Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ucuz atlatmışsın çatlak

Mrb arkadaşlar bu ara Rahatsızdım biraz sürekli uçuk cıkıyor dudağımda ve burnumda cok rahatsız edici bişey ne iyi gelir bilen var mı?

benimde dudağımda çıkıp çıkıp duruyor.... daha yeni geçmeye çalışıyo... hepte aynı yerde çıkıyor herhalde mikroplar pusuya yatıyor....

buzlu çayla pansuman yapmak lazımmış... ben denemedim bunu... bol bol c vitaminli şeyler yedim.... geçti gibi...

burun çevresi için de göz pomadı kullanabilirsin.... içine kadar sürüyorum ben ama akıtıyor iltihabını ve geçiriyor... tavsiye ederim....

Merhabalar kızlar özledim sizi nasılsınız?
Geçmiş olsun şekerim hoşgeldin sorma hasta olduğunu tahmin edemedik o yüzden Ankara daki olaylarda bişey mi olduki dedik olurya Allah korusun herkesi hasta olduğunu öğrenince biraz rahatladık açıkcası hastalığa rahatlanmaz ama çok şükür kalıcı bi sorun yok şimdi nasılsın peki hiç yazmadığına göre baya keyifsizsin demekki...

muska77 tatlım çok geçmiş olsun
Sağol tatlııım..
Otururken nefes almak canımı yakıyor şu anda bile kaykılmış vaziyetteyim

Dün sabah taze sıkılmış portakal suyu kibrit kutusu kadar peynir zeytin salatalık
Öğlen bi dilim börek
Aksam havuc salatası
Ara öğünlerde hurma ve 2 litre kadar su gün boyu nane limon spor yapamadım.Kilo 69.500
Geçmiş olsun canım. Eczaneden uçuk kremi önerebilirim.
Takımımızda nazar var ayoll
Sağol canım yılmaz morgül misali dudaklar sadece alt dudak hareket ediyor

size enteresan bişi anlatayım geçen gün plates topunun üstünden düştüm boynumu kırıyodum :) plates topuna ceza verdim 1 haftadır arka odada pinekkliyo....
Alem hatunsun yaaa
Kız aklıma Abim geldi yangın kovasının kulpu kopmuş tatbikatta askerdeyken kovaya ceza vermişler
seninkide o mantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…