Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar ya ben baya sistim yururken ayaklarim aciyo sislikten neden anlamadim tartiyada fazlasiyla yansidi uffff buarada herkese gunaydin mutlu pazarlarn
basınç var tatlım havada dün ben bildiğin yaşlı nineler gibi dizimi ovdum ayaklarım şişti romatizma gibi.. regl olduydun dimi sen ? o da etkiler daha olmadıysan ama genelde şuan mevsimsel şişiz hepimiz ..

temizlik yapınca kan şekerin düşmesin diye tatlı mı yedin kızzzzz
bakk yaparmı yapar bitter canavarı o
bende öyleyim şekerim kasma bakalım ben bugunden itibaren çok sıkıcam cumaya kadar 78 görmem lazım
hadi bakalım tatlım inşallahh bende bu sabah cumaya göre 300 gram vermişim :) köfteler patates kızartmaları işe yaradı

basınç var tatlım havada dün ben bildiğin yaşlı nineler gibi dizimi ovdum ayaklarım şişti romatizma gibi.. regl olduydun dimi sen ? o da etkiler daha olmadıysan ama genelde şuan mevsimsel şişiz hepimiz ..
Havadan galiba canim ya esimde ayni geziyo ortalikta hep bi uyku hali resmen yuzumun sisini hissediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…