- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.481
Ediyo zaten betüşüm..
Allah razı olsun aşkımdan her işimi yapıyor saçımı tarayıp üstümü bile giydiriyor..
Kayınvalidecimde yemek yapıp getirdi sağolsun iyi yani günlük hayat aksamadı onların sayesinde..
Var var betüşüm.. İnsanlardan umudunu yitirme..Maşallah Allah bozmasın ağzınızın tadını... ne güzel böyle iyi insanlarda var yani dedirttiriyonuz bana :))
Ki enin tatlilra kacamaklara laf yaptim resmen herseye saldiriyorum bi acim tatli sarma falan havada ucusuyo yaaayok bitanem ya kimse yüzünden değil sadece kendim için benim yüzümden
ayrıca ben cuma günü -800 gördüm canım üstüme alınmadım zati
Var var betüşüm.. İnsanlardan umudunu yitirme..
Hadi kaçtım ben yarın görüşürüz...
candy_candy mi ben mi .... hıhhhh........
yapsın biraz da o sana hizmet etsin...
bizi terk ediyor muşsun etmeeee............
Ki enin tatlilra kacamaklara laf yaptim resmen herseye saldiriyorum bi acim tatli sarma falan havada ucusuyo yaaa
Ki enin tatlilra kacamaklara laf yaptim resmen herseye saldiriyorum bi acim tatli sarma falan havada ucusuyo yaaa
Benim formattada bi sıkıntı çıkmazsa sizinleyimTamam hayatım 8de hadi bakalım bugün yapalım bi aksilik çıkmasın :)
:) güneş olcak üçüncü sonra tamam yeter artıkayyy hadi ateş ve hava mı kalmış ne hadi bakalım... 4 elementi tamamla :)
Kıskanççcandy_candy mi ben mi .... hıhhhh........
Canım bu halde bile menü muhteşem.Canlar uzanmam lazım canım çok yanıyor.. Yarın gelirim yine öpüyorum hepinizi..
Menüm
8,45
2 dl ekmek/sucuklu yumurta/peynir
13,30
sütlü şekersiz kahve
17,00
1 kepçe nohut yemeği
Su 1,5 anca olur
Spor yok
Kendine iyi bak biran önce iyileşşVar var betüşüm.. İnsanlardan umudunu yitirme..
Hadi kaçtım ben yarın görüşürüz...
Ben sadece kahvemi özledimm.Oruç olunca içim gidiyor. Dün misafirim vardı. Şekersiz kahvemde bitti.Ahh ahh Ne olucak şimdi.yiyiyo musun hayal mi ediyosun... yok ben pasta havuzlarında yüzüyorumda hayalimde...
Hepsiciği doğada var yanii :)):) güneş olcak üçüncü sonra tamam yeter artık
yOm yiyom yiyom kizyiyiyo musun hayal mi ediyosun... yok ben pasta havuzlarında yüzüyorumda hayalimde...
Tuttu valla bidaha kimseye kacamak yaotigi icin bisey demiycemahım tutmuş
dukan usulü tatlı tariflerini deneyebilirsin canımcım
Ben sadece kahvemi özledimm.Oruç olunca içim gidiyor. Dün misafirim vardı. Şekersiz kahvemde bitti.Ahh ahh Ne olucak şimdi.
:) güneş olcak üçüncü sonra tamam yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?