Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar demin annemdeydik eşimle öğle yemeği yerine yarım kase tavuk göğsü tatlısı yedim
tatlıyı annem yağ koymadan yapar ama içinde şeker ve un oluyo haliyle çokk mutsuzum
inşallah artı çıkmam yarın tutamadım koca boğazımı

bu arada annemin evi dün temizlendi ilaççılar gelmişti yaa çok şükür böcük falan yok ama içimiz rahatladı en azından :)))))

Kızlar ben gelemedim üzgünümmm.
Bilgisayara format atmak gerekiyordu. Biraz uzun sürdü. O bakımdan sporda yalan oldu.
Ayyy çok sinir bir durum, önceden kendim format atıyordum ben şimdi uzun zamandır format falan atmıyorum zaten dizüstü kullanıyorum ona da gerekmiyor

Oyy ne güzel yaaa nasıl dayanıyorsun çok imreniyorum, ben hiç tutamıyorum oruç, hatta ramazanda daha çok kilo alıyorum çünkü gece kalkıp hazırlıyorum ben de yiyorum sonra gün içinde de yiyince gelsin kilolar :) kışa gelince bi daha denerim belki, tövbe Allah'la pazarlık yaparmış gibi :) ama cidden duramıyorum şekerim mahfediyo beni

canım yaaaa gaz da mı yediniz aman hemen toparlan canım

bende çok üşürüm

canım bence senin troid değerlerinde bir sorun var çok dikkat ediyorsun ama kg gitmiyor bi türlü deli de spor yapıyon
Hee kaptanım alıştık gaza da :) ama ilk defa su yedim zaten hava çok soğuktu donduk sırılsıklam eve gelene kadar

Tatlım bıraktığında da dengelemek lazim kararında yiyeceksin mecbur hep kontrol ediceksin erkekler daha rahat herşeyi yiyorlar metabolizmaları hızlı oldugundan tutmuyor kilo bizim gibi
Onların kas oranı fazla olduğu için hemen yakıyorlar, demek ki biz de hayırlısıyla bi kilo verebilsek kas yapmak için uğraşmamız gerek
ben bu aralar hiç yemek yapmıyorum... aldığım her şey bozuluyor ya... çok üşüyorum sadece yatmak istiyorum kombi açık ama ısınamıyorum illa yatıcam hiç yataktan çıkmak istemiyorum...
Bu ara üşümekten çok moral bozukluğundan hep yatmak istiyorum ben de

Bende su siralar donuyorum canim ya bekarken bende agustosta usuyorum derdim yazin terlemeyi evlenince ogrendim kilodan herhal:)
Yok kız kilodan değildir :) ben yazın çok terliyorum, kışın çok üşüyorum ne menem bişeyim anlamıyorum ki :)

Ayyy çok sinir bir durum, önceden kendim format atıyordum ben şimdi uzun zamandır format falan atmıyorum zaten dizüstü kullanıyorum ona da gerekmiyor
Benimkide laptop ama ben neti sürekli açık bırakıyorum diye bil. çok yoruluyo.Arada formatlayınca iyi oluyor ama belgeler düzenlemeler falan uğraştırıyor.

Ben alıştım çok şükür canım.
Ama kilo hala sabit
Bugun sahurda yedim 12 gibi bakalım farkedecekmi??

Canım sonucta sütlü tatlı, hem de ögle saatinde ve sadece onu yedigin icin cok etkilemez diye düsünüyorum Cunku normalde dikkat eden birisin

Kizlr diyet ve spo modunda degilim valla nolcak bilmiyom eve net gelcek bikc gune sporada artik bakarsam yaparim
menumude yazayim
sabah 2dilim kizarmis tb ekmek
salatalik domates zeytin peynir
tek sekerli cay
ogle
1 biber dolma
1kase mer corba
az tavuk gogsu
1 bardak ayran
sonra canim cok tatli istiyodu esimde bugun tatli almis bende 2 tane yedim dahada bisey yemedim
su 2l
sporyok

ben bu aralar hiç yemek yapmıyorum... aldığım her şey bozuluyor ya... çok üşüyorum sadece yatmak istiyorum kombi açık ama ısınamıyorum illa yatıcam hiç yataktan çıkmak istemiyorum...
canım hemen c vit takviyesi yap
Kaptanım bende öyle düşünüyorum yarın gidip bi tahlil yaptırayım en iyisi
Yoksa böyle kafayı yiyecem.
Bide sadece kan testiyle ölçülüyor mu? aç veya tok farkediyormu?
aç gidersen daha iyi olur bi de insülin ve kan şekerini de ölçtürürsün
canım öğle yemeği yerine yemişsin sorun olmaz akşamı da hafif atlat çorba salata yoğurt falan bişey olmaz

kızlar işyerinde işler biraz yoğunlaştı malum muska da rahatsız kollontai de ameliyat işiyle uğraşıyor vakti olan birisi menülere el atabilir mi menüsünü yazmayan lütfen yazsın düzenli olarak kontrol olmazsa durum kötüye gidebilir ona göre

Canım mnülerin çok kötüde sayılmaz

Tamm kaptanım ben bakabilirim.

ben günlük menümü yazıyım .. ebrucum seni etikitliycez sanırım .
ebrusonmez , nilsub , muska77

kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
3 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
yarım domates yarım salatalık
1 kk peynir
1 fincan şekersiz çay
ara sade türk kahvesi
öğlen yarın kase tavuk göğsü
ara 1 sade soda
akşam 10 adet sardalye buğlama 1 tabak yağsız salata
su 3 lt spor 3 mil leslie

Kızlar selam naber sormayın dun akşam oğlumun ateşi çok çıktı acile hastaneye gittik şimdi girdik eve çok yorgunum hala oksuruğu kesilmedi biraz dinlenim gelirim optum

Ben de menümü yazayım: ebrusonmez muska77
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 3 ince ve kücük dilim kepekli ekmek, 1 haslanmıs yumurta, domates, salatalık, 3-4 zeytin, 1 cay kasıgı tereyagı ve bal, 2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 fincan sütlü filtre kahve, 1 kucuk kepekli grissini
Ogle: 1 kase ezogelin corbası, 1 porsiyon tavuk külbastı, ayran
Ara: 1 fincan beyaz çay, 1 kücük muz
Aksam: 1 kucuk yesil elma, 1 fincan süt
Su: 2 lt
Spor: 2 mil Leslie yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…