- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.361
Tatlım dur ne demek bırakırım ?!!!Sevgili kaptancımtoplight
Şart olsun, and olsun ki ben haftaya Cuma günü 74 kilo veya daha azı olmazsam takımdan ayrılacağım. Ben ki ne badereler atlatmışım ve hala uğraşıyorum, hayata kafa tutmuşum, erke kafa tutmuşum, şu kıçı kırık 3-5 kilo ile baş edemiyorum. Çok kızgınım şu an kendime ben defalarca bu kilo savaşından galip çıktım yine sonunda yenildim yine yenildim. Bu sefer beni alt etmesine izin verirsem YUH olsun bana diyorum başka da bir şey demiyorum. İki ileri bir geri mehter takımına dönmüşüm
Bu sefer de başaramazsam çekilicem, bu da bana ceza olsun...
Gecmis olsun tatlim oglusuna cocuklarin hasta olmasi zor insAallah gecer bi anoncesağolun kaptanım çok şükür ciddi bişey yok ama çocuklar hasta oldumu çok mız mız oluyorlar anneler daha çok yoruluyor bugun evdeyim hemen normal düzenime geçmem lazım dün su içmedim hemen wc sorunu yaşıyorum dünden beri benim eşim dün hep yanımızdaydı ama bugun işe gitti sizin işiniz daha zor sürekli tek başına bakmak allah kolaylık versin sizide:)
canım sen beni listeden bu hafta muaf tut tatlım eşim de yok abartı yemiyorum ama düzensiz maalesef@Guncey
@sera59
@deryalimm07
@topraks
candy_candy veee sevgili kaptanimiz toplight menüleriniz nerede fistiklarim.
canım bu nebiçim yemin yahuu sen vereceksin bu kiloları takımdan ayrtılmayı da unut tatlım ayrılırsan ne olacak şurda hem diyetten hem kendimizden bahsedip accık rahatlıyoruzSevgili kaptancımtoplight
Şart olsun, and olsun ki ben haftaya Cuma günü 74 kilo veya daha azı olmazsam takımdan ayrılacağım. Ben ki ne badereler atlatmışım ve hala uğraşıyorum, hayata kafa tutmuşum, erke kafa tutmuşum, şu kıçı kırık 3-5 kilo ile baş edemiyorum. Çok kızgınım şu an kendime ben defalarca bu kilo savaşından galip çıktım yine sonunda yenildim yine yenildim. Bu sefer beni alt etmesine izin verirsem YUH olsun bana diyorum başka da bir şey demiyorum. İki ileri bir geri mehter takımına dönmüşüm
Kuzum senin hayatin baya kosusturmacalarla gidiyo o hengamenin arasinda kendine bakamaman normal ben ogluma bakmaktan su ivmeyi bile unutuyorum sonrasinda abartarak iciyorhm iste.. sen bide gelinlik giyceksinya onlari duaunerek odaklan bu ise yemek yiyecegin zamam aklina hep bunu getir sakin birakma bas edemezsin ozaman bide 4 ten sonra bisey yeme alisiyo vucut zamanla ve baya etkili benceSevgili kaptancımtoplight
Gunaydin tatlimm.sağolun kaptanım çok şükür ciddi bişey yok ama çocuklar hasta oldumu çok mız mız oluyorlar anneler daha çok yoruluyor bugun evdeyim hemen normal düzenime geçmem lazım dün su içmedim hemen wc sorunu yaşıyorum dünden beri benim eşim dün hep yanımızdaydı ama bugun işe gitti sizin işiniz daha zor sürekli tek başına bakmak allah kolaylık versin sizide:)
Kızlar selam naber sormayın dun akşam oğlumun ateşi çok çıktı acile hastaneye gittik şimdi girdik eve çok yorgunum hala oksuruğu kesilmedi biraz dinlenim gelirim optum
Sevgili kaptancımtoplight
Ben de menümü yazayım: @ebrusonmezmuska77
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 3 ince ve kücük dilim kepekli ekmek, 1 haslanmıs yumurta, domates, salatalık, 3-4 zeytin, 1 cay kasıgı tereyagı ve bal, 2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 fincan sütlü filtre kahve, 1 kucuk kepekli grissini
Ogle: 1 kase ezogelin corbası, 1 porsiyon tavuk külbastı, ayran
Ara: 1 fincan beyaz çay, 1 kücük muz
Aksam: 1 kucuk yesil elma, 1 fincan süt
Su: 2 lt
Spor: 2 mil Leslie yapacagım
Sabah ciger yemene hastayim ya :)))
Fil yemis bir yilaaaan!resim de ne görüyosun vak vakçık....
Eki Görüntüle 1796508
Sabah ciger yemene hastayim ya :)))
Fil yemis bir yilaaaan!
Hanimlaaaar gunaydiiin!! Ben sabah 59.9'u gordum
Ama cok korkuyorum cumaya kadar gaz olur, odem olur, siskinlik olur gene 60'li bi seyler cikabilirim diye. Neyse bugünlük sevineyim burda dursun
ooo ne güzel ördeğimHanimlaaaar gunaydiiin!! Ben sabah 59.9'u gordum
Ama cok korkuyorum cumaya kadar gaz olur, odem olur, siskinlik olur gene 60'li bi seyler cikabilirim diye. Neyse bugünlük sevineyim burda dursun
bitter sana iyi mi geliyor ne yoksa akşamı sütle kapatmanın sonucu mu acebabende 66 dan döndüm 65,3 üm bu sabah çok şükür...
ooo ne güzel ördeğim
bitter sana iyi mi geliyor ne yoksa akşamı sütle kapatmanın sonucu mu aceba
Aşkolsun kitabı okumadan mı Küçük Prens avatarı koyacagımı sandın :) Hemi de kaç defa okudum kimbilir, pek severim kendilerini. Kücük büyük herkes okumalı :) (Sosyal mesaj mode on)pis boğaz olduğumu belirtmiştim :)
aferim sınavı geçtin kitabı okumuşsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?