Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa o nereden çıktı ki şimdi??
Bizden sıkıldın mı??
Hakkında hayırlısı olsun canım.Bol bol kilo vermen dileğiyle

amin canım çok sağol hem hiç olur mu öyle şey seviyorum sizi ben ama kilo bakımından orası bana daha iyi gelecek inanıyorum

Tatlım hayırdır? Ne oldu da gidiyorsun motivemi olamadin ne oldu .. Özleriz biz seni ama

uğrarım canlar arada ne de olsa kardeş takım oradaki arkadaşlar daha bi benim kiloma yakın ne bilim işte hem tebdili mekanda ferahlık vardır sizleri de beklerim kardeş takımınızaaa

aman çok geliyodun ya hiç gelme.... bahane arama... burdan kaçıp doluya tutulursun bak....
yazdığım mesajı telime de resim olarak çektim, zaten ayrılırsam daha beter olurum onu bildiğim için kendime ceza verdim, beni tetiklesin bu yemin diye, telimden açıp açıp bakıyorum ki yemek yemiyim diye. Tam zaten regl dönemim çatacak yer arıyorum önce Toprağa sonra kendime çattım. İkimiz de kampa girdik, o ders ben yemek :)
Betüşüm bu kadar koşturmanın içinde Valla iyi geliyorum, bekara karı boşamak kolaymış anacım çatma bana looooo :)))

ayy kızının adı mı toprak ne hooş :) zavallı bebe...

uyuz bu kadar uzun menü olur mu çok yemişsin

bitterleri götürüyom çaktırmadan.... ben yemek sevmiyorum bitter seviyorum anacım napalım :) menülerin kısalığı aldatmasın yane....

Kaptan söyledi. Sağolun kızlar valla canımn derdinden aklıma gelmedi ankaradaki olayla korkacağınız..
Kusura bakmayın..

ne demek canım saçmalama neyse ki kaptan haber verdi.. valla takımda ankaralı çok olunca insanın aklına düşüyor sen nasıl oldun asıl iyileştin mi bari biraz

hep mi böyle oluyor yoksa bu yeni şey mi... yani bunu her yıl yaşıyor musun...
3 yıldır böyle canım hava yağmurluysa defne iptal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…