- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.961
Sende laf cokya yeni bi terim sanmistim :)artmış yazamamışım yahu...
ahh canım evin temiz kalmasını istiyosan hiç evlenmeev o kadan temiz kiiii streç filmle kaplayıp sonsuza kadar bu halde koruyasım var...
Ben icemiyom ya kimse gormeden tek sekerli yap benimkini:)
doğru söyle çikolatalara sardın dimi yemek yemeyinceartmış yazamamışım yahu...
sen artı çıkmışsın artı çıkanlara çikolata yok hemen o artıları verin valla muskam pazartesi topa koyucak hepinizi ..yerin kulağı vardır... benimkinin yanına da yanlışlıkla bitter koy :)
kahve var ama çikolatayı koklatırım sadeceayyy ölürüüüm çok ihtiyacım var şu an kahveye...
Benim evde yarin dip kose temizlemeyim artik bidaha zor temizlencek esim hep evde o varken temizlik yapilmiyo yaaayemekti caydi kahveydi anca silip supurebiliyorum hergun temizle hergun yine toz cikiyo yaaa
ahh canım evin temiz kalmasını istiyosan hiç evlenmestreçte fayda etmez yanii :))
kahve var ama çikolatayı koklatırım sadece
valla ben kahveyle büyüdümKiz kahve yararli olurmu bende esime yapinca oglum kave diye geziniyo yaninda sakin verme diyorum esime oda zavallim korkumdan veremiyo simdiden alismasin biz kahveylemi buyuduk:)))
kahveyeo kokuyu alınca beni nasıl zaptedeceğini düşünüyosun acep :)) aç bir pitbul hayal et nasıl durdurursun :))
ben bebekliğimden beri sade kahve içerim öyle içirmişler öyle de devam etti..Şekersiz olanı faydalıymış bende okumuştum :)
tut kız kendini ben bir önceki hafta öyleydim mutfağa sık sık işin yoksa gitme al suyunu yanına işini bitirdiğinde ikide bir girme..Kızlar ben çorba gunu falan yapmadım bugün bende bir anormallik var biraz önce 2parça bitter yedim şimdide 4kaşık bulgur pilavı 2tanede acı biber turşusu yedim sürekli bir şeyler yemek istiyorum bi regl olsamda kurtulsam
valla ayran olabilir yada yağsız salata yap hem tuvalet içinde bulgurun etkisini giderir ya da yarım ayvanın üstüne limon sık ye enfes oluyo hemde acayip tok tutuyo yada yoğurda meyve rendele evde ne varsa elma falan üstüne tarçın dök yada dökme öyle ye....Akıl verin akşama ne tuketsem sadece 1bardak sut ve muz olurmu daha bir şey yemek istemiyorum
İşin kötü tarafı canım istiyor yiyince de pişman oluyorumtut kız kendini ben bir önceki hafta öyleydim mutfağa sık sık işin yoksa gitme al suyunu yanına işini bitirdiğinde ikide bir girme..
Ayvam yok ama dun çok güzel ekşi yeşil elma aldım onu yiyim bari ok söz arada kontrol edin beni zıvanadan çıkmak uzereyim:)valla ayran olabilir yada yağsız salata yap hem tuvalet içinde bulgurun etkisini giderir ya da yarım ayvanın üstüne limon sık ye enfes oluyo hemde acayip tok tutuyo yada yoğurda meyve rendele evde ne varsa elma falan üstüne tarçın dök yada dökme öyle ye....
dediklerimi yap tatlım zararlı şeyler yeme bari turşu neymiş ayol hadi bulgur pilavı neyse bu saatte kızmam da turşu ödem yapıyo su tutuyo hem şişsin bide turşu balon mu olucan başımıza turşu yemee..İşin kötü tarafı canım istiyor yiyince de pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?