- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.321
BizdeeeTopikce bayiliyoruz defneyeee :)
Benimde oyle bazen cok yagli seyler olunca corbayla idare ediyorum :)Bende öyle canım..
hatta her ev hanımınin durumunu yaşıyorum .
1 gün önceden kalan yemekler öğünüm oluyor genelde
bu arada annemin evi dün temizlendi ilaççılar gelmişti yaa çok şükür böcük falan yok ama içimiz rahatladı en azından :)))))kızlar demin annemdeydik eşimle öğle yemeği yerine yarım kase tavuk göğsü tatlısı yedim
tatlıyı annem yağ koymadan yapar ama içinde şeker ve un oluyo haliyle çokk mutsuzum
inşallah artı çıkmam yarın tutamadım koca boğazımı
Ayyy çok sinir bir durum, önceden kendim format atıyordum ben şimdi uzun zamandır format falan atmıyorum zaten dizüstü kullanıyorum ona da gerekmiyorKızlar ben gelemedim üzgünümmm.
Bilgisayara format atmak gerekiyordu. Biraz uzun sürdü. O bakımdan sporda yalan oldu.
Oyy ne güzel yaaa nasıl dayanıyorsun çok imreniyorum, ben hiç tutamıyorum oruç, hatta ramazanda daha çok kilo alıyorum çünkü gece kalkıp hazırlıyorum ben de yiyorum sonra gün içinde de yiyince gelsin kilolar :) kışa gelince bi daha denerim belki, tövbe Allah'la pazarlık yaparmış gibi :) ama cidden duramıyorum şekerim mahfediyo benimuska77
İftar: 1 kase ayran aşı- 5 kaşık sulu köfte -4 kaşık mercimk çorbası - yeşillik- 2-3 dilim peynir
1 ince dilim yaş pasta ( komşu kızının doğum günüydü) ev yapımıydı hafifdi.
Su: 2 litre
Spor: yok
Hee kaptanım alıştık gaza da :) ama ilk defa su yedim zaten hava çok soğuktu donduk sırılsıklam eve gelene kadarcanım yaaaa gaz da mı yediniz aman hemen toparlan canım
bende çok üşürüm
canım bence senin troid değerlerinde bir sorun var çok dikkat ediyorsun ama kg gitmiyor bi türlü deli de spor yapıyon
Onların kas oranı fazla olduğu için hemen yakıyorlar, demek ki biz de hayırlısıyla bi kilo verebilsek kas yapmak için uğraşmamız gerekTatlım bıraktığında da dengelemek lazim kararında yiyeceksin mecbur hep kontrol ediceksinerkekler daha rahat herşeyi yiyorlar metabolizmaları hızlı oldugundan tutmuyor kilo bizim gibi
Bu ara üşümekten çok moral bozukluğundan hep yatmak istiyorum ben deben bu aralar hiç yemek yapmıyorum... aldığım her şey bozuluyor ya... çok üşüyorum sadece yatmak istiyorum kombi açık ama ısınamıyorum illa yatıcam hiç yataktan çıkmak istemiyorum...
Yok kız kilodan değildir :) ben yazın çok terliyorum, kışın çok üşüyorum ne menem bişeyim anlamıyorum ki :)Bende su siralar donuyorum canim ya bekarken bende agustosta usuyorum derdim yazin terlemeyi evlenince ogrendim kilodan herhal:)
Tekrardan geçmiş olsun canım.bu arada annemin evi dün temizlendi ilaççılar gelmişti yaa çok şükür böcük falan yok ama içimiz rahatladı en azından :)))))
Benimkide laptop ama ben neti sürekli açık bırakıyorum diye bil. çok yoruluyo.Arada formatlayınca iyi oluyor ama belgeler düzenlemeler falan uğraştırıyor.Ayyy çok sinir bir durum, önceden kendim format atıyordum ben şimdi uzun zamandır format falan atmıyorum zaten dizüstü kullanıyorum ona da gerekmiyor
Ben alıştım çok şükür canım.Oyy ne güzel yaaa nasıl dayanıyorsun çok imreniyorum, ben hiç tutamıyorum oruç, hatta ramazanda daha çok kilo alıyorum çünkü gece kalkıp hazırlıyorum ben de yiyorum sonra gün içinde de yiyince gelsin kilolar :) kışa gelince bi daha denerim belki, tövbe Allah'la pazarlık yaparmış gibi :) ama cidden duramıyorum şekerim mahfediyo beni
Siz nerede oturuyordunuz?Hee kaptanım alıştık gaza da :) ama ilk defa su yedim zaten hava çok soğuktu donduk sırılsıklam eve gelene kadar
Canım sonucta sütlü tatlı, hem de ögle saatinde ve sadece onu yedigin icin cok etkilemez diye düsünüyorumkızlar demin annemdeydik eşimle öğle yemeği yerine yarım kase tavuk göğsü tatlısı yedim
tatlıyı annem yağ koymadan yapar ama içinde şeker ve un oluyo haliyle çokk mutsuzum
canım hemen c vit takviyesi yapben bu aralar hiç yemek yapmıyorum... aldığım her şey bozuluyor ya... çok üşüyorum sadece yatmak istiyorum kombi açık ama ısınamıyorum illa yatıcam hiç yataktan çıkmak istemiyorum...
aç gidersen daha iyi olur bi de insülin ve kan şekerini de ölçtürürsünKaptanım bende öyle düşünüyorum yarın gidip bi tahlil yaptırayım en iyisi
Yoksa böyle kafayı yiyecem.
Bide sadece kan testiyle ölçülüyor mu? aç veya tok farkediyormu?
canım öğle yemeği yerine yemişsin sorun olmaz akşamı da hafif atlat çorba salata yoğurt falan bişey olmazkızlar demin annemdeydik eşimle öğle yemeği yerine yarım kase tavuk göğsü tatlısı yedim
Canım mnülerin çok kötüde sayılmazKizlr diyet ve spo modunda degilim valla nolcak bilmiyom eve net gelcek bikc gune sporada artik bakarsam yaparim
menumude yazayim
sabah 2dilim kizarmis tb ekmek
salatalik domates zeytin peynir
tek sekerli cay
ogle
1 biber dolma
1kase mer corba
az tavuk gogsu
1 bardak ayran
sonra canim cok tatli istiyodu esimde bugun tatli almis bende 2 tane yedim dahada bisey yemedim
su 2l
sporyok
Teşekkür ederim kaptanım.aç gidersen daha iyi olur bi de insülin ve kan şekerini de ölçtürürsün
Tamm kaptanım ben bakabilirim.kızlar işyerinde işler biraz yoğunlaştı malum muska da rahatsız kollontai de ameliyat işiyle uğraşıyor vakti olan birisi menülere el atabilir mi menüsünü yazmayan lütfen yazsın düzenli olarak kontrol olmazsa durum kötüye gidebilir ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?