Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 tatlim cuma ctesi bana su ve spordan 2 verebilirsin toplamda 4 yani:) menulerimi yazmayim baba menuydu yani:) ama bugun dondum sahalara:)
Sabah
yarim dikim tb
1haslankis yumurta
ogle corba
ara corba
aksam corba
su 4 lt
spor30 dk yuruyus

Hanımlar selam, gecmisi okudum birkac alıntı da yapmıstım telefondan ama sonra kaldı öyle.
Bugun baya yogundu benim sabahtan, sınavdan 1'de cıkabildim, tabi sınava giderken kahvaltı ettim, sınav cıkısına kadar da kurt gibi acıkmıstım Neyse ki şu ana kadar kacamak yok, aksamı da birazdan yiyecegim. Ama benim de hic spor yapasım yok bugun
nilsub d_mndc acaba size mi katılsam, ben de Leslie yapmış olurum

katıl canım insanı motive ediyor 3 mile yapalım diyoruzz 8 de müsait olurmusun sende

eee nasıl geçti günün sorunsuz geçtimi sınavın? çocuklara azıcak torpil yapaydın :))
Bence olabilecek tüm sorunları yaşadım ya :))) Bina sorumlusuydum ben, kimliksiz gelenler mi ararsın, vaktinden önce sınavdan cıkmak isteyenler mi :)) Ögrencisinden salon görevlisine kadar herkes bi cinsti vallahi, en yorucu sınavımdı diyebilirim :)

muska77 d_mndc kızlar menüm
2 kayısı 2 bardak ılık su
sabah 1 dilim tbe 1yumurta 1domates 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara yeşil çay 2 minicik kare bitter
öğlen 4 kaşık bulgur pilavı 2 tane acı turşu biber küçüklerden
ara 1 elma 1 bardak süt
akşam 1 küçük domates 1 küçük yeşil biber 2 yumurtadan tavaya yapışmıcak kadar azıcık yağ ile omlet yaptım yedim
bugun anlamsız bir şekilde sürekli aç hissettim kendimi dünyaları yesem doymıcak gibiyim valla sıkıldım bu halimden bugun biraz fazla oldu sanki
su 3 litre
spor birazdan yapıcam yazarım

evet en zor iş insanlarla uğraşmak bencede ....

Arkadaşlar iki gündür hastayım grip oldum diyet ve spora ara verdim zaten iştahım da yok bol bol vitamin alıyorum inşallah yarına kadar toparlanırım

benim keçilerim demek beni sevmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…