Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öyleymiş inşallah olmaz..
inşallah sonları olur canım ..
haftada bir arkadaşlar sağ mı değil mi diye kontrol eder olduk ..

ne saçma şeyler yahu....başkente sahip çıkılamıyor... evden mi çıkmayacak insanlar çoluğu çocuğu okula yollamaya korkçak insan nasıl iş anlamadım...

ne saçma şeyler yahu....başkente sahip çıkılamıyor... evden mi çıkmayacak insanlar çoluğu çocuğu okula yollamaya korkçak insan nasıl iş anlamadım...
yaa zaten amaçları halkı korkutmak bakk Ankaranın kalbinde patlatıyoruz istesek mahallenizede geliriz demek istiyolar .. Allahım müsade etmesin bunlara.. amerika söylemiş sanırım patlama olabilir diye ama halka telefonlarla bildirim yapılmadı yapılsaydı belki bu kadar olmazdı yazık vay gidene !!!

diğerlerini unuttuk gitti bile... buularıda unutçaz gidicek.... ateş düştüğü yeri yakar lafı çok çok doğru....millet şimdi kızını oğlunu evinde bekliyordu belki... düşüncesi biile içimi acıtıyo....

Kizlar ben menumu yazayim bugun pek keyfim yok.
Uyaninca sicak limonlu su

Sabah
Az zeytin salatalik biber peynir bi dilim ekmek

Ogle
Bi kase yogurt
Ara ogun
Elma birtane
Aksam
Corba salata
2 saat yuruyus
1 litre su

bu yayın yasağını da kim uydurduysa ne demek yayın yasağı aptal dizileri mi izlicez şimdi oturup
bence de ölenlerede saygısızlık dizilere de yayın yasağı gelsin madem !!! aynen onu düşünüyorum ben de bu ölenlerin aileleri, arkadaşları, akrabaları, seferber oldu şimdi ben bile kuzenimden haber almak için koşturdum kaç kişinin canı yandı ciğeri yandı kaç kişinin evi barkı yıkıldı ..

Kizlar ben menumu yazayim bugun pek keyfim yok.
Uyaninca sicak limonlu su

Sabah
Az zeytin salatalik biber peynir bi dilim ekmek

Ogle
Bi kase yogurt
Ara ogun
Elma birtane
Aksam
Corba salata
2 saat yuruyus
1 litre su
tatllım çok az yiyosun bu kadar az yersen ileride bir açlık atağında tutamazsın kendini .. ayrıca verdiklerinide aynen geri alırsın
öğlen karnını güzel doyur akşamı kafif geçiştir

Canim istemiyorki nasil yeyim

Canim istemiyorki nasil yeyim
tatlım sağlıklı kilo vermezsin zorlaman gerekir kendini yani ileride Allah korusun sağlık sorunu yaşarsın vitamin eksikliği falan gelir baygınlık baş dönmesi halsizlik en ufak şeyler hele.. önemli olan sağlıklı kilo vermek evet hepimiz hızlı gitsin istiyoruz ama sağlıkta önemli zayıf olup hasta olmak daha kötü.. sen genede sabah sağlam kahvaltı yap yumurtanı peynirini domatesini zeytinini falan ye protein al bol bol sabah .. et tarzı şeyleri öğlen ye ben öyle yapıyorum gün içinde hazmı daha rahat olur .. akşamda salata yanına çorba yada ne bileyim bir tabak sebze yemeği .. hazmı kolay olan şeyler.. ekmeği sabah ye birdaha yeme gibi.. yani önemli olan aç kalıp zayıflamak değil canım .. çünkü açlıkla verilen bir açlık anında geri gelir

Dogrudur tatlim benimdd inan cnm yemek istemiyor ki

Yok hayatım evimdeyim.Ama bu aralar pek giremiyorum.Uyku düzensizliğim giddikçe artıyor. 12 ye kadar yattım bugun.Sonrada ev işi yemek bulaşık derken hiç vaktim olmadı.
Bende dun gec uyumustum sabah oglum erken kaldirdi gun icinde uyusuk gezdim uyumamak cok kotu ya kafana taktigin bisey varsa omur kisa vlla hic biseye degmiyo

kızlar bugünkü menümü yazıyım unutmuşum..
muska77 , nilsub
kahvaltı
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara sade kahve
öğlen
5 yk nohut yemeği
1 ızgara tavuk but
akşam
1 büyük bardak ayran
1 saat sonra 1 bardak sade soda + yarım limon
su 2,5 lt spor 45 dk yürüyüş.. 3 mil yapıcaktım ama malum aberlerden sonra elim ayağım bir tuhaf oldu yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…