- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.001
süprizlerle dolusun kız sen kanaviçe demi yapıyosun bravo valla maşallahhhh
Ben Anadolu kız meslek tekstil moda tasarımı mezunuyum o yüzden benimki profesyonel makina gel ben senin olçulerine göre kalıp çıkartırım sende dikersin:) ben eşimin kotlarını kendim yaparım paçalarını orjinal paça yaparım:)
Ben Anadolu kız meslek tekstil moda tasarımı mezunuyum o yüzden benimki profesyonel makina gel ben senin olçulerine göre kalıp çıkartırım sende dikersin:) ben eşimin kotlarını kendim yaparım paçalarını orjinal paça yaparım:)
Pasta yapma tadına baka baka 100 kilo olursun bak:)el işlerini severim her şeyi internetten öğrenip yapmaya çalışıyorum :) eylenceli hobiniz varsa yazın araştırıp öğreneyim... şimdi de pasta yapmak istiyorum... biraz pahalı bir uğraş galiba ama...
pahalı ve tehlikeli yaa yersen o pastaları sen bence elbise falan dikicem diye bir uğraş bulel işlerini severim her şeyi internetten öğrenip yapmaya çalışıyorum :) eylenceli hobiniz varsa yazın araştırıp öğreneyim... şimdi de pasta yapmak istiyorum... biraz pahalı bir uğraş galiba ama...
Pasta yapm
Pasta yapma tadına baka baka 100 kilo olursun bak:)
pahalı ve tehlikeli yaa yersen o pastaları sen bence elbise falan dikicem diye bir uğraş bul
ben öyle yapmayı planlıyorum iyi bir makına bulursam alıcam kıznilsub orticim söyle bana singermi alıyım yoksa başka markamı can sıkıntısı evde birşeyler dikiyim diyorum
daha makinanın neresinden ip geçireceğimi bilmiyorum yalnız çok baba bir makina söylemepahalı ve tehlikeli yaa yersen o pastaları sen bence elbise falan dikicem diye bir uğraş bul
ben öyle yapmayı planlıyorum iyi bir makına bulursam alıcam kıznilsub orticim söyle bana singermi alıyım yoksa başka markamı can sıkıntısı evde birşeyler dikiyim diyorum
hım öyle yapıyım bari..acemiysen al a101den.... iş görüyo
Hayatım çok pro makineler var ama ev için hobi olarak sınger mak iyipahalı ve tehlikeli yaa yersen o pastaları sen bence elbise falan dikicem diye bir uğraş bul
hım öyle yapıyım bari..
Annemde almıştı marketten makine çok memnun kaldı ama markasını hatırlamıyorum200 tlye almıştım... yer yastığı diktim kuşların kafeslerine örtü diktim... pantolan paçası ıvır zıvır herşeyi yapıyo :)
tabii sizde keçi yok ama inekleri salar çayıra ..artık saldım çayıra mevlam kayıra dersinizEki Görüntüle 1794560 kızlar bir koşu yumurtalarımı topladım geldim kız betuş sen benim yanıma gel hiç sıkılmazsın tavukları yemleriz arada birini ızgara yaparız yumurta roplarsın oğluşumla spor yaparsın:) belkigelin alırım seni:)
Olsun inekler daha akıllı en azından keçilere söz geçmez:)tabii sizde keçi yok ama inekleri salar çayıra ..artık saldım çayıra mevlam kayıra dersiniz
tamam o singere bakıyım ben artık sıkıştığım yerde sana sorarım ortiş
anam kadın bize işkence planlıyoAy yakın olsak size ders verirdim banada uğraş olurdu elimde kırbaç makine başında siz ne gülerdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?