- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.461
Yazik buna en çok boynun ve kilolarin sevinecek bu durumda :)sürdüm onu... şark hizmeti yaptırıyorum plates topuna...
Olur yapalım aklimdaydi zatenkahve maskesi yapalım kız akşam....
Canim ya ben cuma gunu kilolarimiz sinav sonuclari gibi falan diye bi espiri yapmistim benim yuzumdenmi baska takima geciceksin yoksa oyleyse uzulurum vallane demek canım saçmalama neyse ki kaptan haber verdi.. valla takımda ankaralı çok olunca insanın aklına düşüyorsen nasıl oldun asıl iyileştin mi bari biraz
Oyle gorunuyo tatkim ama artik yok diyorum agladiginda aglamazsan yaparim dorum az daha agliyo bakiyo bende tik yok susuyo:)Ayy yaramazlar bayağı bi tatlı oluyor.Ama bakmasıda zor ya
Şimdiden alışırsa her isteğini olmasına buyuyunce zor zapdedersin canım.
candy_candy bu transfer olayı ne??????
Bizi sevmiyormuşş
Canim ya ben cuma gunu kilolarimiz sinav sonuclari gibi falan diye bi espiri yapmistim benim yuzumdenmi baska takima geciceksin yoksa oyleyse uzulurum vallaokudunmu bilmiyorum ama okuyupta kirildiysan ozur dilerim
Tsk ederim cnm sağol denemekte fayda var vücut direncini kaybedince hemen cıkıyor ortaya steste tetikleyici bi etkenbenimde dudağımda çıkıp çıkıp duruyor.... daha yeni geçmeye çalışıyo... hepte aynı yerde çıkıyor herhalde mikroplar pusuya yatıyor....
buzlu çayla pansuman yapmak lazımmış... ben denemedim bunu... bol bol c vitaminli şeyler yedim.... geçti gibi...
burun çevresi için de göz pomadı kullanabilirsin.... içine kadar sürüyorum ben ama akıtıyor iltihabını ve geçiriyor... tavsiye ederim....
İyiyim tatlım sağol..Ohhhh bea muska gelmis mesaj sayfalari artmis senin gelisini kutlamak icin artik inegi catalima takacam:) kiz valla bizde seni ozledik simdi nasilsin
Eşim kahve yaparsa bende telvesini sürerim betüşüm..yattığı yerden de yapabilir :) maske yaparken bir atraksiyon yapmıyoruz :)
Hııı akran demek biz yaşlıyız yaneecanım kardeş takımda yoluma devam ediyorum artık bu cumadan itibaren
İyiyim tatlım sağol..
Eşim kahve yaparsa bende telvesini sürerim betüşüm..
Hııı akran demek biz yaşlıyız yanee
Sen bilirsin canım.. Ama bizi unutma gelirim 8. takıma yolarım saçını başını haaaayok be kilo olarak akran
siz fitsiniz yaaaane
bak yazı stilimi bile değiştirdimdeğişim şart
Sen bilirsin canım.. Ama bizi unutma gelirim 8. takıma yolarım saçını başını haaaa
Şımarırım amaaaa ....gel zati kardeş takımın o senin unutmabenim burda asla bırakmayacağım isimlerdensin zaten takımdaki herkes için öylesin kız sen ne tatlı şeysin bee
Tsk ederim cnm sağol denemekte fayda var vücut direncini kaybedince hemen cıkıyor ortaya steste tetikleyici bi etken
Şımarırım amaaaa ....
Canım benim sen kilolarını verde nerede verrsen ver..
Ben peşini bırakmam merak etme...
İyiyim tatlım sağol..
Eşim kahve yaparsa bende telvesini sürerim betüşüm..
Hııı akran demek biz yaşlıyız yanee
yok be kilo olarak akran
siz fitsiniz yaaaane
bak yazı stilimi bile değiştirdimdeğişim şart
Hiç birinizi bırakmam ben mezun edecem sizi dahacandy_candy mi ben mi .... hıhhhh........
Ediyo zaten betüşüm..yapsın biraz da o sana hizmet etsin...
Hiç birinizi bırakmam ben mezun edecem sizi daha
Betüşüüünm kız seni çok özledim beee..
Bidedysania yı nasıl oldu acaba güzel yüzlüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?