- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.541
ayol çok yaa yapabilimiyimki bide insan sıkılıyor uzun oluncakızlar betüşün 5 mil video linki
https://my.mail.ru/mail/analycia/video/_myvideo/360.html?related_deep=1
kota dolmasını istemiyosanız 1 defaya mahsus indirebilirsinizde videonuza bu adresi
http://tr.savefrom.net/ deki boşluğa kopyalayın ve indirin
Almamışda olabilirsin canım.yok kızlar valla ben tatlı hemedimhiç ama simitti tosttu çok ekmek türü oldu diye dedim
aferin gelinime o zaman dur oğlumun şimdiki halini atıyım bidöv bence.....
tartıl tartıl daha fazla açılmamış olursun....
oooohhh diyete gel .... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....
kapı gibi kaynanam varken bana laf düşmez didim....
yanee öbür türlü mazotuma yetmez....
al sen all all aaalll :) yeriz ayy yaşarız :)
5 mil mi yapçen bende mi yapsam acep....
yeee yeee şişman ördeğin yahnisi de güzel oluyo diyolar :)
hımmmm tabi tabi.... masum göstermeye çalışıyon ama hiçte değil....
öyle değil o dengeler :) o hesaplar tutmaz....
Bu daha hareketli 4 gibi değil :))ayol çok yaa yapabilimiyimki bide insan sıkılıyor uzun olunca
yok kız daha olmadım yaa kızz çatlıcamAlmamışda olabilirsin canım.
Sen regl olmadın mı
Nilsucum ara vererek de yapabilirsin.Mesala 30 dk yap sonra araya başka şeyler koy. Böyle böyle bitirirsin.ayol çok yaa yapabilimiyimki bide insan sıkılıyor uzun olunca
Hasta hasta karizması çizilmesin.Yavuklusuna karşıaferin gelinime o zaman dur oğlumun şimdiki halini atıyım bi
deniyim bakalım akşamNilsucum ara vererek de yapabilirsin.Mesala 30 dk yap sonra araya başka şeyler koy. Böyle böyle bitirirsin.
Biberiye veya civan perçemi iç :))yok kız daha olmadım yaa kızz çatlıcam
benim oğlumun her türlü gideri var .... tipik kaynana moduna bağladımHasta hasta karizması çizilmesin.Yavuklusuna karşı
O zamn akşama bunu yapalımmm.deniyim bakalım akşam
Voooaaavv senden iyi kaynana olur aabenim oğlumun her türlü gideri var .... tipik kaynana moduna bağladım
olur fena olurVoooaaavv senden iyi kaynana olur aa
tatlım senin yediklerin mecburiyetten o an yeme düzenini düşünemiyor insan sen bence bu haftayı yaşamamış say ve ona göre düzenle yediklerini vicdanda yapma yedim içtim diyee kafan rahat olmadan zaten diyetti spordu yapamazsın çocuk iyileşsin sende ondan sonra sık kendini bak o zaman yersen çekerim kulaklarını zaten benyok kızlar valla ben tatlı hemedimhiç ama simitti tosttu çok ekmek türü oldu diye dedim
yok kız yemem de yinede bu hafta kötü oldu neyse önümüzdeki maçlara bakalım :)tatlım senin yediklerin mecburiyetten o an yeme düzenini düşünemiyor insan sen bence bu haftayı yaşamamış say ve ona göre düzenle yediklerini vicdanda yapma yedim içtim diyee kafan rahat olmadan zaten diyetti spordu yapamazsın çocuk iyileşsin sende ondan sonra sık kendini bak o zaman yersen çekerim kulaklarını zaten ben
kızz sana benzettim ben ama hasta belli hali yok maşallah çokta yakışıklı olucak rabbim nazarlardan korusunEki Görüntüle 1796779 şimdi çektim bi taraftanda ayağımda sallıyorum sıpayı hasta olduğu belli gözlerinden kızımda diğer koltukta yatıyor evi hastalık bastı...
Ac kalmak cezam olsun diycemde baya yedimya uzuldum valla bugunTatlım sarma abartı gelmedi. Bulgursa diyete uygun bile
Ama tatlı çok olmuş. Bari 2 tane falan yeseydin.Sonuç olarak Aç kalmışsın.
Ins tatlim ya 59 u gorunce cok mutlu olcam saniyodum hic oyle olmadi buyuzdende hevesim kalmadi galibaSeni anlıyorum canım.Bayağıdır sıkı diyettesin.Sıkılman ve kaçamağa meyletmen çok normal
Toparlarsın sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?