne bileyim ara diye yazdım siz ana sayın Hatta dedigin dogru baya babalar gibi yedim bugun

oy maşallah mıntıka temizliği gibi bu saate kadar ne o yaaww
bencede yüzüne sürdüğün kafeinin etkisi o temizlik sana ciltten geçmiş

ben menülerimi hiç yazmiim iki gündür sapıttım yemek memek yemedim muz süt meyve ve çaklıt başka bişi yemedim... tartılmadımda...

ayyy çok yorgunum devriliyorum ben mucckkk yarın görüşürük.... temizlik olimpiyatlarının ikinci etbaında kendime başarılar diliyorum gazam mübarek olsun....

kızlar yarın güççük odamı temizlicem eğer ses etmezsem akuta haber veirn....gelsinler beni bulsunlar....

bundan sonra abarrtığımızda ara ana baba diye ayırırızz menümüzü muskam ona göre tepki verir

git uyu bari bu saate kadar temizlik yarın temizlik sonraa sana enerjiyi direk trafodan bağlarız artık .. git uyuda dinlen bari tatlım

oy maşallah mıntıka temizliği gibi bu saate kadar ne o yaaww
bencede yüzüne sürdüğün kafeinin etkisi o temizlik sana ciltten geçmiş

doping etkisi yarattıydı emmee şimdi nakavtım.... ağrımayan yerim yok........ayyy anam ölüüyooom... keçilerim getirin banaaa... mistır masıl mıyım ben be bu neymiş böyle...

Hangimiz hormonsuzuz ki

ayy evet bu aralar bende hormonluyum :)) varlığı bir dert yokluğu yara :))

Kızlar yatağa yattım telden giriyorum eşimde kızıyo duramıyorum sizsiz ayol kızz hoş geldin sanada bi koca bulalım gezdirsin seni bari ay benim evede bi el atsan bacım ne güzel olur hadi ben yattım adam boşıcak beni yoksa betuş sonra beraber gezmek zorunda kalıcaz optum hepinizi:)

yemişsin artık tatlım yarın yeni gün tutarsın dengelersin napalım sıkma canını
bu arada me tooooo

bana bulurken kendininkini kaybetme :)))

kız bir yandan ev temizliyom bir yandan da ablamın mutfak dolaplarını silmenin hesabını yapıyom :)) sana da gelirim :)))

valla sana bu temizlik 2 kilo attırır betüşüm yarın sabah tartıl bakeem merak ettim ..

kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…