Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım dur ne demek bırakırım ?!!!
Verirsin ama senin koşturmandan kendine odaklanamadın ki.. Öyle hepten bırakırsan ,veremiyorum derken alırsın Aman Allah korusun..
Hem ben o 3,5 kilodan fazlasını vereceğine inanıyorum canım

Gecmis olsun tatlim oglusuna cocuklarin hasta olmasi zor insAallah gecer bi anonce

günaydınlarrrr
@Guncey
@sera59
@deryalimm07
@topraks
candy_candy veee sevgili kaptanimiz toplight menüleriniz nerede fistiklarim.
canım sen beni listeden bu hafta muaf tut tatlım eşim de yok abartı yemiyorum ama düzensiz maalesef
canım bu nebiçim yemin yahuu sen vereceksin bu kiloları takımdan ayrtılmayı da unut tatlım ayrılırsan ne olacak şurda hem diyetten hem kendimizden bahsedip accık rahatlıyoruz

Kuzum senin hayatin baya kosusturmacalarla gidiyo o hengamenin arasinda kendine bakamaman normal ben ogluma bakmaktan su ivmeyi bile unutuyorum sonrasinda abartarak iciyorhm iste.. sen bide gelinlik giyceksinya onlari duaunerek odaklan bu ise yemek yiyecegin zamam aklina hep bunu getir sakin birakma bas edemezsin ozaman bide 4 ten sonra bisey yeme alisiyo vucut zamanla ve baya etkili bence

Gunaydin tatlimm.
Stres, duygu geçişi wc sorununu tetikliyo ne yazıkki .. Aman bir daha hastalık göstermesin Rabbim bütün çocuklara ...

aman çok geliyodun ya hiç gelme.... bahane arama... burdan kaçıp doluya tutulursun bak....

resim de ne görüyosun vak vakçık....

Hanimlaaaar gunaydiiin!! Ben sabah 59.9'u gordum
Ama cok korkuyorum cumaya kadar gaz olur, odem olur, siskinlik olur gene 60'li bi seyler cikabilirim diye. Neyse bugünlük sevineyim burda dursun

bende 66 dan döndüm 65,3 üm bu sabah çok şükür...

Hanimlaaaar gunaydiiin!! Ben sabah 59.9'u gordum
Ama cok korkuyorum cumaya kadar gaz olur, odem olur, siskinlik olur gene 60'li bi seyler cikabilirim diye. Neyse bugünlük sevineyim burda dursun
ooo ne güzel ördeğim
bende 66 dan döndüm 65,3 üm bu sabah çok şükür...
bitter sana iyi mi geliyor ne yoksa akşamı sütle kapatmanın sonucu mu aceba

Sevgili arkadaşlarım ve kaptanım toplight 8. takıma transfer olmak istiyorum. onlara sordum tamam dediler. Cuma günü bildirimi buraya yapıcam heralde

Arkadaşlığınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim özellikle muska77 kollontai artık gelmese de rakibem hedef38beden (hep geleceğine inandım rakibem hatta hala bi rakibem de yok ) ve tabiki takım kaptanım toplight üzerimde emeğiniz büyük ama ben artık başka bi takımda devam etmek istiyorum çünkü yarışı bırakmak istemiyorum

hepinize teşekkür ediyorum ve bol bol eksi görmenizi diliyorum

pis boğaz olduğumu belirtmiştim :)

aferim sınavı geçtin kitabı okumuşsun :)
Aşkolsun kitabı okumadan mı Küçük Prens avatarı koyacagımı sandın :) Hemi de kaç defa okudum kimbilir, pek severim kendilerini. Kücük büyük herkes okumalı :) (Sosyal mesaj mode on)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…