- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.941
extra derken tükürücen mi?Ayy sen iste bebiss yaparız kahve köpüğü de extra olur söz
ben kahvaltıdan sonraki arada yapınca sade yapıyorum yanında 1 tane kuru incir yiyiyorum o zaman iyi oluyorrrBen icemiyom ya kimse gormeden tek sekerli yap benimkini:)
yanında bir kare çikolata veririm olmaz mı bak ne kadar iyi niyetliyimBen icemiyom ya kimse gormeden tek sekerli yap benimkini:)
pişmesine yakın azıcık daha kahve koyuyorum cezveye köpük çoşuyo o zamanextra derken tükürücen mi?
valla her şekilde sade içerim yanında birşey aramam pek..ben kahvaltıdan sonraki arada yapınca sade yapıyorum yanında 1 tane kuru incir yiyiyorum o zaman iyi oluyorrr
amanın ben şaka yaptıydın tükürücek gerçekten ortimde delirdiyanında bir kare çikolata veririm olmaz mı bak ne kadar iyi niyetliyim
pişmesine yakın azıcık daha kahve koyuyorum cezveye köpük çoşuyo o zaman
ama tercihin tükürükten yanaysa sorun yok hallederiz
iyi değilim ben bahar geldi fabrika ayarlarım bozulduamanın ben şaka yaptıydın tükürücek gerçekten ortimde delirdi
Cok iyiymis ben pek aramiyom kahveyi neskafe seviyorum sadeceben kahvaltıdan sonraki arada yapınca sade yapıyorum yanında 1 tane kuru incir yiyiyorum o zaman iyi oluyorrr
Olur olur olmazmiiii:)))yanında bir kare çikolata veririm olmaz mı bak ne kadar iyi niyetliyim
pişmesine yakın azıcık daha kahve koyuyorum cezveye köpük çoşuyo o zaman
ama tercihin tükürükten yanaysa sorun yok hallederiz
Baya tiryakisin galiba:)valla her şekilde sade içerim yanında birşey aramam pek..
hatta kahve yapmaya vaktim olmadığında bir kaşık kahveyi azıma atıp su içtiğimi bilirim yeterki o an canım kahve istesin
Baharda tAm gelemediki ya birasi yagmurlu kapaliiyi değilim ben bahar geldi fabrika ayarlarım bozuldu
valla ufakken alıştım.. annem babama kahve yaparmış kahve kokusunu aldığım gibi emekleye emekleye babama gidermişim babam yarısını götürürdün der fincanın.. büyürkende öyle annem babama kahve yapardı bir bakış atardım babama bana içirirdi fincanı annem garibim ilk baştan kahve yapardı..Baya tiryakisin galiba:)
işte gelse bu uyku hali şişlik falan kalmıycak nisanda rahat ederiz diye umut ediyorumBaharda tAm gelemediki ya birasi yagmurlu kapali
Kiz kahve yararli olurmu bende esime yapinca oglum kave diye geziniyo yaninda sakin verme diyorum esime oda zavallim korkumdan veremiyo simdiden alismasin biz kahveylemi buyuduk:)))valla ufakken alıştım.. annem babama kahve yaparmış kahve kokusunu aldığım gibi emekleye emekleye babama gidermişim babam yarısını götürürdün der fincanın.. büyürkende öyle annem babama kahve yapardı bir bakış atardım babama bana içirirdi fincanı annem garibim ilk baştan kahve yapardı..
kahve içmek iyidir çocuklarınıza içirin beyni geliştiriyo.. ama tabi kararında yarım fincan falan ..
aşdırmış ne kız yükseltmiş mi ?
sen temizlik yaparken deterjanları bünyene mi çektin temizlikte eriri insan ayol
Aynen ya bi gelse yazin sicaktan yemekte yenmiyo zaten ben dondurmada yemem pek zaten dondurma yeyin diyo diyetisyenler yesemde bisey olmaz anca soguk seyler tuketirim azcikta oyoe kilo verrim tabi herkes benim gibimi bilemiycem:)işte gelse bu uyku hali şişlik falan kalmıycak nisanda rahat ederiz diye umut ediyorum
temizlik yapınca kan şekerin düşmesin diye tatlı mı yedin kızzzzz
Betus asdirmis derken ben 600 gitti gibisinden anlamistim
Benim evde yarin dip kose temizlemeyim artik bidaha zor temizlencek esim hep evde o varken temizlik yapilmiyo yaaaev o kadan temiz kiiii streç filmle kaplayıp sonsuza kadar bu halde koruyasım var...
Günaydın fıstıklar,
Kayın validemler burdaydı giremedim, şimdi gittiler. Kayın pederim mutfağa ve banyoya dolap yapmıştı onları monte ettiler dün akşam, şimdi dolaplarımı yerleştireyim :)
Cuma günü menümün ayrıntılarını hatırlamıyorum ama akşam votka içtim yani 0 puanım muskacım
Dün spor yapmadım
menüm
sabah
2 dilim ekmek
4 yumurtadan omlet yapmıştım çeyreği
b.peynir
zeytin
1 incir reçeli
çay
ara
yok
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara
yok
akşam
1 dilim şalçalı biftek
biraz patates püresi
az pilav
salata
su 2 lt olmamıştır
Güzel bir Pazar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?