- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.061
olsun ben herşeyi dikerim çok severimde :)Bende severim dikis makinasiyla ugrasmayi bisey dikemem ama anca pecete elbezi falan:)
valla sen bugun bişey yememişsin hayatımmuska77 tatlim cuma ctesi bana su ve spordan 2 verebilirsin toplamda 4 yani:) menulerimi yazmayim baba menuydu yani:) ama bugun dondum sahalara:)
Sabah
yarim dikim tb
1haslankis yumurta
ogle corba
ara corba
aksam corba
su 4 lt
spor30 dk yuruyus
Dun yedigim okuzu eritmedidaha midem canim ondanvalla sen bugun bişey yememişsin hayatım
katıl canım insanı motive ediyor 3 mile yapalım diyoruzz 8 de müsait olurmusun sendeHanımlar selam, gecmisi okudum birkac alıntı da yapmıstım telefondan ama sonra kaldı öyle.
Bugun baya yogundu benim sabahtan, sınavdan 1'de cıkabildim, tabi sınava giderken kahvaltı ettim, sınav cıkısına kadar da kurt gibi acıkmıstımNeyse ki şu ana kadar kacamak yok, aksamı da birazdan yiyecegim. Ama benim de hic spor yapasım yok bugun
nilsub d_mndc acaba size mi katılsam, ben de Leslie yapmış olurum
Olurum canım 3 mil yapalım o haldekatıl canım insanı motive ediyor 3 mile yapalım diyoruzz 8 de müsait olurmusun sende
4 mile mi yapmak istiyodun?Olurum canım 3 mil yapalım o halde
Yooo fark etmez bana :))4 mile mi yapmak istiyodun?
Bence olabilecek tüm sorunları yaşadım ya :))) Bina sorumlusuydum ben, kimliksiz gelenler mi ararsın, vaktinden önce sınavdan cıkmak isteyenler mi :)) Ögrencisinden salon görevlisine kadar herkes bi cinsti vallahi, en yorucu sınavımdı diyebilirim :)eee nasıl geçti günün sorunsuz geçtimi sınavın? çocuklara azıcak torpil yapaydın :))
evet en zor iş insanlarla uğraşmak bencede ....Bence olabilecek tüm sorunları yaşadım ya :))) Bina sorumlusuydum ben, kimliksiz gelenler mi ararsın, vaktinden önce sınavdan cıkmak isteyenler mi :)) Ögrencisinden salon görevlisine kadar herkes bi cinsti vallahi, en yorucu sınavımdı diyebilirim :)
yok yok yapalım 3 mile tamam caymak yok endorfin salgılarız mutlu oluruz:))Yooo fark etmez bana :))
Bana kalsa hic yapmayacaktım kız 3 mil baya fazla geliyo şu an gözümetotomu kaldırasım yok hiç
Kesinlikle öyleevet en zor iş insanlarla uğraşmak bencede ....
Evet yapmak lazım, birbirimizi motive ediyoruz böyle güzel oluyoryok yok yapalım 3 mile tamam caymak yok endorfin salgılarız mutlu oluruz:))
Merhaba ben Ceylan 26 yasındayım 19 aylık bir oğlum var bursa da yasıyorum günlerim genelde ev işleri ve oğlumla geciyor
doğru söylüyosun inek çıkar gezer akşamada döner canı sıkıldığında köyün yalağına falanda gider en azından benim gördüğüm inekler öyleydi.. kız bizde keçi sürüsü varmış dedemlerde kaçiler inatçıdır ama sahibini seviyosa hayatta sözünden çıkmaz huyuna gidiceksin sadece :)
Canım herhal kudurcanız ondan alıyorum seni gelin olarak:)
alcam söyle kız ne istiyosun kaç bilezik yat kat :))ayy beni oğluna mı alıyoon ohh ohhh koca buldum aa dostlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?