- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.441
Ucuz atlatmışsın çatlakyok bişi olmadı, hatta gülme krizine girdim ama pozisyon tam boyun kırmalıktı.... sırt üstü köprü kurma denemesi yapıyordum top totomdan kaydı gitti benim bacaklarda nasıl olduysa yukarıya doğru fırladı enteresan bi düşüş oldu :)
yorgunken yapmıycan böyle hareketler ... uykun varsa uyu yani ne zorluyon :)
Heralde tatlılarına çok laf ettikk.Uçuk vitamin eksikliğinden çıkar canım bol c vitamini al.
Allah allah tavuğuna kıştmı demişiz......
Mrb arkadaşlar bu ara Rahatsızdım biraz sürekli uçuk cıkıyor dudağımda ve burnumda cok rahatsız edici bişey ne iyi gelir bilen var mı?
Geçmiş olsun şekerim hoşgeldin sorma hasta olduğunu tahmin edemedik o yüzden Ankara daki olaylarda bişey mi olduki dedik olurya Allah korusun herkesi hasta olduğunu öğrenince biraz rahatladık açıkcası hastalığa rahatlanmaz ama çok şükür kalıcı bi sorun yok şimdi nasılsın peki hiç yazmadığına göre baya keyifsizsin demekki...Merhabalar kızlar özledim sizi nasılsınız?
Dur bi Muskam iyileşsin ya hemen atlıyonn maske diyekahve maskesi yapalım kız akşam....
yok kızımın adı Su, oğlumun adı Toprak :)ayy kızının adı mı toprak ne hooş :) zavallı bebe...
bitterleri götürüyom çaktırmadan.... ben yemek sevmiyorum bitter seviyorum anacım napalım :) menülerin kısalığı aldatmasın yane....
Sağol tatlııım..
Otururken nefes almak canımı yakıyor şu anda bile kaykılmış vaziyetteyimGeçmiş olsun şekerim hoşgeldin sorma hasta olduğunu tahmin edemedik o yüzden Ankara daki olaylarda bişey mi olduki dedik olurya Allah korusun herkesi hasta olduğunu öğrenince biraz rahatladık açıkcası hastalığa rahatlanmaz ama çok şükür kalıcı bi sorun yok şimdi nasılsın peki hiç yazmadığına göre baya keyifsizsin demekki...
Ohhhh bea muska gelmis mesaj sayfalari artmis senin gelisini kutlamak icin artik inegi catalima takacam:) kiz valla bizde seni ozledik simdi nasilsinMerhabalar kızlar özledim sizi nasılsınız?
Dur bi Muskam iyileşsin ya hemen atlıyonn maske diye
Onun yatıp dinlenmeye ihtiyacı var bikerem
Sağol canım yılmaz morgül misali dudaklar sadece alt dudak hareket ediyorGeçmiş olsun canım. Eczaneden uçuk kremi önerebilirim.
Takımımızda nazar var ayoll
Tamam hayatım 8de hadi bakalım bugün yapalım bi aksilik çıkmasın :)Kızlar aksama girerim temizlik yapıyorum... 7-8 gibi spor yapicam yapmak isteyen varsa beraber yapalım ..haydi ben kaçtım
Alem hatunsun yaaasize enteresan bişi anlatayım geçen gün plates topunun üstünden düştüm boynumu kırıyodum :) plates topuna ceza verdim 1 haftadır arka odada pinekkliyo....
yok kızımın adı Su, oğlumun adı Toprak :)
Bellimi olur senin işin kızzz maske yaparkende boğulursun Allah korusun:)yattığı yerden de yapabilir :) maske yaparken bir atraksiyon yapmıyoruz :)
Alem hatunsun yaaa
Kız aklıma Abim geldi yangın kocasının kulüp kopmuş tatbikatta askerdeyken kovaya ceza vermişler
seninkide o mantık
Bellimi olur senin işin kızzz maske yaparkende boğulursun Allah korusun:)
Geçmiş olsun canımMrb arkadaşlar bu ara Rahatsızdım biraz sürekli uçuk cıkıyor dudağımda ve burnumda cok rahatsız edici bişey ne iyi gelir bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?