- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.921
kolay gelsin canımhadi kızlar birazdan gelirim süt kaynatıp yoğurt mayalıcam işlerim var biraz öptüm
kızz bi dünya yürüdüm pidemi kaldı hemen pide de sende :)Ne sakasi kiz pide yedin ondandor
tamam hayatım siz yazın ben ara ara gelirim cevaplamaya :)kolay gelsin canım
Benimde biraz kendimi kasmam lazim bugun basliycam tekrar yururken ayaklarim sallaniyo sanki sisliktenbende öyleyim şekerim kasma bakalım ben bugunden itibaren çok sıkıcam cumaya kadar 78 görmem lazım
:) kiz bende yedim +700 gormustjm dun yemedim toplamda 2 kilo fazlam var suanyanikızz bi dünya yürüdüm pidemi kaldı hemen pide de sende :)
bol yeşil çay yada doğadan 7 otlu çay var bulursan ondan al ödem ve şişliği atıyor vucuddanBenimde biraz kendimi kasmam lazim bugun basliycam tekrar yururken ayaklarim sallaniyo sanki sislikten
yok yaa ben karar verdim ekmeğide kesicem bu hafta bakalım:) kiz bende yedim +700 gormustjm dun yemedim toplamda 2 kilo fazlam var suanyani((
Tamam canim saol denerimbol yeşil çay yada doğadan 7 otlu çay var bulursan ondan al ödem ve şişliği atıyor vucuddan
Ben ekmeksiz yapamiyom yayok yaa ben karar verdim ekmeğide kesicem bu hafta bakalım
bende öyleyim ama yapıcam artıkBen ekmeksiz yapamiyom ya
Havadan galiba canim ya esimde ayni geziyo ortalikta hep bi uyku hali resmen yuzumun sisini hissediyorum ya
ben sabah dışında yemiyorum ekmek yemeyin valla başka birşey yiyin ekmek yemeyinn yazık ondan aldığınız kalori yerine başka birşeyden alırsınız en azından karnınız doyar..bende öyleyim ama yapıcam artık
Oyle yapcam artik gecer insyeşil çay falan içiceksin tatlım çayla falan atmaya çalış .. cidden çok sinirbozucu bir durum ..
Bende sabah disinda ekmek yemiyorumkitatlim sabahta yemesem basim cok agriyo alistim ekmege ekmekle makarna yiyenlerdendim ben:)ben sabah dışında yemiyorum ekmek yemeyin valla başka birşey yiyin ekmek yemeyinn yazık ondan aldığınız kalori yerine başka birşeyden alırsınız en azından karnınız doyar..
Eh normal o zaman sabah ta ye yani.. Vücut alışsın bakalım havalara..Bende sabah disinda ekmek yemiyorumkitatlim sabahta yemesem basim cok agriyo alistim ekmege ekmekle makarna yiyenlerdendim ben:)
Ay kız banada yap bol köpüklü olsun :)
Ayy sen iste bebiss yaparız kahve köpüğü de extra olur sözAy kız banada yap bol köpüklü olsun :)
Ben icemiyom ya kimse gormeden tek sekerli yap benimkini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?