Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kabul etsin akşama içersin az kalmış... sende bizi bol bol günaha sokuyon haa :) oruç insana inat yapar gibionu yedim bunu yedim ....
Yok kız ben alıştım artık canım çekmiyor.
Sabah kocişe köfte yatım kızarttım ev pafır pafır kokuyordu. Artık bünye bağışıklık kazandı canım çekmiyorr.

Tatlişlerim bu arada dün 60.5 dim.
Ama bugun 59.8 çıktımm.Ayy çok mutluyum.
Yani cumaya göre - 100
Sen ye rakibem bol bol yee ycfa
Bende seni geçeyim. Çıtır çıtır dolaşayım yanında
Kızlar çocuklar hasta olalı 3 -4 gundur tartılmıyorum korkumdan me yapıcam bilmem butun duzenim bozuldu...

Menumu yazmiycaktim ama yazayim belki yediklerimi gormek beni kendime getiri
sabah 2 dilim tb ekmek 1 dilim peynir
2zeytin
ogle
1tabak tulumba tatlisi 7 8 tane falandi
5 6 bilemedin belki de 10 tane sarma bunu aksam yedim
su 4 lt
spor 1 saat yuruyus

Tatlişlerim bu arada dün 60.5 dim.
Ama bugun 59.8 çıktımm.Ayy çok mutluyum.
Yani cumaya göre - 100
Sen ye rakibem bol bol yee ycfa
Bende seni geçeyim. Çıtır çıtır dolaşayım yanında
Canim sejin adina sevindim fakat benim meydan okuycak sevkimde kalmadi pek yarin sıkı tutuo sabit ciksam sevincem

seval cim sen nasıl istersen tatlım yalnız daha önce izne ayrılırken kilolu gelip öyle ayrılmıştın listede bu hafta eksiyi görmezsem yazmam haa aklında olsun ona göre

kız belki vermişsindir belli mi olur baksaydın
almışsan da dur derdin cumayı bekleme
yarın sabah tartılcam bakalım yazarım su içemedim pek bugun düzene oturtmaya başladım bakalım 2 litre bitti akşam nasip olursa sporda yapalım mercimek çorbası yaptım akşama tek çorba içicem bakalım yeşil çayımıda demledim senden naber temizlikmi yaptın bugun ?

ohh afiyet olsun tatlım...
bende annemin evi temizledim gene annem pipirikli kadın geldi temizledi ama iyice gene bir şartladık herşeyi yıkamış kadıncağız ne varsa dolapları silmiş falan bende iki kat ev temizliği yaptım pertim şuan

hıımmm ondan demek alım bari yatları katları geri
tabii her oğlan toruna 1 mülk vercektin .. yavaş yavaş sercektin herşeyi önüne birden oldu bakk deniz kum falan tatil şeklinde dolanıyo
tatili gelmiş hatunun tabii yazaa fit olcak çıtır olcak yaa ondan aklı denizde gezmede
bende kaynana fitleyen komşu teyze gibi oldum vallaa
neyse akşam 8 de motoru bi dakım bakalım neler olucak
ben btlbetul paylaştığı videoyu indirdim onu yapcam bakalım dayanabilcekmiyim 5 mil :)

Ben okumamışım
Ebruşum oku mutlaka, cok ince bi kitap zaten ve ben cok severim :)

Merhabalar kızlar özledim sizi nasılsınız?
Muskaaaa hoşgeldin canım, sen gelmişsin canlanmış buralar yahu :) İnsallah tamamen iyilesirsin de gelirsin yeniden aramıza :)
size enteresan bişi anlatayım geçen gün plates topunun üstünden düştüm boynumu kırıyodum :) plates topuna ceza verdim 1 haftadır arka odada pinekkliyo....
Manyak ya Gecmis olsun
Heralde tatlılarına çok laf ettikk.
Ondan mı kaçıyon candy_candy
Canim ya ben cuma gunu kilolarimiz sinav sonuclari gibi falan diye bi espiri yapmistim benim yuzumdenmi baska takima geciceksin yoksa oyleyse uzulurum valla okudunmu bilmiyorum ama okuyupta kirildiysan ozur dilerim
Bence bana kızdı, ben agır mı konustum acaba, cok mu laf ettim diye sorguladım.
candy_candy eski takımıma selam söyle, bizi unutma.

yok kızımın adı Su, oğlumun adı Toprak :)
Yaa ben cok severim doga isimlerini :) Toprak ve Su da cok güzel isimler bence :)

Hanımlar ben bugun oglen cok kacırdım maalesef, bugun işe gitmedim, misafir geldi 2 kücük dilim börek ve 1 dilim kek yedim
Şimdi bunları yakmak icin de aksamı hafif gecip benim komboyu yapayım diyorum (Leslie 1 mil, Jillian ve Tiffany). 8'de sizlere katılayım derdim ama hazır benim bey evde yokken cıksın gitsin aradan diye düsündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…