- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.901
Kiz bende karisik pide yedim +700 girdum ama 2 kucuk dilim yemistim yani hepsini yesem nolirdu bilmiyomneyli pide yedin kızzz onuda yaz bakem afiyet olsun
valla sana bu temizlik 2 kilo attırır betüşüm yarın sabah tartıl bakeem merak ettim ..
çocuklara torpil çek bari yazık bebelereBen de cıkıyorum hanımlar, yarın sınavda görevliyim, erkenciyim anlayacagınızHepinizi öptüüüm, iyi geceler
işte benim sevdiğim mantık bu yaa
aşdırmış ne kız yükseltmiş mi ?600 gram aşdırmış :))
basınç var tatlım havada dün ben bildiğin yaşlı nineler gibi dizimi ovdum ayaklarım şişti romatizma gibi.. regl olduydun dimi sen ? o da etkiler daha olmadıysan ama genelde şuan mevsimsel şişiz hepimiz ..Kizlar ya ben baya sistim yururken ayaklarim aciyo sislikten neden anlamadim tartiyada fazlasiyla yansidi uffffbuarada herkese gunaydin mutlu pazarlarn
teyzeler haklı ellerinden öperim
bende öyleyim şekerim kasma bakalım ben bugunden itibaren çok sıkıcam cumaya kadar 78 görmem lazımKizlar ya ben baya sistim yururken ayaklarim aciyo sislikten neden anlamadim tartiyada fazlasiyla yansidi uffffbuarada herkese gunaydin mutlu pazarlarn
temizlik yapınca kan şekerin düşmesin diye tatlı mı yedin kızzzzz600 gram aşdırmış :))
bakk yaparmı yapar bitter canavarı otemizlik yapınca kan şekerin düşmesin diye tatlı mı yedin kızzzzz
hadi bakalım tatlım inşallahh bende bu sabah cumaya göre 300 gram vermişim :) köfteler patates kızartmaları işe yaradıbende öyleyim şekerim kasma bakalım ben bugunden itibaren çok sıkıcam cumaya kadar 78 görmem lazım
ben artı çıktım bu sabah şaka gibibakk yaparmı yapar bitter canavarı o
hadi bakalım tatlım inşallahh bende bu sabah cumaya göre 300 gram vermişim :) köfteler patates kızartmaları işe yaradı
Havadan galiba canim ya esimde ayni geziyo ortalikta hep bi uyku hali resmen yuzumun sisini hissediyorum yabasınç var tatlım havada dün ben bildiğin yaşlı nineler gibi dizimi ovdum ayaklarım şişti romatizma gibi.. regl olduydun dimi sen ? o da etkiler daha olmadıysan ama genelde şuan mevsimsel şişiz hepimiz ..
hastalanmadın ki daha onun şişliğidir o tatlım ..ben artı çıktım bu sabah şaka gibi
ben artı çıktım bu sabah şaka gibi
anam bu şişlikle hastalanınca 75 olmam lazım o zamanhastalanmadın ki daha onun şişliğidir o tatlım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?