- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.501
:) güneş olcak üçüncü sonra tamam yeter artık
Aaaa bırak hemen yemeyiiYo
yOm yiyom yiyom kiz
Yok kız ben alıştım artık canım çekmiyor.Allah kabul etsin akşama içersin az kalmış... sende bizi bol bol günaha sokuyon haa :) oruç insana inat yapar gibionu yedim bunu yedim ....
Toprak yerine kum olaydı daha fantastik dururdu.çocuklara baktıkça aklına tatil gelecek ne fena :)) hep plaj hayali kurcan...
Kızlar çocuklar hasta olalı 3 -4 gundur tartılmıyorum korkumdan me yapıcam bilmem butun duzenim bozuldu...Tatlişlerim bu arada dün 60.5 dim.
Ama bugun 59.8 çıktımm.Ayy çok mutluyum.
Yani cumaya göre - 100
Sen ye rakibem bol bol yeeycfa
Bende seni geçeyim. Çıtır çıtır dolaşayım yanında
Canım seninki normal çok koşturdun. Sıkma bu hafta canını.Haftaya düzenini oturtursun.Kızlar çocuklar hasta olalı 3 -4 gundur tartılmıyorum korkumdan me yapıcam bilmem butun duzenim bozuldu...
Canim sejin adina sevindim fakat benim meydan okuycak sevkimde kalmadi pek yarin sıkı tutuo sabit ciksam sevincemTatlişlerim bu arada dün 60.5 dim.
Ama bugun 59.8 çıktımm.Ayy çok mutluyum.
Yani cumaya göre - 100
Sen ye rakibem bol bol yeeycfa
Bende seni geçeyim. Çıtır çıtır dolaşayım yanında
seval cim sen nasıl istersen tatlım yalnız daha önce izne ayrılırken kilolu gelip öyle ayrılmıştın listede bu hafta eksiyi görmezsem yazmam haa aklında olsun ona göreSevgili arkadaşlarım ve kaptanımtoplight 8. takıma transfer olmak istiyorum. onlara sordum tamam dediler. Cuma günü bildirimi buraya yapıcam heralde
Arkadaşlığınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim özellikle @muska77 @kollontai artık gelmese de rakibem @hedef38beden (hep geleceğine inandım rakibem hatta hala bi rakibem de yok) ve tabiki takım kaptanım toplight üzerimde emeğiniz büyük ama ben artık başka bi takımda devam etmek istiyorum çünkü yarışı bırakmak istemiyorum
hepinize teşekkür ediyorum ve bol bol eksi görmenizi diliyorum
kızzz gelin oğlan hasta oldu umrun değil bakıyorum istemem böyle gelin ona göreçocuklara baktıkça aklına tatil gelecek ne fena :)) hep plaj hayali kurcan...
öyle canım çocuklar bi iyi olsunda tatlı şeyler yemedim hiç yaa ama karbonhidratı fazla tükettim galiba :)Canım seninki normal çok koşturdun. Sıkma bu hafta canını.Haftaya düzenini oturtursun.
kız belki vermişsindir belli mi olur baksaydınKızlar çocuklar hasta olalı 3 -4 gundur tartılmıyorum korkumdan me yapıcam bilmem butun duzenim bozuldu...
sen yatları katları önüne ser oğlanmı görür gözü onunkızzz gelin oğlan hasta oldu umrun değil bakıyorum istemem böyle gelin ona göre
yarın sabah tartılcam bakalım yazarım su içemedim pek bugun düzene oturtmaya başladım bakalım 2 litre bitti akşam nasip olursa sporda yapalım mercimek çorbası yaptım akşama tek çorba içicem bakalım yeşil çayımıda demledim senden naber temizlikmi yaptın bugun ?kız belki vermişsindir belli mi olur baksaydın
almışsan da dur derdin cumayı bekleme
hıımmm ondan demek alım bari yatları katları gerisen yatları katları önüne ser oğlanmı görür gözü onun
ohh afiyet olsun tatlım...yarın sabah tartılcam bakalım yazarım su içemedim pek bugun düzene oturtmaya başladım bakalım 2 litre bitti akşam nasip olursa sporda yapalım mercimek çorbası yaptım akşama tek çorba içicem bakalım yeşil çayımıda demledim senden naber temizlikmi yaptın bugun ?
tabii her oğlan toruna 1 mülk vercektin .. yavaş yavaş sercektin herşeyi önüne birden oldu bakk deniz kum falan tatil şeklinde dolanıyohıımmm ondan demek alım bari yatları katları geri
benneyse akşam 8 de motoru bi dakım bakalım neler olucak
Ebruşum oku mutlaka, cok ince bi kitap zaten ve ben cok severim :)Ben okumamışım
Muskaaaa hoşgeldin canım, sen gelmişsin canlanmış buralar yahu :) İnsallah tamamen iyilesirsin de gelirsin yeniden aramıza :)Merhabalar kızlar özledim sizi nasılsınız?
Manyak yasize enteresan bişi anlatayım geçen gün plates topunun üstünden düştüm boynumu kırıyodum :) plates topuna ceza verdim 1 haftadır arka odada pinekkliyo....
Bence bana kızdı, ben agır mı konustum acaba, cok mu laf ettim diye sorguladım.Canim ya ben cuma gunu kilolarimiz sinav sonuclari gibi falan diye bi espiri yapmistim benim yuzumdenmi baska takima geciceksin yoksa oyleyse uzulurum vallaokudunmu bilmiyorum ama okuyupta kirildiysan ozur dilerim
Yaa ben cok severim doga isimlerini :) Toprak ve Su da cok güzel isimler bence :)yok kızımın adı Su, oğlumun adı Toprak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?