Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun inekler daha akıllı en azından keçilere söz geçmez:)
doğru söylüyosun inek çıkar gezer akşamada döner canı sıkıldığında köyün yalağına falanda gider en azından benim gördüğüm inekler öyleydi.. kız bizde keçi sürüsü varmış dedemlerde kaçiler inatçıdır ama sahibini seviyosa hayatta sözünden çıkmaz huyuna gidiceksin sadece :)

olsun keçi bakmak zordur dinlemez çok gezer başında durmazsan zarar yapar milletin başına bahçesine girer yer butun sebzeleri deli yani aynı betuşşş:)

kız ben tavukların peşinde dolanır dururum beni bahçeden içeri sokamazsınız :)) oğluşunla da kudururuz bol bol :))

olsun keçi bakmak zordur dinlemez çok gezer başında durmazsan zarar yapar milletin başına bahçesine girer yer butun sebzeleri deli yani aynı betuşşş:)
valla keçiler öyle her bulduğunu yemez dağda falan dikenli otları yer hayvancağızların adı çıkmış her bulduğunu yiyo diye .. keçi yemek seçer ağaçlara falan sarmaz .. hatta ormanı zararlı otlardan korur sayesinde yangın çıkmaz pisledimide gübre olur .. keçileree özgürlükkk diye başlarmışım

Kız bende öyle demek istedim herşeyi yemez bahçelerdeki iyi şeyleri yer en temiz hayvan keçidir hep yüksek yerlerde otlanırlar temiz diye

Kız bende öyle demek istedim herşeyi yemez bahçelerdeki iyi şeyleri yer en temiz hayvan keçidir hep yüksek yerlerde otlanırlar temiz diye
valla ben bahçede görmedim sürü vardı 1000 tane dedemlerin ormana otlatmaya götürülürdü .. öyle bahçede bakılanı incelemedim yer herhalde iyi oldumu niye yemesin hakkıdır

ben bu arada dikiş videosu izleye izleye kalıp falan çıkarmayı öğrendim yalnız tek elbiseye kol nasıl dikiliyo onu kavrayamadım artık askılı giyerim yaptıklarımı el mahkum bide dikiş makinasını öğrensem dikmek kolay..

En zor kolu beden ile aynı ölçüde yapman lazım yoksabirbirine oturmaz potluk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…