- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.041
çıkardım canım kol kalıbı falan hepsinini anladım kalıbı çözdüm zate anndemde vardı eski dikiş kitapları ama kolu nasıl monte ediceğimi çözemedimKolun kalibini cikardin mi
İyidit vallah yurudum yurudum geldim senden naber cnmBurdayız hayatım naber:)
Tatlim ben dort sene textille ugrastim anlatayim kumasin duzunu cevir yanlari dikme sakin acik olsun kol kismini dikis makinasinin agzima koy kestigim kolun yuvarlak kisminin ucunu koy buda ters olcak sonra yavas yavas yuvarlak bicimde donçıkardım canım kol kalıbı falan hepsinini anladım kalıbı çözdüm zate anndemde vardı eski dikiş kitapları ama kolu nasıl monte ediceğimi çözemedim
İstersen ben sana video çeker atarım kız geçenlerde sıkıldım diktim minicik elbise dur atayım fotoçıkardım canım kol kalıbı falan hepsinini anladım kalıbı çözdüm zate anndemde vardı eski dikiş kitapları ama kolu nasıl monte ediceğimi çözemedim
ay saol canım makinaı alıyımda artık başım sıkıştıkça sorarımİstersen ben sana video çeker atarım kız geçenlerde sıkıldım diktim minicik elbise dur atayım foto
oyy maşallah nede güzel...
İstedigin zMan yardimci olurum cnm sikintin olmasinay saol canım makinaı alıyımda artık başım sıkıştıkça sorarım
E Esrakarakaya valla guruptaki bütün hatunlar marifetliymiş canım saol makina alıcam yakında o zaman sanada sorarım tekrar acemiyim dikişte kalıp çıkardım yengem dikiyo genelde terzi gelinimiz var çok şanslıyım :)))))))))))))))
yaa bu arada ben istanbulda pazar dolaşmayı özlemişimnilsub bak bir video buldum dikiş mikiş video izlerken valla gezmiş kadar oldum kumaş pazarı biliyosunuzdur belki
teşekkürler canımİstedigin zMan yardimci olurum cnm sikintin olmasin
Kadın elbisesi erkek gömleği pantolon hepsini dikerim zaten okulda oğrendik canım çocuklar olunca çok çok vakit bulamıyorum :)oyy maşallah nede güzel...
kız çocuk elbisesi dikmek daha zor bravo valla sana
Gorusuruz cnmteşekkürler canım
ben şimdi yürüyüşe gidiyorum kendinize ii bakın görüşürüz
Tamam yapalım yine 8gibi olurmu tamam bende 3 mil yaparım var video bugun benim canım zumba yapmak istiyo bide ama çok zor :)geldim ben :) yürüyüş kısa sürdü dışarıda bildiğiniz fırtına var benim cüssemi havalandırdı
nilsub tatlım bugün gene beraber leslie yapalım mı müsait olurmusun ? hem sende öğlen yediklerini telafi edersin .. ama ben 3 mil yapcam bu sefer haberin olsun
video arıycam şimdi vardı görmüştüm
Hmmm benim oglana icirsem hic uyumaz:)valla ben kahveyle büyüdüm
kahve içen çocukların beyin yapısı gelişiyo araştırmaları var anacım aha bak ne buldum
Şekersiz Kahvenin Çocuklara Faydası
Karatay, Türk kahvesinin beyin için uyandırıcı etkisi olduğunu da vurgulayarak, “Çocuklar, Türk kahvesini şekersiz olmak şartıyla diledikleri kadar içebilir. Kahve çok kuvvetli bir antioksidandır. Şeker beynimizde tahribat yapar, kahve onu düzeltir, cin gibi yapar” şeklinde konuştu.
bende uyku yapıyo canım kahve her bünyede aynı tepkiyi yapmaz hem biir fincan içirme sene yarım fincan falan içir içirdiğin zamanHmmm benim oglana icirsem hic uyumaz:)
zumbayı ben yaparsam apartman sallanır mazallahTamam yapalım yine 8gibi olurmu tamam bende 3 mil yaparım var video bugun benim canım zumba yapmak istiyo bide ama çok zor :)
tamam dunku gibi 8 de burda buluşalım yapalım tamam canım belki bende 3 mil yaparım belim çok ağrıyo ben şimdi çıkıyorum evden birazdan gelirim öptüm hepinizi :)bende uyku yapıyo canım kahve her bünyede aynı tepkiyi yapmaz hem biir fincan içirme sene yarım fincan falan içir içirdiğin zaman
zumbayı ben yaparsam apartman sallanır mazallah8 gibi ben 3 mil yapıyım sen zumba o zaman en azından beraber kaldırırız totoları yoksaa sallayabilirim bugün en azından birbirimizi motive ederiz
Bende severim dikis makinasiyla ugrasmayi bisey dikemem ama anca pecete elbezi falan:)ayy severiiim :)) bende teyzeme etek dikicem hiç bilmiyorum ama dikdörtgen bir şey yapabilirim herhalde :)))) a101 den aldım dikiş makinamı ..... ilk işim kotumun paçasını kıvırmak oldu çok iddialı başladım :))
Kiz bi ara bende sarmistim pastaya ama masrafli yani malzemeleriel işlerini severim her şeyi internetten öğrenip yapmaya çalışıyorum :) eylenceli hobiniz varsa yazın araştırıp öğreneyim... şimdi de pasta yapmak istiyorum... biraz pahalı bir uğraş galiba ama...
Bende evlendigim ilk zaman ugrasvak bisey olmadigindan kavanozlarimi susluyodum kumas ve boncuklarla sonra taki yaomaya sardim puzzle yapiyodum..degisik yemek pasta afalan deniyodum kv demlere goturuyodum:)pahalı ve tehlikeli yaa yersen o pastaları sen bence elbise falan dikicem diye bir uğraş bul
ben öyle yapmayı planlıyorum iyi bir makına bulursam alıcam kıznilsub orticim söyle bana singermi alıyım yoksa başka markamı can sıkıntısı evde birşeyler dikiyim diyorum
Tamam canim bidaha en azindan tadina baktirrim:)bende uyku yapıyo canım kahve her bünyede aynı tepkiyi yapmaz hem biir fincan içirme sene yarım fincan falan içir içirdiğin zaman
zumbayı ben yaparsam apartman sallanır mazallah8 gibi ben 3 mil yapıyım sen zumba o zaman en azından beraber kaldırırız totoları yoksaa sallayabilirim bugün en azından birbirimizi motive ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?