- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.021
doğru söylüyosun inek çıkar gezer akşamada döner canı sıkıldığında köyün yalağına falanda gider en azından benim gördüğüm inekler öyleydi.. kız bizde keçi sürüsü varmış dedemlerde kaçiler inatçıdır ama sahibini seviyosa hayatta sözünden çıkmaz huyuna gidiceksin sadece :)Olsun inekler daha akıllı en azından keçilere söz geçmez:)
Eee sen hakettin kahveme tükürcenmi bakem:)anam kadın bize işkence planlıyo
hee kıza hem gelinde hemde başımızda kırbaçla bekliyeceğini söyle betüş gelmezki gelin sana öyle olursaKız kime diyoz bizzz gelin nerdesin :)
Annemde almıştı marketten makine çok memnun kaldı ama markasını hatırlamıyorum
yok yapmam lamamıyım benEee sen hakettin kahveme tükürcenmi bakem:)
olsun keçi bakmak zordur dinlemez çok gezer başında durmazsan zarar yapar milletin başına bahçesine girer yer butun sebzeleri deli yani aynı betuşşş:)doğru söylüyosun inek çıkar gezer akşamada döner canı sıkıldığında köyün yalağına falanda gider en azından benim gördüğüm inekler öyleydi.. kız bizde keçi sürüsü varmış dedemlerde kaçiler inatçıdır ama sahibini seviyosa hayatta sözünden çıkmaz huyuna gidiceksin sadece :)
Eki Görüntüle 1794560 kızlar bir koşu yumurtalarımı topladım geldim kız betuş sen benim yanıma gel hiç sıkılmazsın tavukları yemleriz arada birini ızgara yaparız yumurta roplarsın oğluşumla spor yaparsın:) belkigelin alırım seni:)
Canım gelinimi severim seni döverim dermişimhee kıza hem gelinde hemde başımızda kırbaçla bekliyeceğini söyle betüş gelmezki gelin sana öyle olursa
Canım herhal kudurcanız ondan alıyorum seni gelin olarak:)kız ben tavukların peşinde dolanır dururum beni bahçeden içeri sokamazsınız :)) oğluşunla da kudururuz bol bol :))
valla keçiler öyle her bulduğunu yemez dağda falan dikenli otları yer hayvancağızların adı çıkmış her bulduğunu yiyo diye .. keçi yemek seçer ağaçlara falan sarmaz .. hatta ormanı zararlı otlardan korur sayesinde yangın çıkmaz pisledimide gübre olur .. keçileree özgürlükkk diye başlarmışımolsun keçi bakmak zordur dinlemez çok gezer başında durmazsan zarar yapar milletin başına bahçesine girer yer butun sebzeleri deli yani aynı betuşşş:)
aaa şuna bakk gelinci çıktı hatun arada benide gömdü hahahahaCanım gelinimi severim seni döverim dermişim
Kız bende öyle demek istedim herşeyi yemez bahçelerdeki iyi şeyleri yer en temiz hayvan keçidir hep yüksek yerlerde otlanırlar temiz diyevalla keçiler öyle her bulduğunu yemez dağda falan dikenli otları yer hayvancağızların adı çıkmış her bulduğunu yiyo diye .. keçi yemek seçer ağaçlara falan sarmaz .. hatta ormanı zararlı otlardan korur sayesinde yangın çıkmaz pisledimide gübre olur .. keçileree özgürlükkk diye başlarmışım
valla ben bahçede görmedim sürü vardı 1000 tane dedemlerin ormana otlatmaya götürülürdü .. öyle bahçede bakılanı incelemedim yer herhalde iyi oldumu niye yemesin hakkıdırKız bende öyle demek istedim herşeyi yemez bahçelerdeki iyi şeyleri yer en temiz hayvan keçidir hep yüksek yerlerde otlanırlar temiz diye
Kolun kalibini cikardin miben bu arada dikiş videosu izleye izleye kalıp falan çıkarmayı öğrendim yalnız tek elbiseye kol nasıl dikiliyo onu kavrayamadım artık askılı giyerim yaptıklarımı el mahkum bide dikiş makinasını öğrensem dikmek kolay..
aa olmazmıyızz burdayız şekerBugun kimsecikler yokmu yahu :)
Burdayız hayatım naber:)Bugun kimsecikler yokmu yahu :)
En zor kolu beden ile aynı ölçüde yapman lazım yoksabirbirine oturmaz potluk olurben bu arada dikiş videosu izleye izleye kalıp falan çıkarmayı öğrendim yalnız tek elbiseye kol nasıl dikiliyo onu kavrayamadım artık askılı giyerim yaptıklarımı el mahkum bide dikiş makinasını öğrensem dikmek kolay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?