- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.581
Bende 59 a dustumya haaa dusuluyonus dedim kendimi yemege verdim:)Rakibecim 2 hafta önce benden 1 kilo zayiftin su an 100 gram zayifsin acaba kim kazaniyor dersin
Kismet o zaman tuttuğu kadar
Yaaa cok tatliiiymis ogluuuntam istedigim erkek tipi valla, oglum olursa ben de böyle sarı olsun istiyorum
Ben 59'u gorunce cok sevindim, sonra 60'a çıkayım dedim bugun yediklerimle ki 59'u görüp görüp sevineyim
Ben bugun yapmis olsaydim kendime bulgurla belkim yapardim ama annem bana gekdiginde sarip atiyo buzluguma bana bi kis yetiyo kolaylik oluyo:)Malesef bende pirinçli severim yaa
Neyse canım yarın sıkı tutarsın
Bide o vardı demi??Rakibecim 2 hafta önce benden 1 kilo zayiftin su an 100 gram zayifsin acaba kim kazaniyor dersin
Ohh ohh annende maharetliBen bugun yapmis olsaydim kendime bulgurla belkim yapardim ama annem bana gekdiginde sarip atiyo buzluguma bana bi kis yetiyo kolaylik oluyo:)
Ben burdayim canim ama kimseler yok galiba. 5 mile nasil dayandin yaaa ben 3 milde cok sıkılıyorumKızlar10 oldu nerelerdesinizzz
Sporunu yapan var mı??
Ben 5 mile yaptım.Ama pert oldumm.
Arada 20 dk dinlendim canım.Ben burdayim canim ama kimseler yok galiba. 5 mile nasil dayandin yaaa ben 3 milde cok sıkılıyorum
Meyve gunu mu yaptin dicektim de aksami gorunce anladim :) cok iyi tatlim
Betul'un attigi linkte mi vardi 5 mil? Hareketli olunca ben de sıkılmıyorum. Jillian da 30 dk leslie 2 mil de ama leslie'de cok sıkılıyorum. Mesela leslie 1 mil happy walk da cok guzel hareketli oldugundan nasil gectigini anlamiyosun bence.Arada 20 dk dinlendim canım.
Bu diğerlerine göre çok hareketliydi. Sıkılmaya pek fırsat olmadı.
betüş bu linki indirmek için tel nosu istiyor neden
Ayy fena bi gün olmuş yaaMeyve gunu mu yaptin dicektim de aksami gorunce anladim :) cok iyi tatlim
Evet canım bende sıkılıyorum ama bu biraz daha iyi geldi.Meyve gunu mu yaptin dicektim de aksami gorunce anladim :) cok iyi tatlim
Betul'un attigi linkte mi vardi 5 mil? Hareketli olunca ben de sıkılmıyorum. Jillian da 30 dk leslie 2 mil de ama leslie'de cok sıkılıyorum. Mesela leslie 1 mil happy walk da cok guzel hareketli oldugundan nasil gectigini anlamiyosun bence.
Evet kızlar bu akşam size kesirler ve ondalık sayılar konusunda konferans vericem :))) şimdi sofrayı kurdum bekleyin gelip hazır 5 saattir ders anlatıyorken hızımı alamayıp size de anlatayım
menüm
sabah
2 dilim tam buğday
peynir
zeytin
ara
yok
öğlen
1 kase yayla çorbası
ara
1 yumurtadan omlet
çay
akşam
şimdi yeşil mercimek ve az bulgur pilavı yiycem
ekmek yemiycem
yoğurt
su bugün de çok içemedim
spor geceye inşallah :)))
Canım oğluşun çok tatlı
ebrusonmez muska77
Yazayim menumu de topa tutun hadi atış serbest:
Sabah ılık su, 1 kuru incir
Kahvalti: 1 az yagda yumurta, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kk tulum peynir, 3-4 zeytin, yarim salatalik ve domates, 1 cay kaşığı bal
Ogle: 3 mercimek koftesi, 2 kucuk dilim borek, 1 dilim kek
Aksam: 2 kepçe nohut, 1 yaprak kıvırcık, 1 bardak ayran
Spor: 1 mil leslie, jillian level 1, tiffany 10 dakika, gunduzden 1 saat kadar da temizlik yaptim
Su: 2 lt, yatana kadar 2.5 olur
Vallaha şanslısın...
Çok yakışıklı..
Bende 59 a dustumya haaa dusuluyonus dedim kendimi yemege verdim:)
Kızlar10 oldu nerelerdesinizzz
Sporunu yapan var mı??
Ben burdayim canim ama kimseler yok galiba. 5 mile nasil dayandin yaaa ben 3 milde cok sıkılıyorum
Arada 20 dk dinlendim canım.
Bu diğerlerine göre çok hareketliydi. Sıkılmaya pek fırsat olmadı.
ben 5 mil yapıcaktım ama 3,5 mil yaazısını gördüm az 5 dk daha yaptım kramp girdi alt bacağıma devam edemedim yarım saat basamadım ayağımın üstüneKızlar10 oldu nerelerdesinizzz
Sporunu yapan var mı??
Maşallah çok tatlı, Allah güzel, mutlu günler göstersinEki Görüntüle 1796779 şimdi çektim bi taraftanda ayağımda sallıyorum sıpayı hasta olduğu belli gözlerinden kızımda diğer koltukta yatıyor evi hastalık bastı...
Evet haklısın bian önce güzelleşelim uzun sürmesin hemen hemencecik olsunzayıflıyoruz yaa ondan oluyo bunlar kızz.... güzelleşiyoz :)
anlat anlat heyecanlı oluyo diyon yani :))anlat anlat ben unuttum hep...
hoop hooop sulanmayalım benim o :)
börekler kekler ooooohhhh....
sonunda turnayı gözünden vurdum.....
:) o fragmandı.....
bende yaptım....
leyn sen 5 mil yapmadın mı :| ben dedim ki vakvaktan aşağımı kalcam patlatayım bi 5 mil.... sen yapmadın mı ben sazan mıyım abboooo........
ne güzel ne güzel maşallah....
bende sıkılmadım ama o lastikli kısımlar beni çok yoruyo kollarım çok güçsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?