Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

katıl tatlım benimde yok işte bu şekilde yapıcam bende spor
Yooo fark etmez bana :))
Bana kalsa hic yapmayacaktım kız 3 mil baya fazla geliyo şu an gözüme totomu kaldırasım yok hiç
kaldır kaldır anacım o totolar eriycek :d yalnız fotonu gördüm senin pek ihtiyacın yok ama olsun spor iyidir takıl bize
vay be amma vukat olmuş.. bende bir sınavıma gidememiştim evimin yanındaki binaya geç kalmıştım kapıdan döndürmüşlerdi. amaann canım saolsun demiştim o anı hatırladım biran
benden daha varmış memlekette baksana
ayy beni oğluna mı alıyoon ohh ohhh koca buldum aa dostlar :))
haydi gözün aydın damat biraz genç ama daha iyi kafanı ağrıtmaz
benim keçilerim demek beni sevmiyo
kız sen çılgınsın keçiler ayak uyduramıyodurr
Arkadaşlar iki gündür hastayım grip oldum diyet ve spora ara verdim zaten iştahım da yok bol bol vitamin alıyorum inşallah yarına kadar toparlanırım
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum ..

kızlar ankarada patlama olmuş ankaradaki arkadaşların durumu nasıl ?!!!! aayyy kollontai orda sera ablada gidicekti diğerleri ne yaptı acaba

fox ta izliyorum şuan 15 dk olmuş kızılayda

kızlar ankarada patlama olmuş ankaradaki arkadaşların durumu nasıl ?!!!! aayyy kollontai orda sera ablada gidicekti diğerleri ne yaptı acaba

haberim yok bizde hep çizgi film acıyo çocuklar haberde izleyemiyorum morordek le konuştum biraz önce bişey demedi haberi yok galiba
Ben iyiyim hanımlar, bizim evimiz merkeze uzak ama patlamanın oldugu yer Kızılay, Ankara'nın göbegi. Herkesin işi düşer, gezmeye gider vs vs. muska77 toplight iyi misiniz sizler de??
Moralim cok bozuldu, bizler de olabilirdik yani orada. Tüm arkadaslarımı arıyorum tek tek nasıl olduklarını ögrenmek icin...
Spora katılamayacagım maalesef, bu moralle spor düsünecek halim kalmadı

ya kuzenim kızılayın orada güvenlik görevlisi bugün izinli onun yerine nöbetçi arkadaşı var sanırım o vefat etmiş kendi kuzenim için sevinemiyorum bile nasıl bir dünyada yaşıyoruz umarım iyidirler ..
yok benimde elim ayağım buz kesti bende yapamıycam spor falan bugünlük es geçiyorum ..

tamam hayatım benim bile keyfim kaçtı başım çatlıyor umarım herkes iyidir

tamam kızlar bende yapmıycam bugun çok üzüldüm yeğeninde çok üzülmüştür...

Kizlar ya benimde annemle ablam ordaydi yakinlarmis oldum oldum dirildim ulasana kadar cok sukur iyiler yapanlarin Allah belasini versin artik bunlarin koku kurusun insAllah

Kizlar ya benimde annemle ablam ordaydi yakinlarmis oldum oldum dirildim ulasana kadar cok sukur iyiler yapanlarin Allah belasini versin artik bunlarin koku kurusun insAllah
çok geçmiş olsun canım ...kökü kurusun canım aminn..

Nasil biseydir bu ya Rabbim firsat vermesin bunlara artik tv lerdede yatin yasagi geldi cok kotu oldum ya
yayın yasağı gelmesine karşıyım bu tarz şeyleri unutmaması lazım insanların yoksa birşey olmamış gibi iki gün sonra hayat normale dönüyoo.. insanlara neler olduğunu ,terörün insanlara ne yaptığını ülkemize neler yaptığını göstereceksin ki birlik beraberlik güçlensin ..

Gosterirler canim illaki vardir bisey bi bilgi bisey soylerler diye zaten muhabirleri cekiyolar ambulans gelcek millett can derdinde polis onlarla ugrasiyo bide yoldan ambulansin gecisini kapatiyolar ama bi patlama daha olabilirmis ya kimseye bisey olmasin artik kurduklari tuzak onlarin sonu olsun insAllah

öyleymiş inşallah olmaz..
inşallah sonları olur canım ..
haftada bir arkadaşlar sağ mı değil mi diye kontrol eder olduk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…