- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.081
geçmiş olsun bu aralar salgın malum havalardanArkadaşlar iki gündür hastayım grip oldum diyet ve spora ara verdim zaten iştahım da yok bol bol vitamin alıyorum inşallah yarına kadar toparlanırım
katıl tatlım benimde yok işte bu şekilde yapıcam bende sporHanımlar selam, gecmisi okudum birkac alıntı da yapmıstım telefondan ama sonra kaldı öyle.
Bugun baya yogundu benim sabahtan, sınavdan 1'de cıkabildim, tabi sınava giderken kahvaltı ettim, sınav cıkısına kadar da kurt gibi acıkmıstımNeyse ki şu ana kadar kacamak yok, aksamı da birazdan yiyecegim. Ama benim de hic spor yapasım yok bugun
nilsub d_mndc acaba size mi katılsam, ben de Leslie yapmış olurum
kaldır kaldır anacım o totolar eriycek :d yalnız fotonu gördüm senin pek ihtiyacın yok ama olsun spor iyidir takıl bizeYooo fark etmez bana :))
Bana kalsa hic yapmayacaktım kız 3 mil baya fazla geliyo şu an gözümetotomu kaldırasım yok hiç
vay be amma vukat olmuş.. bende bir sınavıma gidememiştim evimin yanındaki binaya geç kalmıştım kapıdan döndürmüşlerdi. amaann canım saolsun demiştim o anı hatırladım biranBence olabilecek tüm sorunları yaşadım ya :))) Bina sorumlusuydum ben, kimliksiz gelenler mi ararsın, vaktinden önce sınavdan cıkmak isteyenler mi :)) Ögrencisinden salon görevlisine kadar herkes bi cinsti vallahi, en yorucu sınavımdı diyebilirim :)
haydi gözün aydın damat biraz genç ama daha iyi kafanı ağrıtmazayy beni oğluna mı alıyoon ohh ohhh koca buldum aa dostlar :))
kız sen çılgınsın keçiler ayak uyduramıyodurrbenim keçilerim demek beni sevmiyo
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum ..Arkadaşlar iki gündür hastayım grip oldum diyet ve spora ara verdim zaten iştahım da yok bol bol vitamin alıyorum inşallah yarına kadar toparlanırım
vaaay yat kat ortaya döküldü kızz gelin yaşadı betüşş al sana zengin kocişşgeçmiş olsun bu aralar salgın malum havalardan
haberim yok bizde hep çizgi film acıyo çocuklar haberde izleyemiyorumkızlar ankarada patlama olmuş ankaradaki arkadaşların durumu nasıl ?!!!! aayyy kollontai orda sera ablada gidicekti diğerleri ne yaptı acaba
bende açtım şimdi allahım yardımcıları olsunfox ta izliyorum şuan 15 dk olmuş kızılayda
içim resmen buz kesti ..Allahım ülkemizin her bir karış toprağını bu tarz hainlere karşı koru yarabbim ..bende açtım şimdi allahım yardımcıları olsun
kızlar ankarada patlama olmuş ankaradaki arkadaşların durumu nasıl ?!!!! aayyy kollontai orda sera ablada gidicekti diğerleri ne yaptı acaba
Ben iyiyim hanımlar, bizim evimiz merkeze uzak ama patlamanın oldugu yer Kızılay, Ankara'nın göbegi. Herkesin işi düşer, gezmeye gider vs vs.haberim yok bizde hep çizgi film acıyo çocuklar haberde izleyemiyorummorordek le konuştum biraz önce bişey demedi haberi yok galiba
ya kuzenim kızılayın orada güvenlik görevlisi bugün izinli onun yerine nöbetçi arkadaşı var sanırım o vefat etmiş kendi kuzenim için sevinemiyorum bile nasıl bir dünyada yaşıyoruzBen iyiyim hanımlar, bizim evimiz merkeze uzak ama patlamanın oldugu yer Kızılay, Ankara'nın göbegi. Herkesin işi düşer, gezmeye gider vs vs.muska77 toplight iyi misiniz sizler de??
Moralim cok bozuldu, bizler de olabilirdik yani orada. Tüm arkadaslarımı arıyorum tek tek nasıl olduklarını ögrenmek icin...
Spora katılamayacagım maalesef, bu moralle spor düsünecek halim kalmadı
tamam hayatım benim bile keyfim kaçtı başım çatlıyor umarım herkes iyidirBen iyiyim hanımlar, bizim evimiz merkeze uzak ama patlamanın oldugu yer Kızılay, Ankara'nın göbegi. Herkesin işi düşer, gezmeye gider vs vs.muska77 toplight iyi misiniz sizler de??
Moralim cok bozuldu, bizler de olabilirdik yani orada. Tüm arkadaslarımı arıyorum tek tek nasıl olduklarını ögrenmek icin...
Spora katılamayacagım maalesef, bu moralle spor düsünecek halim kalmadı
tamam kızlar bende yapmıycam bugun çok üzüldüm yeğeninde çok üzülmüştür...ya kuzenim kızılayın orada güvenlik görevlisi bugün izinli onun yerine nöbetçi arkadaşı var sanırım o vefat etmiş kendi kuzenim için sevinemiyorum bile nasıl bir dünyada yaşıyoruzumarım iyidirler ..
yok benimde elim ayağım buz kesti bende yapamıycam spor falan bugünlük es geçiyorum ..
çok üzgünmüş teyzem konuşmuş .. güven parka yaralıları ve vefat edenleri uzatmışlar sanırım ..tamam kızlar bende yapmıycam bugun çok üzüldüm yeğeninde çok üzülmüştür...
Kizlar ya benimde annemle ablam ordaydi yakinlarmis oldum oldum dirildim ulasana kadar cok sukur iyiler yapanlarin Allah belasini versin artik bunlarin koku kurusun insAllahkızlar ankarada patlama olmuş ankaradaki arkadaşların durumu nasıl ?!!!! aayyy kollontai orda sera ablada gidicekti diğerleri ne yaptı acaba
çok geçmiş olsun canım ...kökü kurusun canım aminn..Kizlar ya benimde annemle ablam ordaydi yakinlarmis oldum oldum dirildim ulasana kadar cok sukur iyiler yapanlarin Allah belasini versin artik bunlarin koku kurusun insAllah
yayın yasağı gelmesine karşıyım bu tarz şeyleri unutmaması lazım insanların yoksa birşey olmamış gibi iki gün sonra hayat normale dönüyoo.. insanlara neler olduğunu ,terörün insanlara ne yaptığını ülkemize neler yaptığını göstereceksin ki birlik beraberlik güçlensin ..Nasil biseydir bu ya Rabbim firsat vermesin bunlara artik tv lerdede yatin yasagi geldi cok kotu oldum ya
Gosterirler canim illaki vardir bisey bi bilgi bisey soylerler diye zaten muhabirleri cekiyolar ambulans gelcek millett can derdinde polis onlarla ugrasiyo bide yoldan ambulansin gecisini kapatiyolar ama bi patlama daha olabilirmis ya kimseye bisey olmasin artik kurduklari tuzak onlarin sonu olsun insAllahyayın yasağı gelmesine karşıyım bu tarz şeyleri unutmaması lazım insanların yoksa birşey olmamış gibi iki gün sonra hayat normale dönüyoo.. insanlara neler olduğunu ,terörün insanlara ne yaptığını ülkemize neler yaptığını göstereceksin ki birlik beraberlik güçlensin ..
öyleymiş inşallah olmaz..Gosterirler canim illaki vardir bisey bi bilgi bisey soylerler diye zaten muhabirleri cekiyolar ambulans gelcek millett can derdinde polis onlarla ugrasiyo bide yoldan ambulansin gecisini kapatiyolar ama bi patlama daha olabilirmis ya kimseye bisey olmasin artik kurduklari tuzak onlarin sonu olsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?