Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dimi ama sarı bi oğlan veriyoz ona göre gel kap bak isteyeni çok evet canım sağol allahım herkesin evladını korusun bana benzer kerata:)

kaç muz yedin kız 1 mi 8 mi...

Evet kızlar bu akşam size kesirler ve ondalık sayılar konusunda konferans vericem :))) şimdi sofrayı kurdum bekleyin gelip hazır 5 saattir ders anlatıyorken hızımı alamayıp size de anlatayım

menüm

sabah
2 dilim tam buğday
peynir
zeytin

ara
yok

öğlen
1 kase yayla çorbası

ara
1 yumurtadan omlet
çay

akşam
şimdi yeşil mercimek ve az bulgur pilavı yiycem
ekmek yemiycem
yoğurt

su bugün de çok içemedim
spor geceye inşallah :)))

Rakibecim senden 100 gram zayıfım naberr
Sen ye pastaları börekleri
Rakibecim 2 hafta önce benden 1 kilo zayiftin su an 100 gram zayifsin acaba kim kazaniyor dersin
öyle değil o dengeler :) o hesaplar tutmaz....
Kismet o zaman tuttuğu kadar
Eki Görüntüle 1796779 şimdi çektim bi taraftanda ayağımda sallıyorum sıpayı hasta olduğu belli gözlerinden kızımda diğer koltukta yatıyor evi hastalık bastı...
Yaaa cok tatliiiymis ogluuun tam istedigim erkek tipi valla, oglum olursa ben de böyle sarı olsun istiyorum
Ins tatlim ya 59 u gorunce cok mutlu olcam saniyodum hic oyle olmadi buyuzdende hevesim kalmadi galiba
Ben 59'u gorunce cok sevindim, sonra 60'a çıkayım dedim bugun yediklerimle ki 59'u görüp görüp sevineyim

kızlar bugün ki menüm
muska77 , ebrusonmez , nilsub
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık bir avuç maydanoz
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara sade Türk kahvesi
öğlen
yarım kabak dolma
2 kaşık yeşil bakla
2 kaşık yoğurt
akşam erişteli yeşil mercimek çorbası 3 kepçe
ara 1 sade soda yarım limon
su 3 lt
kızlar ben 5 mili 3,5 milde bıraktım alt bacağıma kramp girdi..
sabah 1 mil yapmıştım bugünü 4,5 mil artı 2 kat evi dip köşe temizleyerek sonlandırdım ..

ebrusonmez muska77
Yazayim menumu de topa tutun hadi atış serbest:
Sabah ılık su, 1 kuru incir

Kahvalti: 1 az yagda yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kk tulum peynir, 3-4 zeytin, yarim salatalik ve domates, 1 cay kaşığı bal

Ogle: 3 mercimek koftesi, 2 kucuk dilim borek, 1 dilim kek

Aksam: 2 kepçe nohut, 1 yaprak kıvırcık, 1 bardak ayran

Spor: 1 mil leslie, jillian level 1, tiffany 10 dakika, gunduzden 1 saat kadar da temizlik yaptim

Su: 2 lt, yatana kadar 2.5 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…