Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne demek canım saçmalama neyse ki kaptan haber verdi.. valla takımda ankaralı çok olunca insanın aklına düşüyor sen nasıl oldun asıl iyileştin mi bari biraz
Canim ya ben cuma gunu kilolarimiz sinav sonuclari gibi falan diye bi espiri yapmistim benim yuzumdenmi baska takima geciceksin yoksa oyleyse uzulurum valla okudunmu bilmiyorum ama okuyupta kirildiysan ozur dilerim

candy_candy bu transfer olayı ne??????

canım kardeş takımda yoluma devam ediyorum artık bu cumadan itibaren

Bizi sevmiyormuşş

kız düverim haa seni bak

Heralde tatlılarına çok laf ettikk.
Ondan mı kaçıyon candy_candy

kaçtığım yok ebruşum ya gene burdayım ben orda yarışçam alalalala akranlarım var orda, öyle bi karar aldım ben doğru bi karar bence motivasyonum çok düştü tebdili mekanda ferahlık vardır bu transfer bana depar attırır eğer bişeyleri değiştirme kararı almışsan yolunda gitmiyorsa kökten değişim gerekiyor insan kendine inanacak birilerine ihtiyaç duyuyor neyse çok konuşturma beni

zaten daha da diyette dikiş tutturamazsam vazgeçicem o olacak

Canim ya ben cuma gunu kilolarimiz sinav sonuclari gibi falan diye bi espiri yapmistim benim yuzumdenmi baska takima geciceksin yoksa oyleyse uzulurum valla okudunmu bilmiyorum ama okuyupta kirildiysan ozur dilerim

yok bitanem ya kimse yüzünden değil sadece kendim için benim yüzümden

ayrıca ben cuma günü -800 gördüm canım üstüme alınmadım zati

Tsk ederim cnm sağol denemekte fayda var vücut direncini kaybedince hemen cıkıyor ortaya steste tetikleyici bi etken

Ohhhh bea muska gelmis mesaj sayfalari artmis senin gelisini kutlamak icin artik inegi catalima takacam:) kiz valla bizde seni ozledik simdi nasilsin
İyiyim tatlım sağol..
yattığı yerden de yapabilir :) maske yaparken bir atraksiyon yapmıyoruz :)
Eşim kahve yaparsa bende telvesini sürerim betüşüm..
canım kardeş takımda yoluma devam ediyorum artık bu cumadan itibaren
Hııı akran demek biz yaşlıyız yanee

gel zati kardeş takımın o senin unutma benim burda asla bırakmayacağım isimlerdensin zaten takımdaki herkes için öylesin kız sen ne tatlı şeysin bee
Şımarırım amaaaa ....
Canım benim sen kilolarını verde nerede verrsen ver..
Ben peşini bırakmam merak etme...

Canlar uzanmam lazım canım çok yanıyor.. Yarın gelirim yine öpüyorum hepinizi..
Menüm
8,45
2 dl ekmek/sucuklu yumurta/peynir
13,30
sütlü şekersiz kahve
17,00
1 kepçe nohut yemeği
Su 1,5 anca olur
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…