- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.101
Ayy Rabbim korusun yaöyleymiş inşallah olmaz..
inşallah sonları olur canım ..
haftada bir arkadaşlar sağ mı değil mi diye kontrol eder olduk ..
Evet canim kizilayda yine patlama oldukızlar tv yi yeni açtım patlama mı olmuş nolmuş gene yahu
öyleymiş inşallah olmaz..
inşallah sonları olur canım ..
haftada bir arkadaşlar sağ mı değil mi diye kontrol eder olduk ..
öyle canım Ankara kızılayda güvenparkın orda bomba yüklü araç patlamış sanırım o yönde haberler 25 kişi ölmüş 75 yaralı varmış ..kızlar tv yi yeni açtım patlama mı olmuş nolmuş gene yahu
yaa zaten amaçları halkı korkutmak bakk Ankaranın kalbinde patlatıyoruz istesek mahallenizede geliriz demek istiyolar .. Allahım müsade etmesin bunlara.. amerika söylemiş sanırım patlama olabilir diye ama halka telefonlarla bildirim yapılmadı yapılsaydı belki bu kadar olmazdı yazık vay gidene !!!ne saçma şeyler yahu....başkente sahip çıkılamıyor... evden mi çıkmayacak insanlar çoluğu çocuğu okula yollamaya korkçak insan nasıl iş anlamadım...
öyle canım Ankara kızılayda güvenparkın orda bomba yüklü araç patlamış sanırım o yönde haberler 25 kişi ölmüş 75 yaralı varmış ..
yaa zaten amaçları halkı korkutmak bakk Ankaranın kalbinde patlatıyoruz istesek mahallenizede geliriz demek istiyolar .. Allahım müsade etmesin bunlara.. amerika söylemiş sanırım patlama olabilir diye ama halka telefonlarla bildirim yapılmadı yapılsaydı belki bu kadar olmazdı yazık vay gidene !!!
bence de ölenlerede saygısızlık dizilere de yayın yasağı gelsin madem !!! aynen onu düşünüyorum ben de bu ölenlerin aileleri, arkadaşları, akrabaları, seferber oldu şimdi ben bile kuzenimden haber almak için koşturdum kaç kişinin canı yandı ciğeri yandı kaç kişinin evi barkı yıkıldı ..bu yayın yasağını da kim uydurduysa ne demek yayın yasağı aptal dizileri mi izlicez şimdi oturup
tatllım çok az yiyosun bu kadar az yersen ileride bir açlık atağında tutamazsın kendini .. ayrıca verdiklerinide aynen geri alırsınKizlar ben menumu yazayim bugun pek keyfim yok.
Uyaninca sicak limonlu su
Sabah
Az zeytin salatalik biber peynir bi dilim ekmek
Ogle
Bi kase yogurt
Ara ogun
Elma birtane
Aksam
Corba salata
2 saat yuruyus
1 litre su
Yok hayatım evimdeyim.Ama bu aralar pek giremiyorum.Uyku düzensizliğim giddikçe artıyor. 12 ye kadar yattım bugun.Sonrada ev işi yemek bulaşık derken hiç vaktim olmadı.ebrusonmez neyaptin tatlim gelmez oldun memleketemi gittin kiz meraktayim seni...
Canim istemiyorki nasil yeyimbence de ölenlerede saygısızlık dizilere de yayın yasağı gelsin madem !!! aynen onu düşünüyorum ben de bu ölenlerin aileleri, arkadaşları, akrabaları, seferber oldu şimdi ben bile kuzenimden haber almak için koşturdum kaç kişinin canı yandı ciğeri yandı kaç kişinin evi barkı yıkıldı ..
tatllım çok az yiyosun bu kadar az yersen ileride bir açlık atağında tutamazsın kendini .. ayrıca verdiklerinide aynen geri alırsın
öğlen karnını güzel doyur akşamı kafif geçiştir
tatlım sağlıklı kilo vermezsin zorlaman gerekir kendini yani ileride Allah korusun sağlık sorunu yaşarsın vitamin eksikliği falan gelir baygınlık baş dönmesi halsizlik en ufak şeyler hele.. önemli olan sağlıklı kilo vermek evet hepimiz hızlı gitsin istiyoruz ama sağlıkta önemli zayıf olup hasta olmak daha kötü.. sen genede sabah sağlam kahvaltı yap yumurtanı peynirini domatesini zeytinini falan ye protein al bol bol sabah .. et tarzı şeyleri öğlen ye ben öyle yapıyorum gün içinde hazmı daha rahat olur .. akşamda salata yanına çorba yada ne bileyim bir tabak sebze yemeği .. hazmı kolay olan şeyler.. ekmeği sabah ye birdaha yeme gibi.. yani önemli olan aç kalıp zayıflamak değil canım .. çünkü açlıkla verilen bir açlık anında geri gelirCanim istemiyorki nasil yeyim
Dogrudur tatlim benimdd inan cnm yemek istemiyor kitatlım sağlıklı kilo vermezsin zorlaman gerekir kendini yani ileride Allah korusun sağlık sorunu yaşarsın vitamin eksikliği falan gelir baygınlık baş dönmesi halsizlik en ufak şeyler hele.. önemli olan sağlıklı kilo vermek evet hepimiz hızlı gitsin istiyoruz ama sağlıkta önemli zayıf olup hasta olmak daha kötü.. sen genede sabah sağlam kahvaltı yap yumurtanı peynirini domatesini zeytinini falan ye protein al bol bol sabah .. et tarzı şeyleri öğlen ye ben öyle yapıyorum gün içinde hazmı daha rahat olur .. akşamda salata yanına çorba yada ne bileyim bir tabak sebze yemeği .. hazmı kolay olan şeyler.. ekmeği sabah ye birdaha yeme gibi.. yani önemli olan aç kalıp zayıflamak değil canım .. çünkü açlıkla verilen bir açlık anında geri gelir
tamam canım canın yemek istediğinde bu şekilde düzenle sağlığından olma kuşumDogrudur tatlim benimdd inan cnm yemek istemiyor ki
Tam cnm benim dikkat etcem bundan sonratamam canım canın yemek istediğinde bu şekilde düzenle sağlığından olma kuşum
Bende dun gec uyumustum sabah oglum erken kaldirdi gun icinde uyusuk gezdim uyumamak cok kotu ya kafana taktigin bisey varsa omur kisa vlla hic biseye degmiyoYok hayatım evimdeyim.Ama bu aralar pek giremiyorum.Uyku düzensizliğim giddikçe artıyor. 12 ye kadar yattım bugun.Sonrada ev işi yemek bulaşık derken hiç vaktim olmadı.
SenindE patlamayla ilgili bi sıkintin va canim niye canin istemiyoki? Simdi canin istemiyosa zorlada yeme zaten ama normaldeCanim istemiyorki nasil yeyim
Bugun patlamaya cok uzuldum o yuzden cnm hic bisey istemiyo biktik artik her gun olum haberi duymaktanSenindE patlamayla ilgili bi sıkintin va canim niye canin istemiyoki? Simdi canin istemiyosa zorlada yeme zaten ama normalded_mndc tam anlatmis onun dedigi gibi yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?