- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.561
Eki Görüntüle 1796779 şimdi çektim bi taraftanda ayağımda sallıyorum sıpayı hasta olduğu belli gözlerinden kızımda diğer koltukta yatıyor evi hastalık bastı...
dimi ama sarı bi oğlan veriyoz ona göre gel kap bak isteyeni çok evet canım sağol allahım herkesin evladını korusun bana benzer kerata:)kızz sana benzettim ben ama hasta belli hali yok maşallah çokta yakışıklı olucak rabbim nazarlardan korusun
kız betüş koca adayını gör gör bakk yakışıklı oğlan veriyoz bide sana koşş ilgilen çocukla
muska77 d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı
biraz menemen 1 kk peynir 4 zeytin domates peynir 1 dilim köy ekmeği
ara 1 kivi 1 muz 8muz minnacık yerli muzlar oluyo ya onlardan:)
öğlen 1 tabak bol yeşillikli kısır 1 bardak şekersiz çay
ara yeşil çay
akşam 2 kepçe süzme mercimek çorbası (yağ çok az un ve patates yok )
su 2 litre oldu 3 olur yatana kadar 1 demlik yeşil çay
spor birazdan yapıcam
bohçada istemez kız ben alırım sana ne istersen gel sen ama eve trambolin yok bi onu getir zıplarsınız oğluşumlaoo yakışıklıymış tamm yeea geliyom :) topladım bohçamı :))
ay pardon kız 1 tane oğlanı sallıyorum ya yanlışlık olmuş kız 8 muz yenirmikaç muz yedin kız 1 mi 8 mi...
bohçada istemez kız ben alırım sana ne istersen gel sen ama eve trambolin yok bi onu getir zıplarsınız oğluşumla
ay pardon kız 1 tane oğlanı sallıyorum ya yanlışlık olmuş kız 8 muz yenirmi
kız sen nerene yiyosun anlamadım fotalarda minnak görünüyodun:)o kadarını ben bile yemedim dedim içimden... 4 tane yemişliğim var :) yani oha demesem daha da yerim 8 10 farketmez de sonrası sakat oluyo....
kız sen nerene yiyosun anlamadım fotalarda minnak görünüyodun:)
betüş bu linki indirmek için tel nosu istiyor nedeno kadarını ben bile yemedim dedim içimden... 4 tane yemişliğim var :) yani oha demesem daha da yerim 8 10 farketmez de sonrası sakat oluyo....
Canım oğluşun çok tatlıEki Görüntüle 1796779 şimdi çektim bi taraftanda ayağımda sallıyorum sıpayı hasta olduğu belli gözlerinden kızımda diğer koltukta yatıyor evi hastalık bastı...
Rakibecim 2 hafta önce benden 1 kilo zayiftin su an 100 gram zayifsin acaba kim kazaniyor dersinRakibecim senden 100 gram zayıfım naberr
Sen ye pastaları börekleri
Kismet o zaman tuttuğu kadaröyle değil o dengeler :) o hesaplar tutmaz....
Yaaa cok tatliiiymis ogluuunEki Görüntüle 1796779 şimdi çektim bi taraftanda ayağımda sallıyorum sıpayı hasta olduğu belli gözlerinden kızımda diğer koltukta yatıyor evi hastalık bastı...
Ben 59'u gorunce cok sevindim, sonra 60'a çıkayım dedim bugun yediklerimle ki 59'u görüp görüp sevineyimIns tatlim ya 59 u gorunce cok mutlu olcam saniyodum hic oyle olmadi buyuzdende hevesim kalmadi galiba
Malesef bende pirinçli severim yaaAc kalmak cezam olsun diycemde baya yedimya uzuldum valla bugunsarmayi pirincke yapiyoz canim biz oda diyete uygun degil yani
Tamm canım.siz takılın benim saatim size uymaz :)
Vallaha şanslısın...tası tarağı toplayıp geliyom :) şuuu şuuuuu koca buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?