- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.521
ohh valla hatun hadi 1 dilimi anladık 2 ci dilimden ne istedin..Hanımlar ben bugun oglen cok kacırdım maalesef, bugun işe gitmedim, misafir geldi 2 kücük dilim börek ve 1 dilim kek yedim
Şimdi bunları yakmak icin de aksamı hafif gecip benim komboyu yapayım diyorum (Leslie 1 mil, Jillian ve Tiffany). 8'de sizlere katılayım derdim ama hazır benim bey evde yokken cıksın gitsin aradan diye düsündüm..
Kucuk dilimlerdi, yani 2'sini toplasan 1 normal dilim börek eder aslında. Mercimek koftesi yapmıstım bi de, ondan yedimohh valla hatun hadi 1 dilimi anladık 2 ci dilimden ne istedin..
salata falan yokmuydu ona sarsaydın :)
neyse olan olmuş sonuçta spor ve suyla dengelersin yapcak birşey yokKucuk dilimlerdi, yani 2'sini toplasan 1 normal dilim börek eder aslında. Mercimek koftesi yapmıstım bi de, ondan yedim
Tatlım sarma abartı gelmedi. Bulgursa diyete uygun bileMenumu yazmiycaktim ama yazayim belki yediklerimi gormek beni kendime getiri
sabah 2 dilim tb ekmek 1 dilim peynir
2zeytin
ogle
1tabak tulumba tatlisi 7 8 tane falandi
5 6 bilemedin belki de 10 tane sarma bunu aksam yedim
su 4 lt
spor 1 saat yuruyus
Yarın sıkı tutacagım zaten. Bugun de sporla dengelerim diye düsünüyorum.neyse olan olmuş sonuçta spor ve suyla dengelersin yapcak birşey yok
ama bu hafta, hafta sonunda simitti... böörekti ....pastaydı... falan görmiyim menünde çekerim kulaklarını
iyiki 59 küsürü gördün ya yarın 60 olursan
yazık vücudunaa ..
Seni anlıyorum canım.Bayağıdır sıkı diyettesin.Sıkılman ve kaçamağa meyletmen çok normalCanim sejin adina sevindim fakat benim meydan okuycak sevkimde kalmadi pek yarin sıkı tutuo sabit ciksam sevincem
Vucudu şaşırmışsın işte fena mı??öyle canım çocuklar bi iyi olsunda tatlı şeyler yemedim hiç yaa ama karbonhidratı fazla tükettim galiba :)
Ben 4 mile yapacam.Sabahtan beli temizlik yapıyom zaten. :)neyse akşam 8 de motoru bi dakım bakalım neler olucak
Birdaha link atarmısınız yaohh afiyet olsun tatlım...
bende annemin evi temizledim gene annem pipirikli kadın geldi temizledi ama iyice gene bir şartladık herşeyi yıkamış kadıncağız ne varsa dolapları silmiş falan bende iki kat ev temizliği yaptım pertim şuan
tabii her oğlan toruna 1 mülk vercektin .. yavaş yavaş sercektin herşeyi önüne birden oldu bakk deniz kum falan tatil şeklinde dolanıyo
tatili gelmiş hatunun tabii yazaa fit olcak çıtır olcak yaa ondan aklı denizde gezmede
bende kaynana fitleyen komşu teyze gibi oldum vallaa
benbtlbetul paylaştığı videoyu indirdim onu yapcam bakalım dayanabilcekmiyim 5 mil :)
Tamm en yakın zamnda alıcam.Netten sipariş edeyim merak ettim.Kardeşimde hep bahsederdi ama okumadım malesefEbruşum oku mutlaka, cok ince bi kitap zaten ve ben cok severim :)
Yap yap bekletmeHanımlar ben bugun oglen cok kacırdım maalesef, bugun işe gitmedim, misafir geldi 2 kücük dilim börek ve 1 dilim kek yedim
Şimdi bunları yakmak icin de aksamı hafif gecip benim komboyu yapayım diyorum (Leslie 1 mil, Jillian ve Tiffany). 8'de sizlere katılayım derdim ama hazır benim bey evde yokken cıksın gitsin aradan diye düsündüm..
Onuda yazmıyon.Kucuk dilimlerdi, yani 2'sini toplasan 1 normal dilim börek eder aslında. Mercimek koftesi yapmıstım bi de, ondan yedim
Akşam zaten toplu menü yazınca görürsünüz diye düsündüm rakibemOnuda yazmıyon.
Azar azar görünsün diye aralara mı serpiyon kız
Rakibecim senden 100 gram zayıfım naberrYarın sıkı tutacagım zaten. Bugun de sporla dengelerim diye düsünüyorum.
Hımm tamm o zamn kızlar zaten gömer seni ben çok üstüne gelmeyeyim.Akşam zaten toplu menü yazınca görürsünüz diye düsündüm rakibem
Aaaa bırak hemen yemeyii
Döverim vallaaa
Kızlar çocuklar hasta olalı 3 -4 gundur tartılmıyorum korkumdan me yapıcam bilmem butun duzenim bozuldu...
Menumu yazmiycaktim ama yazayim belki yediklerimi gormek beni kendime getiri
sabah 2 dilim tb ekmek 1 dilim peynir
2zeytin
ogle
1tabak tulumba tatlisi 7 8 tane falandi
5 6 bilemedin belki de 10 tane sarma bunu aksam yedim
su 4 lt
spor 1 saat yuruyus
kızzz gelin oğlan hasta oldu umrun değil bakıyorum istemem böyle gelin ona göre
sen yatları katları önüne ser oğlanmı görür gözü onun
hıımmm ondan demek alım bari yatları katları geri
ohh afiyet olsun tatlım...
bende annemin evi temizledim gene annem pipirikli kadın geldi temizledi ama iyice gene bir şartladık herşeyi yıkamış kadıncağız ne varsa dolapları silmiş falan bende iki kat ev temizliği yaptım pertim şuan
tabii her oğlan toruna 1 mülk vercektin .. yavaş yavaş sercektin herşeyi önüne birden oldu bakk deniz kum falan tatil şeklinde dolanıyo
tatili gelmiş hatunun tabii yazaa fit olcak çıtır olcak yaa ondan aklı denizde gezmede
bende kaynana fitleyen komşu teyze gibi oldum vallaa
benbtlbetul paylaştığı videoyu indirdim onu yapcam bakalım dayanabilcekmiyim 5 mil :)
Hanımlar ben bugun oglen cok kacırdım maalesef, bugun işe gitmedim, misafir geldi 2 kücük dilim börek ve 1 dilim kek yedim
Kucuk dilimlerdi, yani 2'sini toplasan 1 normal dilim börek eder aslında. Mercimek koftesi yapmıstım bi de, ondan yedim
Yarın sıkı tutacagım zaten. Bugun de sporla dengelerim diye düsünüyorum.
1 tabak şerbetlitatlıyı götürmüş biledöv bence.....
Ayy çok sağol canım yaakızlar betüşün 5 mil video linki
https://my.mail.ru/mail/analycia/video/_myvideo/360.html?related_deep=1
kota dolmasını istemiyosanız 1 defaya mahsus indirebilirsinizde videonuza bu adresi
http://tr.savefrom.net/ deki boşluğa kopyalayın ve indirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?