Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben icemiyom ya kimse gormeden tek sekerli yap benimkini:)
yanında bir kare çikolata veririm olmaz mı bak ne kadar iyi niyetliyim

extra derken tükürücen mi?
pişmesine yakın azıcık daha kahve koyuyorum cezveye köpük çoşuyo o zaman
ama tercihin tükürükten yanaysa sorun yok hallederiz

ben kahvaltıdan sonraki arada yapınca sade yapıyorum yanında 1 tane kuru incir yiyiyorum o zaman iyi oluyorrr
valla her şekilde sade içerim yanında birşey aramam pek..
hatta kahve yapmaya vaktim olmadığında bir kaşık kahveyi azıma atıp su içtiğimi bilirim yeterki o an canım kahve istesin

yanında bir kare çikolata veririm olmaz mı bak ne kadar iyi niyetliyim

pişmesine yakın azıcık daha kahve koyuyorum cezveye köpük çoşuyo o zaman
ama tercihin tükürükten yanaysa sorun yok hallederiz
amanın ben şaka yaptıydın tükürücek gerçekten ortimde delirdi

Baya tiryakisin galiba:)
valla ufakken alıştım.. annem babama kahve yaparmış kahve kokusunu aldığım gibi emekleye emekleye babama gidermişim babam yarısını götürürdün der fincanın.. büyürkende öyle annem babama kahve yapardı bir bakış atardım babama bana içirirdi fincanı annem garibim ilk baştan kahve yapardı..
kahve içmek iyidir çocuklarınıza içirin beyni geliştiriyo.. ama tabi kararında yarım fincan falan ..

Kiz kahve yararli olurmu bende esime yapinca oglum kave diye geziniyo yaninda sakin verme diyorum esime oda zavallim korkumdan veremiyo simdiden alismasin biz kahveylemi buyuduk:)))

işte gelse bu uyku hali şişlik falan kalmıycak nisanda rahat ederiz diye umut ediyorum
Aynen ya bi gelse yazin sicaktan yemekte yenmiyo zaten ben dondurmada yemem pek zaten dondurma yeyin diyo diyetisyenler yesemde bisey olmaz anca soguk seyler tuketirim azcikta oyoe kilo verrim tabi herkes benim gibimi bilemiycem:)

hayırlı olsun dolapların :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…