Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çıkardım canım kol kalıbı falan hepsinini anladım kalıbı çözdüm zate anndemde vardı eski dikiş kitapları ama kolu nasıl monte ediceğimi çözemedim
Tatlim ben dort sene textille ugrastim anlatayim kumasin duzunu cevir yanlari dikme sakin acik olsun kol kismini dikis makinasinin agzima koy kestigim kolun yuvarlak kisminin ucunu koy buda ters olcak sonra yavas yavas yuvarlak bicimde don

çıkardım canım kol kalıbı falan hepsinini anladım kalıbı çözdüm zate anndemde vardı eski dikiş kitapları ama kolu nasıl monte ediceğimi çözemedim
İstersen ben sana video çeker atarım kız geçenlerde sıkıldım diktim minicik elbise dur atayım foto

İstersen ben sana video çeker atarım kız geçenlerde sıkıldım diktim minicik elbise dur atayım foto
ay saol canım makinaı alıyımda artık başım sıkıştıkça sorarım
E Esrakarakaya valla guruptaki bütün hatunlar marifetliymiş canım saol makina alıcam yakında o zaman sanada sorarım tekrar acemiyim dikişte kalıp çıkardım yengem dikiyo genelde terzi gelinimiz var çok şanslıyım :)))))))))))))))

yaa bu arada ben istanbulda pazar dolaşmayı özlemişim nilsub bak bir video buldum dikiş mikiş video izlerken valla gezmiş kadar oldum kumaş pazarı biliyosunuzdur belki

İstedigin zMan yardimci olurum cnm sikintin olmasin

geldim ben :) yürüyüş kısa sürdü dışarıda bildiğiniz fırtına var benim cüssemi havalandırdı
nilsub tatlım bugün gene beraber leslie yapalım mı müsait olurmusun ? hem sende öğlen yediklerini telafi edersin .. ama ben 3 mil yapcam bu sefer haberin olsun
video arıycam şimdi vardı görmüştüm

Tamam yapalım yine 8gibi olurmu tamam bende 3 mil yaparım var video bugun benim canım zumba yapmak istiyo bide ama çok zor :)

Hmmm benim oglana icirsem hic uyumaz:)

Hmmm benim oglana icirsem hic uyumaz:)
bende uyku yapıyo canım kahve her bünyede aynı tepkiyi yapmaz hem biir fincan içirme sene yarım fincan falan içir içirdiğin zaman
Tamam yapalım yine 8gibi olurmu tamam bende 3 mil yaparım var video bugun benim canım zumba yapmak istiyo bide ama çok zor :)
zumbayı ben yaparsam apartman sallanır mazallah 8 gibi ben 3 mil yapıyım sen zumba o zaman en azından beraber kaldırırız totoları yoksaa sallayabilirim bugün en azından birbirimizi motive ederiz

tamam dunku gibi 8 de burda buluşalım yapalım tamam canım belki bende 3 mil yaparım belim çok ağrıyo ben şimdi çıkıyorum evden birazdan gelirim öptüm hepinizi :)

Bende severim dikis makinasiyla ugrasmayi bisey dikemem ama anca pecete elbezi falan:)

Bende evlendigim ilk zaman ugrasvak bisey olmadigindan kavanozlarimi susluyodum kumas ve boncuklarla sonra taki yaomaya sardim puzzle yapiyodum..degisik yemek pasta afalan deniyodum kv demlere goturuyodum:)

Tamam canim bidaha en azindan tadina baktirrim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…