- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.881
hee hee pek güzelim tombik manken olmaya aday ama boydan güdükne güzel hatunsun kız seeen gamzeli mamzeli mucckkk......... Allah daim etsin mutluluğunuz sen bana bakma normal insanların yaşadığına inancım kalmadıydı :)) iyi geldi bu foto... normal insan fotosu :))
teşekkür ederim canım 3 yıl yaşlıyım şuan beyazların var ve daha şişkoyum ama genede saol en azından ablası gibi duruyosun demedin herkes öyle diyor da hatta eşimle dolaşırken liseden hocamla karşılaştım kardeşinmi dedi .. kilo çok kötü birşey maalesef
oyun parkında tek başına kalmış çocuk gibiyim eve gidesim var
Dünkü menumu gordunuz. Ne yedim de +300 ciktim bu sabah?? Aksam yedigim tavuklu sandvic mi?? Ekmek hic mi yemeyeyim? Her yedigimi depoluyor mu bu vucut? 24 saat ac mi dolasayim?? Sporum mu az geliyor? Her gun kardiyo mu yapayim? Benim canim yok mu? Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi? Kafamda deli sorular...
Valla cildiricam 1 haftadir ya. Yesem de kilo alıyorum yemesem de o zaman yiyeyim??? Ne diye diyetteyim diye geziyorum ki???
haayyııııııırrrrrrrrrrrrrrrr yemeeeeee .. sakııınnn!!!!!!!
vücut bahar geçişinden böyle olurmuş..
sabah eşimin kuzeniyle nette muhabbet ettik (diyetisyen kendisi ) çoğu hastamda şuan aynı durum var dedi ..
aman diyim 1-2 hafta sık dişini vücut havalara alışsın ..
bahar erken geldiğinden bünyelerimiz tepki veriyomuş.
valla bende ilginçtirki kiloma göre göbeğim yok o tuhaf ama benim bacaklarım kalın hep kalındı genetik yani benimde bacaklarını inceltirsem sorun biter diye düşünüyorum.. gövdemde 19 kilo yağ varken bacaklarımda toplam 13 kilo yağ var düşün
Gnd kizlar bu sabah erkenden uyandim hazirlik yapiyorum ankara ya yola cikiyorum.oradan kuzuma tabiki.ankarada yarin sabah lise deki kankamla bulusicam oda paristen geliyor baya heyecanliyim cok seyler paylasmistik nilusumle. Benim yaslara gelince cok daha degerli oluyor bu duygular
Gobegim erimiyo benimde o erise gerisine raziyim valla
Bugunde nefes almamiza izin veren rabbimize sukurler olsun. hepinize gunaydin
Oyle aksam ustude yurursem super olucak bakalim bu arada kendinize naneli omlet yapabilirsiniz yag yakicidir nane
Boy 1.70 kiloda 79 hedef 58 canim
Valla ben de bi ara basen egzersizleri yapiyordum ki pilateste yogada falan da yapiyorum ama kuculmeyince kuculmuyorsen ölçüm yaptirmissin bi de ben de merak ettim neremde ne kadar yag var acaba :)
Sen dun kacamak yaptin mi canim?
btlbetul bak bi leylek daha varmis aramizda :))
Bana cok takiliyorlar canim uzunum diye artik yalniz degilim sayendeHedefimiz de ayni bu arada :)
ben çok evcimenim yaaaaaaa
eveeettt öyledir ablası tabi şimdi 3 yaşını bitirdi tutan benim:)
Hanimlar bu avm'lerde yag oranini olcen dijital tartilar dogru olcuyor mu?ona gore sevinecegim de :))
Duruma seviniyorum ama grup icinde gıcık damgasi yemeye üzülüyorum canim
Bilmiyorum ki yaa 58 de baya az mi diyorum, zaten artik gitmiyor ya da gıdım gıdım gidiyor, napsam bilemedim
Kusbasili kaşarlı pideyi yakman lazim canim, onun disinda iyi :)
Hadi sen sadece gıcık dedin de simdibtlbetul neler dicek kimbilir
kuzum sen üzüldünmü kırıldınmı kıyamam ben sana kuşummm :)
seni sevdiğimizden takılıyoruz biz üzülüyosan takılmayız bebişim
çekerim ben seni üzenlerin kulaklarını
Yok iste ben de sizi kiskandirmak nispet olsun diye koymadim, oyle anlasildim diye uzuldum aslinda. Bi sorun yok yani
Ayyy durun yaa ortalik karıştı vallahi :))) acikladim neden uzuldugumu, kimsenin kulagini cekmeyelim mutlu mesut yasayalim
yaaww dün en son betüş kahve maskesini yaptı sonra ses gitti kahvemi çarptı acaba ..
He valla arattiriyo kendini muska yokya ondan gekmiyodur o bizi sevmiyo zati
noldu kız bende nerdesin diyee söylenip duruyodum .. ne yaptı gene bu böcükler ne olduda kızdırdılar seni ?
yavrum sen nerde yaşıyon da normal insan arıyon ben senden korkmaya başladım
Menümü yazsam mı bilemiyorumKahvaltıyı arkadasın dogum gunu vesilesiyle dısarıda yaptık, cümbür cemaat olunca ne yedigimi de sayamadım. Neyse hatırladıgım kadarını yazayım, fazlası var eksigi yok maalesef
@muska77
Sabah 1 bardak limonlu su, 1 kuru incir
Kahvaltı: bolca pide, domates, salatalık, 3 yk menemen, 3-4 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir, bal, recel, aralarda da sürekli kuru üzüm, kuru yaban mersini ve ceviz atıstırdım. 5-6 cay bardagı şekersiz çay içmişimdir
Ara: 1 dilim tiramisu, 1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam: 1 kase pirinc corbası, 2 yk nohut, biraz pancar tursusu
Su: 2.5-3 lt arası (sabahkileri ölcemedim ama baya içtim)
Spor: 1 mil Leslie, Jillian level 1
Özet olarak puanım 2
ben pide de değil o tiramisuda takıldım bide ara yazmış pasta dimi o ? pastaysa ara deme o ana olmuş hatta bu gidişle bu menü bence baba menü yaniMenümü yazsam mı bilemiyorumKahvaltıyı arkadasın dogum gunu vesilesiyle dısarıda yaptık, cümbür cemaat olunca ne yedigimi de sayamadım. Neyse hatırladıgım kadarını yazayım, fazlası var eksigi yok maalesef
@muska77
Sabah 1 bardak limonlu su, 1 kuru incir
Kahvaltı: bolca pide, domates, salatalık, 3 yk menemen, 3-4 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir, bal, recel, aralarda da sürekli kuru üzüm, kuru yaban mersini ve ceviz atıstırdım. 5-6 cay bardagı şekersiz çay içmişimdir
Ara: 1 dilim tiramisu, 1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam: 1 kase pirinc corbası, 2 yk nohut, biraz pancar tursusu
Su: 2.5-3 lt arası (sabahkileri ölcemedim ama baya içtim)
Spor: 1 mil Leslie, Jillian level 1
Özet olarak puanım 2
Ben sırf yag oranımı ogrenmek icin gittim tartıldım, yoksa tok karnına tartılmak hic huyum degildir. Kiloyu cok görmeye dayanamıyorum nitekim bakınız 61.50
Bence regl şişliği ve bahar havasındandır o, ben de regl öncesi davul gibi şişiyorum.
3 kilom daha var verilecek rakibem
Beni kesin sevmiyo da sizi sever bence
Pide sadeydi canım hani şu ramazan pidesi gibi olur ya onlardanneyli pide yedin kızzz onuda yaz bakem afiyet olsun
İyi bari bunla atlattık. I love you tooi love you dicem ne diyim :))
Ya zaten kahvaltı da ögle yemegi saatindeydi, 11-12 gibi. Tiramisu pasta ama ne bileyim ara diye yazdım siz ana sayınben pide de değil o tiramisuda takıldım bide ara yazmış pasta dimi o ? pastaysa ara deme o ana olmuş hatta bu gidişle bu menü bence baba menü yani
oy maşallah mıntıka temizliği gibi bu saate kadar ne o yaawwbeni de ablamın ablası sanıyorlar aramızda 10 yaş var :)) ikizim o benim diyorum :)) inanıyolar cidden :)))
yazıııık :))
nihahaaa biz seni şişmanlatıp yicez :)))
hımmm sebebi buysa süper...
sende bendensin... kaın bacak giller bi de eklem bacaklılar var bi de leylek bacaklılar :)))
ayyy ne hoş kaç yıllık dostluklar :)
erir erir....
Amiin :)
yarn deniyeyim bunu....
eneeemmm bi uzun daha gelmiş :)) ehh artık mor vak vağı rahat bırakabilirz.... çömezi ezikleyelim acıkta :)) o kıdemli leylek...
sen terfi ettin artık....
ayyy bende... seviyorum evimi... home sweet home.... ayy zaten beni bi yere götürcek kocam yok :)))
oyyyşş maşallah suphanAllah..... sende fistuk gibi hatunmuşun hee... o maşallah bebeyedi ama :))
maşallah...
öyle bir şey mi varmış....
hunharca temizlik yaptım bu gün ölüyooom....
ajitasyon yapma pis uzun leylek :)
i love you dicem ne diyim :))
bırak yeeaa acıma şuna...
hadi hadi aldık biz mesajı....
kız şamaka bir uyku tutmadı mı beni kalk sen gece gece temizlik yap... baktım çok tangırdıyom yatayım dedim saat 2 olmuş... dön dön dön ne ara uyumuşsam uyumuşum şükür ama ebeme kadar aklımdan geçmeyen kalmadı yane :)))
temizliklerden gelemedim evi belediye kapatmadan dedim el atayım :))
muccckkkk :)
yok bacım evi dip köşe kaldırdım ayyy ölmüşüm ayacıklarım kopmuş....
sen normal misin ki desene :)))
Hangimiz hormonsuzuz kiamaaan hormonlu ördek :)))
bundan sonra abarrtığımızda ara ana baba diye ayırırızz menümüzü muskam ona göre tepki verirPide sadeydi canım hani şu ramazan pidesi gibi olur ya onlardan
İyi bari bunla atlattık. I love you too
Ya zaten kahvaltı da ögle yemegi saatindeydi, 11-12 gibi. Tiramisu pasta ama ne bileyim ara diye yazdım siz ana sayınHatta dedigin dogru baya babalar gibi yedim bugun
git uyu bari bu saate kadar temizlik yarın temizlik sonraa sana enerjiyi direk trafodan bağlarız artık .. git uyuda dinlen bari tatlımben menülerimi hiç yazmiim iki gündür sapıttım yemek memek yemedim muz süt meyve ve çaklıt başka bişi yemedim... tartılmadımda...
ayyy çok yorgunum devriliyorum ben mucckkk yarın görüşürük.... temizlik olimpiyatlarının ikinci etbaında kendime başarılar diliyorum gazam mübarek olsun....
kızlar yarın güççük odamı temizlicem eğer ses etmezsem akuta haber veirn....gelsinler beni bulsunlar....
oy maşallah mıntıka temizliği gibi bu saate kadar ne o yaaww
bencede yüzüne sürdüğün kafeinin etkisi o temizlik sana ciltten geçmiş
Hangimiz hormonsuzuz ki
Kızlar yatağa yattım telden giriyorum eşimde kızıyo duramıyorum sizsiz ayol kızz hoş geldin sanada bi koca bulalım gezdirsin seni bari ay benim evede bi el atsan bacım ne güzel olur hadi ben yattım adam boşıcak beni yoksa betuş sonra beraber gezmek zorunda kalıcaz optum hepinizi:)beni de ablamın ablası sanıyorlar aramızda 10 yaş var :)) ikizim o benim diyorum :)) inanıyolar cidden :)))
yazıııık :))
nihahaaa biz seni şişmanlatıp yicez :)))
hımmm sebebi buysa süper...
sende bendensin... kaın bacak giller bi de eklem bacaklılar var bi de leylek bacaklılar :)))
ayyy ne hoş kaç yıllık dostluklar :)
erir erir....
Amiin :)
yarn deniyeyim bunu....
eneeemmm bi uzun daha gelmiş :)) ehh artık mor vak vağı rahat bırakabilirz.... çömezi ezikleyelim acıkta :)) o kıdemli leylek...
sen terfi ettin artık....
ayyy bende... seviyorum evimi... home sweet home.... ayy zaten beni bi yere götürcek kocam yok :)))
oyyyşş maşallah suphanAllah..... sende fistuk gibi hatunmuşun hee... o maşallah bebeyedi ama :))
maşallah...
öyle bir şey mi varmış....
hunharca temizlik yaptım bu gün ölüyooom....
ajitasyon yapma pis uzun leylek :)
i love you dicem ne diyim :))
bırak yeeaa acıma şuna...
hadi hadi aldık biz mesajı....
kız şamaka bir uyku tutmadı mı beni kalk sen gece gece temizlik yap... baktım çok tangırdıyom yatayım dedim saat 2 olmuş... dön dön dön ne ara uyumuşsam uyumuşum şükür ama ebeme kadar aklımdan geçmeyen kalmadı yane :)))
temizliklerden gelemedim evi belediye kapatmadan dedim el atayım :))
muccckkkk :)
yok bacım evi dip köşe kaldırdım ayyy ölmüşüm ayacıklarım kopmuş....
sen normal misin ki desene :)))
yemişsin artık tatlım yarın yeni gün tutarsın dengelersin napalım sıkma canınıPide sadeydi canım hani şu ramazan pidesi gibi olur ya onlardan
İyi bari bunla atlattık. I love you too
Ya zaten kahvaltı da ögle yemegi saatindeydi, 11-12 gibi. Tiramisu pasta ama ne bileyim ara diye yazdım siz ana sayınHatta dedigin dogru baya babalar gibi yedim bugun
Kızlar yatağa yattım telden giriyorum eşimde kızıyo duramıyorum sizsiz ayol kızz hoş geldin sanada bi koca bulalım gezdirsin seni bari ay benim evede bi el atsan bacım ne güzel olur hadi ben yattım adam boşıcak beni yoksa betuş sonra beraber gezmek zorunda kalıcaz optum hepinizi:)
valla sana bu temizlik 2 kilo attırır betüşüm yarın sabah tartıl bakeem merak ettim ..doping etkisi yarattıydı emmee şimdi nakavtım.... ağrımayan yerim yok........ayyy anam ölüüyooom... keçilerim getirin banaaa... mistır masıl mıyım ben be bu neymiş böyle...
ayy evet bu aralar bende hormonluyum :)) varlığı bir dert yokluğu yara :))
Kız temizlik bahane ben sana jelibonlu pasta yaparım sen gelll....:)bana bulurken kendininkini kaybetme :)))
kız bir yandan ev temizliyom bir yandan da ablamın mutfak dolaplarını silmenin hesabını yapıyom :)) sana da gelirim :)))
İyi gclerrrrrBen de cıkıyorum hanımlar, yarın sınavda görevliyim, erkenciyim anlayacagınızHepinizi öptüüüm, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?