Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağolun kızlar dün akşam ateşi düşmeyince hemen hastaneye acile gittik çok ilgilendiler sağolsunlar ama çok ateşi olduğu için bi küçük kova suya bir sürü pamuk atıp çocuğu soyup ıslak pamuklarla sürekli ateşini süşürmeye çalıştılar anlamadık çok inatçı bi ateşti neyse biraz ateşi düştü ama sabaha karşı olduğu için bekleyin çocuk doktorunu dediler tabi bekledik saat 8 dehemen yanımıza geldi doktoru bilgilendirmişler tahliller serum derken akşam 5 oldu sonunda çıkışımızı verdi çok şükür ağır grip olmuş havalardan gelince ılık bi duş aldırdım karnını doyurdum ilaçlarını içirdim şimdi uyudu çok şükür allah doktorları başımızdan eksik etmesin :) herkes sormuş tek tek cevap vermedim kusura bakmayın çok yorgunum çok teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinize....

kızlar geçmişi okudun muska77 daha iyileşmedinmi allah acil şifalar versin hayatım ...
muska77 d_mndc ebrusonmez kızlar pek menü denmez ama bilgi vereyim yine:)
sabah kaşarlı tost çay
öğlen simit ayran
akşam da tost çay
çünkü dışarı çıkıp yiyemedim oğlumun başından ayrılamadım eşimde kantinde bişey yok dedi mecbur getirdi yedim su bilmiyorum 1 litre belki spor yok üzgünüm bugun böyle oldu ama elimde olmayan sebeplerden.

beyaz çayın tadı nasıl beğendinmi?

ben hiç farketmedim marketlerde hangi marketten aldın? bu ara çok meşhur bu çay fiyatı ne
Ben almadım canım, ofisteki bi arkadasım almıs. Dogadan markası. Fiyatını ve nerden aldıgını bilmiyorum ama yarın sorayım istersen :)

canım Allah acil şifalar versin aklım sende kalmıştı şükür ufaklık iyi menü önemli değil 1 güncükten birşey olmaz sen iyi ol çocuk iyi olsun yeter tekrar çok geçmiş olsun tatlım..

Bugunku menumu yazayim ben
Sabah
Yumurta zeytin salatalik bi dilim ekmez az peynir
Ogle fasulye yemegi bi kase yogurt
Aksam
Firinda patates salata yogurt
1 litre su 1 saat yuruyus
suyu ilk başlarda içmek zor 2 ye doğru çıkarmaya çalış canım sağlıklısı da günde 2-2,5 lt içmek zaten..
onun dışında herşey on numara

Bugunku menumu yazayim ben
Sabah
Yumurta zeytin salatalik bi dilim ekmez az peynir
Ogle fasulye yemegi bi kase yogurt
Aksam
Firinda patates salata yogurt
1 litre su 1 saat yuruyus
Esracim patates yağsizdi sanırım.
Yinede akşam olmasaymis daha iyiymis.Suda az olmuş en az 2 yapmaya caliş

Kızlar benim bilgisayar olmadı. Bugün başka bi pragram kurmaya uğraşıyoz. Şimdide telefondan gidiyorum zaten.
Eğer yarın giremezsem bu sebepledir

Günaydın hanımlar

Dün benim büyük veletle uğraştım, eşek sıpası öğretmeninin verdiklerini not etmemiş arkadaşından öğrendim bir sürü şey yazdırmış alınması için, hiiç söylemiyor. Bir de üstüne kitap adı vermiş okumak için hem de bugün kitaptan sözlü olacakmış, her gün soruyorum bişey demiyo, bi kızdım anlatamam, kampa sokucam onu artık. Neyse kitabı temin ettik ama o okusa hayatta bitiremez son gün hatta akşam saat 7 olmuş, oturdum gece yarısına kadar ben okudum o dinledi. Benim boğazım parçalandı, o uykudan sersem oldu. Hiç doğru değil tabi ama acısını çıkarıcam şimdi ondan haftaya yazılıları başlıyo adamı ite kaka ders yaptırıyoruz.

Sevgili kaptancım toplight

Şart olsun, and olsun ki ben haftaya Cuma günü 74 kilo veya daha azı olmazsam takımdan ayrılacağım. Ben ki ne badereler atlatmışım ve hala uğraşıyorum, hayata kafa tutmuşum, erke kafa tutmuşum, şu kıçı kırık 3-5 kilo ile baş edemiyorum. Çok kızgınım şu an kendime ben defalarca bu kilo savaşından galip çıktım yine sonunda yenildim yine yenildim. Bu sefer beni alt etmesine izin verirsem YUH olsun bana diyorum başka da bir şey demiyorum. İki ileri bir geri mehter takımına dönmüşüm
Bu sefer de başaramazsam çekilicem, bu da bana ceza olsun...

canım çok geçmiş olsun hastane şartlarında daha ne olcak dikkat et oğluşa
benimde eşim yurtdışına gitti 10 gün yok 2 çocukla uğraş dur evde de fırsatım olmuyor girmeye
sağolun kaptanım çok şükür ciddi bişey yok ama çocuklar hasta oldumu çok mız mız oluyorlar anneler daha çok yoruluyor bugun evdeyim hemen normal düzenime geçmem lazım dün su içmedim hemen wc sorunu yaşıyorum dünden beri benim eşim dün hep yanımızdaydı ama bugun işe gitti sizin işiniz daha zor sürekli tek başına bakmak allah kolaylık versin sizide:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…