- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.401
Bana uyar canım.Bi aksilik çıkmazsa birlikte yapalım. Öptüm kolay gelsinnKızlar aksama girerim temizlik yapıyorum... 7-8 gibi spor yapicam yapmak isteyen varsa beraber yapalım ..haydi ben kaçtım
Hi hi biraz nazli azcik yaramaz birazcikta huysuz teyzesi kullaniyo resmen bizi babasini gorunce aglayarak ona heristedigini yeotiriyo ben diyorum oglum yemezler bana aglayarak yaotiramiyo artik:)Allah kolaylık versin canım. Çok mu nazlı oğluşun.
Ne kitabı yaa
Fransız kaldım
Aşkolsun kitabı okumadan mı Küçük Prens avatarı koyacagımı sandın :) Hemi de kaç defa okudum kimbilir, pek severim kendilerini. Kücük büyük herkes okumalı :) (Sosyal mesaj mode on)
Aaa o nereden çıktı ki şimdi??
Bizden sıkıldın mı??
Hakkında hayırlısı olsun canım.Bol bol kilo vermen dileğiyle
Tatlım hayırdır? Ne oldu da gidiyorsun motivemi olamadin ne oldu .. Özleriz biz seni ama
Merhabalar kızlar özledim sizi nasılsınız?
Kaptan söyledi. Sağolun kızlar valla canımn derdinden aklıma gelmedi ankaradaki olayla korkacağınız..aaa hoş geldin canım.. geçmiş olsun valla çok korktuk sana bişey oldu diye
hoşgeldin gülüm, geçmiş olsun, yüreğimiz ağzımıza geldi, iyi ki telin varmış kaptandaKaptan söyledi. Sağolun kızlar valla canımn derdinden aklıma gelmedi ankaradaki olayla korkacağınız..
Kusura bakmayın..
Sağol bacım..Bende şaşırdım kaptan arayınca sonrdan dank etti kafaya ankaradaki olay ve neler düşünebileceğiniz..hoşgeldin gülüm, geçmiş olsun, yüreğimiz ağzımıza geldi, iyi ki telin varmış kaptanda
Tatlım dur ne demek bırakırım ?!!!
Verirsin ama senin koşturmandan kendine odaklanamadın ki.. Öyle hepten bırakırsan ,veremiyorum derken alırsın Aman Allah korusun..
Hem ben o 3,5 kilodan fazlasını vereceğine inanıyorum canım
günaydınlarrrr
canım sen beni listeden bu hafta muaf tut tatlım eşim de yok abartı yemiyorum ama düzensiz maalesef
canım bu nebiçim yemin yahuu sen vereceksin bu kiloları takımdan ayrtılmayı da unut tatlım ayrılırsan ne olacak şurda hem diyetten hem kendimizden bahsedip accık rahatlıyoruz
Kuzum senin hayatin baya kosusturmacalarla gidiyo o hengamenin arasinda kendine bakamaman normal ben ogluma bakmaktan su ivmeyi bile unutuyorum sonrasinda abartarak iciyorhm iste.. sen bide gelinlik giyceksinya onlari duaunerek odaklan bu ise yemek yiyecegin zamam aklina hep bunu getir sakin birakma bas edemezsin ozaman bide 4 ten sonra bisey yeme alisiyo vucut zamanla ve baya etkili bence
yazdığım mesajı telime de resim olarak çektim, zaten ayrılırsam daha beter olurum onu bildiğim için kendime ceza verdim, beni tetiklesin bu yemin diye, telimden açıp açıp bakıyorum ki yemek yemiyim diye. Tam zaten regl dönemim çatacak yer arıyorum önce Toprağa sonra kendime çattım. İkimiz de kampa girdik, o ders ben yemek :)aman çok geliyodun ya hiç gelme.... bahane arama... burdan kaçıp doluya tutulursun bak....
yazdığım mesajı telime de resim olarak çektim, zaten ayrılırsam daha beter olurum onu bildiğim için kendime ceza verdim, beni tetiklesin bu yemin diye, telimden açıp açıp bakıyorum ki yemek yemiyim diye. Tam zaten regl dönemim çatacak yer arıyorum önce Toprağa sonra kendime çattım. İkimiz de kampa girdik, o ders ben yemek :)
Betüşüm bu kadar koşturmanın içinde Valla iyi geliyorum, bekara karı boşamak kolaymış anacımçatma bana looooo :)))
uyuz bu kadar uzun menü olur mu çok yemişsin
Sağol bacım..Bende şaşırdım kaptan arayınca sonrdan dank etti kafaya ankaradaki olay ve neler düşünebileceğiniz..
Neyse affınıza sığınıyorum
Daha iyiyim ama hala uzun süre oturur pozisyonda kalamıyorum..iyileştin miiiii?
Daha iyiyim ama hala uzun süre oturur pozisyonda kalamıyorum..
Kaptan söyledi. Sağolun kızlar valla canımn derdinden aklıma gelmedi ankaradaki olayla korkacağınız..
Kusura bakmayın..
3 yıldır böyle canım hava yağmurluysa defne iptal..hep mi böyle oluyor yoksa bu yeni şey mi... yani bunu her yıl yaşıyor musun...
ne demek canım saçmalama neyse ki kaptan haber verdi.. valla takımda ankaralı çok olunca insanın aklına düşüyorsen nasıl oldun asıl iyileştin mi bari biraz [/QUOTE
Göğüs kafesim şişti sırt üstü yatınca aldığım nefes daha az canımı yakıyor ama otururken oy oy oy
3 yıldır böyle canım hava yağmurluysa defne iptal..
Bu romatizma canım nereye vuracağı belli değil piyango hangi ekleme yada hangi kemiğe çıkarsa..doktor ne diyo peki... ciğerlerle alakalı olmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?