- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.381
Sağol canım amin allahım çocuklara acısın bide hiç bi çocuğu anasız bırakmasın....Gunaydin tatlimm.
Stres, duygu geçişi wc sorununu tetikliyo ne yazıkki .. Aman bir daha hastalık göstermesin Rabbim bütün çocuklara ...
Sağol şekerim sende dikkat et oğluşuna tam mevsim geçişi çocuklar çabuk etkileniyor :)Gecmis olsun tatlim oglusuna cocuklarin hasta olmasi zor insAallah gecer bi anonce
Aşkolsun kitabı okumadan mı Küçük Prens avatarı koyacagımı sandın :) Hemi de kaç defa okudum kimbilir, pek severim kendilerini. Kücük büyük herkes okumalı :) (Sosyal mesaj mode on)
GEçmş olsun canım.Çok şükür bişeyi yok bebişininkızlar günaydın ne haberler var bakalım çok sessiz topik :) toplanın bakem ben birazdan spor yapıcam 2 gündür sanki kemiklerim birbirine girdi yorgunluktan
Evet rakibemKizlar gunaydin muska gelmiyoya kimsecikler pek yok mesajlarda cok degil muska gel artikkk
Peki kaptancımmcanım sen beni listeden bu hafta muaf tut tatlım eşim de yok abartı yemiyorum ama düzensiz maalesef
Kaçak nerelerdesin.geçmiş olsun...
canım tebrik ederimmHanimlaaaar gunaydiiin!! Ben sabah 59.9'u gordum
Ama cok korkuyorum cumaya kadar gaz olur, odem olur, siskinlik olur gene 60'li bi seyler cikabilirim diye. Neyse bugünlük sevineyim burda dursun
Ne kitabı yaapis boğaz olduğumu belirtmiştim :)
aferim sınavı geçtin kitabı okumuşsun :)
Napiyosun tatlim orucmusunNe kitabı yaa
Fransız kaldım
Aaa o nereden çıktı ki şimdi??Sevgili arkadaşlarım ve kaptanım @toplight 8. takıma transfer olmak istiyorum. onlara sordum tamam dediler. Cuma günü bildirimi buraya yapıcam heralde
Arkadaşlığınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim özelliklemuska77 @kollontai artık gelmese de rakibem @hedef38beden (hep geleceğine inandım rakibem hatta hala bi rakibem de yok ) ve tabiki takım kaptanım @toplight üzerimde emeğiniz büyük ama ben artık başka bi takımda devam etmek istiyorum çünkü yarışı bırakmak istemiyorum
hepinize teşekkür ediyorum ve bol bol eksi görmenizi diliyorum
Tatlım hayırdır? Ne oldu da gidiyorsun motivemi olamadin ne oldu .. Özleriz biz seni amaSevgili arkadaşlarım ve kaptanım @toplight 8. takıma transfer olmak istiyorum. onlara sordum tamam dediler. Cuma günü bildirimi buraya yapıcam heralde
Arkadaşlığınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim özelliklemuska77 @kollontai artık gelmese de rakibem @hedef38beden (hep geleceğine inandım rakibem hatta hala bi rakibem de yok ) ve tabiki takım kaptanım @toplight üzerimde emeğiniz büyük ama ben artık başka bi takımda devam etmek istiyorum çünkü yarışı bırakmak istemiyorum
hepinize teşekkür ediyorum ve bol bol eksi görmenizi diliyorum
Ben okumamışımAşkolsun kitabı okumadan mı Küçük Prens avatarı koyacagımı sandın :) Hemi de kaç defa okudum kimbilir, pek severim kendilerini. Kücük büyük herkes okumalı :) (Sosyal mesaj mode on)
Evet canım.Temizlikle uğraşıyorum. Sen ne yapıyorsun9
Napiyosun tatlim orucmusun
Bende oglumu salliyorum uyursa insAllah yemek yapiyim hemen diyorumEvet canım.Temizlikle uğraşıyorum. Sen ne yapıyorsun
Allah kabul etsin tatlimEvet canım.Temizlikle uğraşıyorum. Sen ne yapıyorsun
Allah kolaylık versin canım. Çok mu nazlı oğluşun.Bende oglumu salliyorum uyursa insAllah yemek yapiyim hemen diyorum
Teşekkür ederim canım.Allah kabul etsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?