Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tek tatlı isteğim değil benim acı yeme duygumda artar hastalanıcam zamanda ben niye hadtalanmıyorum ki hala yaaaaa

öfff unutmuştumm ne güzel....

haaaa pitbul da çokk takar bunu :)) neyse kız bbaya kahve özendim ayyy hala bacaklarım ağrıyo insan yapar getirir yaaaa :) keçilerim kaldırın ananızı kahve yapiciğiz....

Tek tatlı isteğim değil benim acı yeme duygumda artar hastalanıcam zamanda ben niye hadtalanmıyorum ki hala yaaaaa
yaa geçen aya göre zaten 3 gün geç olucaz şubattı malum 29 çekti falan bende 21 de hastalanmıştım 24 ünü bekliyorum ..
sende 3 gün sonrasına göre hesapla gecikme süreni.. kız bebek yoktur dimi aklıma geldi bak

öfff unutmuştumm ne güzel....

haaaa pitbul da çokk takar bunu :)) neyse kız bbaya kahve özendim ayyy hala bacaklarım ağrıyo insan yapar getirir yaaaa :) keçilerim kaldırın ananızı kahve yapiciğiz....
yakın olsak getirirdim komşuma bazen kahvemi yapıp gidiyorum sanamı getirmiycem kız
haydi git yapta iç bari..

Yoktur hayatım sprel var ama bellide olmaz allahım isteyene versin yeter 2tane bana:)

Yoktur hayatım sprel var ama bellide olmaz allahım isteyene versin yeter 2tane bana:)
spreile pek güvenme yengem 2 kere hamile kaldı onunla ama seninki herhalde hem mevsimsel hemde bu aya 3 gün eklenmesi meselesi stres yapma..

yakın olsak getirirdim komşuma bazen kahvemi yapıp gidiyorum sanamı getirmiycem kız
haydi git yapta iç bari..

hazır kahveye bayılırım biri yapsın ben içeyim ne keyif ne keyif :)

1 yaşında yeğenim var şimdiden aşılıyom büyü de bana kahve yap tamam mı diyom :))) çocuk büyüyünce otomatikman bana kahve yapacak beynini kodluyorum :)))

Senin keçiler otlamaya gitmiş kalk kendin yap:)

yaptım getmez benim yavrularım.... az sonra parka götürcem ben onları.... orda birlikte otlucaz....

Ah yavrum şimdiki çocuklar kodlamaya gelmez bi bakmışsın sen ona kahve yapıyosun:)

Ah yavrum şimdiki çocuklar kodlamaya gelmez bi bakmışsın sen ona kahve yapıyosun:)

kahve falan yapar gibi duruyo ama valla belli olmaz... görcez bakalım....

He hazır işte adamsız çocuk evde pislenmez dicem ama çocuklar erkeklerden çok daha pisletiyorlar haberin olsun :)

olsun severim ben çocuk birlikte pisletiriz... :) ver bana vver ver :))

Eki Görüntüle 1794520 siz kahve içerseniz bende limonlu yeşil çay içerim :)

afiyet olsun...

kahve pek sıcakmış dilim yandı hee tat alma duyumu kaybettim az önce :)))

Bana gel kız dikiş makinem var dikilicek birkaç şeyde var gelde dikek:)

ayy severiiim :)) bende teyzeme etek dikicem hiç bilmiyorum ama dikdörtgen bir şey yapabilirim herhalde :)))) a101 den aldım dikiş makinamı ..... ilk işim kotumun paçasını kıvırmak oldu çok iddialı başladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…