Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süprizlerle dolusun kız sen kanaviçe demi yapıyosun bravo valla maşallahhhh

el işlerini severim her şeyi internetten öğrenip yapmaya çalışıyorum :) eylenceli hobiniz varsa yazın araştırıp öğreneyim... şimdi de pasta yapmak istiyorum... biraz pahalı bir uğraş galiba ama...

süper yaaa yetenekli hatunlara bayılıyorum.... kendimde olmaya çalışıyorum ama işte malzeme bu bu kadar anacım :))

el işlerini severim her şeyi internetten öğrenip yapmaya çalışıyorum :) eylenceli hobiniz varsa yazın araştırıp öğreneyim... şimdi de pasta yapmak istiyorum... biraz pahalı bir uğraş galiba ama...
pahalı ve tehlikeli yaa yersen o pastaları sen bence elbise falan dikicem diye bir uğraş bul
ben öyle yapmayı planlıyorum iyi bir makına bulursam alıcam kız nilsub orticim söyle bana singermi alıyım yoksa başka markamı can sıkıntısı evde birşeyler dikiyim diyorum

acemiysen al a101den.... iş görüyo

daha makinanın neresinden ip geçireceğimi bilmiyorum yalnız çok baba bir makina söyleme

Hayatım çok pro makineler var ama ev için hobi olarak sınger mak iyi

kızlar bir koşu yumurtalarımı topladım geldim kız betuş sen benim yanıma gel hiç sıkılmazsın tavukları yemleriz arada birini ızgara yaparız yumurta roplarsın oğluşumla spor yaparsın:) belkigelin alırım seni:)

tabii sizde keçi yok ama inekleri salar çayıra ..artık saldım çayıra mevlam kayıra dersiniz

tamam o singere bakıyım ben artık sıkıştığım yerde sana sorarım ortiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…