Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Havadan galiba canim ya esimde ayni geziyo ortalikta hep bi uyku hali resmen yuzumun sisini hissediyorum ya

yeşil çay falan içiceksin tatlım çayla falan atmaya çalış .. cidden çok sinirbozucu bir durum ..

bende öyleyim ama yapıcam artık
ben sabah dışında yemiyorum ekmek yemeyin valla başka birşey yiyin ekmek yemeyinn yazık ondan aldığınız kalori yerine başka birşeyden alırsınız en azından karnınız doyar..

Günaydın fıstıklar,
Kayın validemler burdaydı giremedim, şimdi gittiler. Kayın pederim mutfağa ve banyoya dolap yapmıştı onları monte ettiler dün akşam, şimdi dolaplarımı yerleştireyim :)

Cuma günü menümün ayrıntılarını hatırlamıyorum ama akşam votka içtim yani 0 puanım muskacım

Dün spor yapmadım
menüm
sabah
2 dilim ekmek
4 yumurtadan omlet yapmıştım çeyreği
b.peynir
zeytin
1 incir reçeli
çay

ara
yok
öğlen
1 lahmacun
1 ayran

ara
yok

akşam
1 dilim şalçalı biftek
biraz patates püresi
az pilav
salata

su 2 lt olmamıştır
Güzel bir Pazar diliyorum.

ben sabah dışında yemiyorum ekmek yemeyin valla başka birşey yiyin ekmek yemeyinn yazık ondan aldığınız kalori yerine başka birşeyden alırsınız en azından karnınız doyar..
Bende sabah disinda ekmek yemiyorumkitatlim sabahta yemesem basim cok agriyo alistim ekmege ekmekle makarna yiyenlerdendim ben:)

Bende sabah disinda ekmek yemiyorumkitatlim sabahta yemesem basim cok agriyo alistim ekmege ekmekle makarna yiyenlerdendim ben:)
Eh normal o zaman sabah ta ye yani.. Vücut alışsın bakalım havalara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…