Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim evde yarin dip kose temizlemeyim artik bidaha zor temizlencek esim hep evde o varken temizlik yapilmiyo yaaa yemekti caydi kahveydi anca silip supurebiliyorum hergun temizle hergun yine toz cikiyo yaaa

temiz diyosam ee sabah kahvaltıya arkadaş geldi eee mutfak maşallah... temizliğin ömrü 2 gün bile diil yane :)

Kiz kahve yararli olurmu bende esime yapinca oglum kave diye geziniyo yaninda sakin verme diyorum esime oda zavallim korkumdan veremiyo simdiden alismasin biz kahveylemi buyuduk:)))
valla ben kahveyle büyüdüm
kahve içen çocukların beyin yapısı gelişiyo araştırmaları var anacım aha bak ne buldum
Şekersiz Kahvenin Çocuklara Faydası
Karatay, Türk kahvesinin beyin için uyandırıcı etkisi olduğunu da vurgulayarak, “Çocuklar, Türk kahvesini şekersiz olmak şartıyla diledikleri kadar içebilir. Kahve çok kuvvetli bir antioksidandır. Şeker beynimizde tahribat yapar, kahve onu düzeltir, cin gibi yapar” şeklinde konuştu.

o kokuyu alınca beni nasıl zaptedeceğini düşünüyosun acep :)) aç bir pitbul hayal et nasıl durdurursun :))
kahveye kollontai yi ( ki hatırlatıyım iddiaya girdiniz ) ve muska77 çağırırım bence yeterli olur

Şekersiz olanı faydalıymış bende okumuştum :)
ben bebekliğimden beri sade kahve içerim öyle içirmişler öyle de devam etti..
zararı var deyip çocuğu kokusunda bırakma sade kahve içir yanında da illa çikolata yediriyosundur minik bir parça kare çikolara ver emerken içsin iki yudum

Kızlar ben çorba gunu falan yapmadım bugün bende bir anormallik var biraz önce 2parça bitter yedim şimdide 4kaşık bulgur pilavı 2tanede acı biber turşusu yedim sürekli bir şeyler yemek istiyorum bi regl olsamda kurtulsam

tut kız kendini ben bir önceki hafta öyleydim mutfağa sık sık işin yoksa gitme al suyunu yanına işini bitirdiğinde ikide bir girme..

Akıl verin akşama ne tuketsem sadece 1bardak sut ve muz olurmu daha bir şey yemek istemiyorum
valla ayran olabilir yada yağsız salata yap hem tuvalet içinde bulgurun etkisini giderir ya da yarım ayvanın üstüne limon sık ye enfes oluyo hemde acayip tok tutuyo yada yoğurda meyve rendele evde ne varsa elma falan üstüne tarçın dök yada dökme öyle ye....

Ayvam yok ama dun çok güzel ekşi yeşil elma aldım onu yiyim bari ok söz arada kontrol edin beni zıvanadan çıkmak uzereyim:)

İşin kötü tarafı canım istiyor yiyince de pişman oluyorum
dediklerimi yap tatlım zararlı şeyler yeme bari turşu neymiş ayol hadi bulgur pilavı neyse bu saatte kızmam da turşu ödem yapıyo su tutuyo hem şişsin bide turşu balon mu olucan başımıza turşu yemee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…