- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.981
Tek tatlı isteğim değil benim acı yeme duygumda artar hastalanıcam zamanda ben niye hadtalanmıyorum ki hala yaaaaadediklerimi yap tatlım zararlı şeyler yeme bari turşu neymiş ayol hadi bulgur pilavı neyse bu saatte kızmam da turşu ödem yapıyo su tutuyo hem şişsin bide turşu balon mu olucan başımıza turşu yemee..
kahveye @kollontai yi ( ki hatırlatıyım iddiaya girdiniz ) ve @muska77 çağırırım bence yeterli olur
ben bebekliğimden beri sade kahve içerim öyle içirmişler öyle de devam etti..
zararı var deyip çocuğu kokusunda bırakma sade kahve içir yanında da illa çikolata yediriyosundur minik bir parça kare çikolara ver emerken içsin iki yudum
yaa geçen aya göre zaten 3 gün geç olucaz şubattı malum 29 çekti falan bende 21 de hastalanmıştım 24 ünü bekliyorum ..Tek tatlı isteğim değil benim acı yeme duygumda artar hastalanıcam zamanda ben niye hadtalanmıyorum ki hala yaaaaa
Betuş sen ne yapıyom bacım:)
yakın olsak getirirdim komşuma bazen kahvemi yapıp gidiyorum sanamı getirmiycem kızöfff unutmuştumm ne güzel....
haaaa pitbul da çokk takar bunu :)) neyse kız bbaya kahve özendim ayyy hala bacaklarım ağrıyo insan yapar getirir yaaaa :) keçilerim kaldırın ananızı kahve yapiciğiz....
Senin keçiler otlamaya gitmiş kalk kendin yap:)öfff unutmuştumm ne güzel....
haaaa pitbul da çokk takar bunu :)) neyse kız bbaya kahve özendim ayyy hala bacaklarım ağrıyo insan yapar getirir yaaaa :) keçilerim kaldırın ananızı kahve yapiciğiz....
Yoktur hayatım sprel var ama bellide olmaz allahım isteyene versin yeter 2tane bana:)yaa geçen aya göre zaten 3 gün geç olucaz şubattı malum 29 çekti falan bende 21 de hastalanmıştım 24 ünü bekliyorum ..
sende 3 gün sonrasına göre hesapla gecikme süreni.. kız bebek yoktur dimi aklıma geldi bak
spreile pek güvenme yengem 2 kere hamile kaldı onunla ama seninki herhalde hem mevsimsel hemde bu aya 3 gün eklenmesi meselesi stres yapma..Yoktur hayatım sprel var ama bellide olmaz allahım isteyene versin yeter 2tane bana:)
yakın olsak getirirdim komşuma bazen kahvemi yapıp gidiyorum sanamı getirmiycem kız
haydi git yapta iç bari..
Senin keçiler otlamaya gitmiş kalk kendin yap:)
Yoktur hayatım sprel var ama bellide olmaz allahım isteyene versin yeter 2tane bana:)
Ah yavrum şimdiki çocuklar kodlamaya gelmez bi bakmışsın sen ona kahve yapıyosun:)hazır kahveye bayılırım biri yapsın ben içeyim ne keyif ne keyif :)
1 yaşında yeğenim var şimdiden aşılıyom büyü de bana kahve yap tamam mı diyom :))) çocuk büyüyünce otomatikman bana kahve yapacak beynini kodluyorum :)))
yaptım getmez benim yavrularım.... az sonra parka götürcem ben onları.... orda birlikte otlucaz....
He hazır işte adamsız çocuk evde pislenmez dicem ama çocuklar erkeklerden çok daha pisletiyorlar haberin olsun :)doğur kız bana verirsin...
Ah yavrum şimdiki çocuklar kodlamaya gelmez bi bakmışsın sen ona kahve yapıyosun:)
He hazır işte adamsız çocuk evde pislenmez dicem ama çocuklar erkeklerden çok daha pisletiyorlar haberin olsun :)
Eki Görüntüle 1794520 siz kahve içerseniz bende limonlu yeşil çay içerim :)
hehe o zaman evi değil çocuğu streçle kaplarsın etrafa pislik saçmasın diyeedoğur kız bana verirsin...
süprizlerle dolusun kız sen kanaviçe demi yapıyosun bravo valla maşallahhhhkanaviçe yapiim bari sıkıldım ayol....
Bana gel kız dikiş makinem var dikilicek birkaç şeyde var gelde dikek:)kanaviçe yapiim bari sıkıldım ayol....
Bana gel kız dikiş makinem var dikilicek birkaç şeyde var gelde dikek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?