- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.421
Bu romatizma canım nereye vuracağı belli değil piyango hangi ekleme yada hangi kemiğe çıkarsa..
Evet o yüzden tavuk gibi gıdaklıcam ya yumurta yiye yiye :)
Ayy yaramazlar bayağı bi tatlı oluyor.Ama bakmasıda zor yaHi hi biraz nazli azcik yaramaz birazcikta huysuz teyzesi kullaniyo resmen bizi babasini gorunce aglayarak ona heristedigini yeotiriyo ben diyorum oglum yemezler bana aglayarak yaotiramiyo artik:)
Hayırlı olsun o zamn canım.Çabucak ver kilolarınıamin canım çok sağol hem hiç olur mu öyle şeyseviyorum sizi ben ama kilo bakımından orası bana daha iyi gelecek inanıyorum
uğrarım canlar arada ne de olsa kardeş takımoradaki arkadaşlar daha bi benim kiloma yakın ne bilim işte hem tebdili mekanda ferahlık vardır sizleri de beklerim kardeş takımınızaaa
Aman dikkat et ama cezası ağır olmuş yazık..size enteresan bişi anlatayım geçen gün plates topunun üstünden düştüm boynumu kırıyodum :) plates topuna ceza verdim 1 haftadır arka odada pinekkliyo....
Aaa hoş geldin Muskam nasılsınMerhabalar kızlar özledim sizi nasılsınız?
Sen iyi olda canım. Haber alınca zaten sevindik.Sağol bacım..Bende şaşırdım kaptan arayınca sonrdan dank etti kafaya ankaradaki olay ve neler düşünebileceğiniz..
Neyse affınıza sığınıyorum
Ayy kıyamam ya tekrar geçmiş olsun. Dışarı çıkmasan da yağmur etkiliyor mu seni??3 yıldır böyle canım hava yağmurluysa defne iptal..
Ay nasıl düştün canım??size enteresan bişi anlatayım geçen gün plates topunun üstünden düştüm boynumu kırıyodum :) plates topuna ceza verdim 1 haftadır arka odada pinekkliyo....
Sağol canıhava basıncı yüznden oluyor yani evde yada dışarıda farketmiyor..Ayy kıyamam ya tekrar geçmiş olsun. Dışarı çıkmasan da yağmur etkiliyor mu seni??
Evet o yüzden tavuk gibi gıdaklıcam ya yumurta yiye yiye :)
Aman dikkat et ama cezası ağır olmuş yazık..
Hımm anladım. Bol bol dinlen. Sensizburalar çok sakinSağol canıhava basıncı yüznden oluyor yani evde yada dışarıda farketmiyor..
Peki o zaman arada uğra ama ugramazsan zaten biz gelirizamin canım çok sağol hem hiç olur mu öyle şeyseviyorum sizi ben ama kilo bakımından orası bana daha iyi gelecek inanıyorum
uğrarım canlar arada ne de olsa kardeş takımoradaki arkadaşlar daha bi benim kiloma yakın ne bilim işte hem tebdili mekanda ferahlık vardır sizleri de beklerim kardeş takımınızaaa
Bizi sevmiyormuşşcandy_candy bu transfer olayı ne??????
Geçmiş olsun canım. Eczaneden uçuk kremi önerebilirim.Mrb arkadaşlar bu ara Rahatsızdım biraz sürekli uçuk cıkıyor dudağımda ve burnumda cok rahatsız edici bişey ne iyi gelir bilen var mı?
Ay nasıl düştün canım??
Başının üzerine mi??
Kız bu ne takımımızda kara bulutlar dolanıyorr.
Uçuk vitamin eksikliğinden çıkar canım bol c vitamini al.Mrb arkadaşlar bu ara Rahatsızdım biraz sürekli uçuk cıkıyor dudağımda ve burnumda cok rahatsız edici bişey ne iyi gelir bilen var mı?
Allah allah tavuğuna kıştmı demişiz......Bizi sevmiyormuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?