- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.781
Sen zaten kacamaklarin dibine vurdun bu haftaolabilir canim nohut yemissinya) bende bu hafta bitki cayi icmedim wc sorunumda oldu ondan sabit olsam yeter bana:)
Kasa da alisirsin artikbende kas varmış onu farkettim ben yağ sanıyodum hepsini
her perşembe akşamı bende wc çıkıyım diye dua ediyorum sende bendensin anlaşılan
alışırım herhalde jöle kıvamından çıkıyorum yavaş yavaş :)Sen zaten kacamaklarin dibine vurdun bu hafta
Kasa da alisirsin artik
Ben hep dua ediyorum wcye cikmak icin, zaten zor cikiyorum, cikabildigim kâr
He ya oyle olDu valla:) hala gozum yemeklerde cok yeyince midem bulanirdi simdi bulanmiyoda bende bi gariplik var anlamadim disari cikmadim bayadir stres yaomis olabilirim:)Sen zaten kacamaklarin dibine vurdun bu hafta
Kasa da alisirsin artik
Ben hep dua ediyorum wcye cikmak icin, zaten zor cikiyorum, cikabildigim kâr
Evet ya cok kotu oluyo insan tiksinmesem zeytinyagi icesim geliyo bazen okadar caresiz kaliyorum senin ceviztavsiyen muskanin hurmalar a care olmadi bana ya hurmalar ilk gun ise yaradi bidaha olmadi bndealışırım herhalde jöle kıvamından çıkıyorum yavaş yavaş :)
yaa o wc sorunu aahhh ahhhhhhh hepimizin baş sıkıntısı
wc çıkmıyım 3 gün kaşınmaya başlıyorum sıkıntı yapıyo
Eveet kilo verip sıkılasıyoruzalışırım herhalde jöle kıvamından çıkıyorum yavaş yavaş :)
yaa o wc sorunu aahhh ahhhhhhh hepimizin baş sıkıntısı
wc çıkmıyım 3 gün kaşınmaya başlıyorum sıkıntı yapıyo
Sen haftalardir sıkı diyette oldugundan vucut da sıkılmıstır belki :))He ya oyle olDu valla:) hala gozum yemeklerde cok yeyince midem bulanirdi simdi bulanmiyoda bende bi gariplik var anlamadim disari cikmadim bayadir stres yaomis olabilirim:)
Ben her sabah kuru incir yiyorum artik icine 1-2 damla zeytinyagi da damlatiyorum vallahi :) eskiye gore daha iyiyim ama gene de cok sık olmuyorEvet ya cok kotu oluyo insan tiksinmesem zeytinyagi icesim geliyo bazen okadar caresiz kaliyorum senin ceviztavsiyen muskanin hurmalar a care olmadi bana ya hurmalar ilk gun ise yaradi bidaha olmadi bnde
bende de ilk işe yaradılar sonra olmadı ne yazık ki çoğu .. çok nadir etki ediyoEvet ya cok kotu oluyo insan tiksinmesem zeytinyagi icesim geliyo bazen okadar caresiz kaliyorum senin ceviztavsiyen muskanin hurmalar a care olmadi bana ya hurmalar ilk gun ise yaradi bidaha olmadi bnde
Bi sekilde arttircam suyu bende siskinlik yapiyo icemiyorum cokişte bu hayatım çokk güzel bir menü
suyuda arttırmışsın düne göre böyle böyle 2 yi bulursun suda yakında sonra 2,5
Kizlar bizim bi arkadasdada wc sorunu vardi bir bucuk litrelik suya tarcin karanfil azda zencefil atiyodu Aksamda sabah yani butun gun onu iciyodu simdi o sorunu yok rahatladiEveet kilo verip sıkılasıyoruzbende kasinti olmasa da sıkıntı oluyor
Sen haftalardir sıkı diyette oldugundan vucut da sıkılmıstır belki :))
Ben her sabah kuru incir yiyorum artik icine 1-2 damla zeytinyagi da damlatiyorum vallahi :) eskiye gore daha iyiyim ama gene de cok sık olmuyor
hareket ve sporun arttıkça o da kendiliğinden artar canım.. ne kadar çok hareket edersen vücutta ona göre su istiyo haliyle tatlım ..zamanla olur merak etmeBi sekilde arttircam suyu bende siskinlik yapiyo icemiyorum cok
Randevuyu nasıl alıcaz e devlet şifresiylemi??randevulu gidincede çok bekletiyolar mı? burada devlette randevulu gidince sanki daha kısa sürüyo..
Ağrım hala devam ediyor.Ve ben ağrı kesici almamaya direniyorum. Çatlayacak gibi :))Evet cnim cirek otu yagiyla alnina masaj yap
Olabilir tatlim vucutta sıkıldi artik bende oyuzden toparkayamadim neyse insAllah bu hafta iyi olur kuru inciri bende deneyim insAllah sonuc alabilirimEveet kilo verip sıkılasıyoruzbende kasinti olmasa da sıkıntı oluyor
Sen haftalardir sıkı diyette oldugundan vucut da sıkılmıstır belki :))
Ben her sabah kuru incir yiyorum artik icine 1-2 damla zeytinyagi da damlatiyorum vallahi :) eskiye gore daha iyiyim ama gene de cok sık olmuyor
Annemde hep ilaac kullaniyo ya buyuk sıkıntibende de ilk işe yaradılar sonra olmadı ne yazık ki çoğu .. çok nadir etki ediyo
yazın kiraz falan yiyince sıkıntım bu kadar olmuyo ama kışın maalesef durum bu
işte ben 2 hafta dolmadan ilaç alıyorum
NBende agri kesiciye hemen basvrmam ama cokta agriyosa ic canim mecburen napcanAğrım hala devam ediyor.Ve ben ağrı kesici almamaya direniyorum. Çatlayacak gibi :))
Neyse artık yarın devam ederse çörek otu yağı ve ağrı kesiici kullanacam
NBende agri kesiciye hemen basvrmam ama cokta agriyosa ic canim mecburen napcanAğrım hala devam ediyor.Ve ben ağrı kesici almamaya direniyorum. Çatlayacak gibi :))
Neyse artık yarın devam ederse çörek otu yağı ve ağrı kesiici kullanacam
Mhrs sen canım randevu alma sistemi ..orada kayıt olusturuyosn .. E devletle almamıştım ben ..Randevuyu nasıl alıcaz e devlet şifresiylemi??
Bende listeyi bekliyorum eklenince yazarım telden gidiyorum simdi.. Günaydın bu arada canım hayırlı cumalar...Kizlar gunaydin cok erken kalkiyorum ya bi isimde yok aslinda uyaninca uyuyamiyorum liste eklenmemis ben kilomu ekleyim bari
59.6 ydim gecen hafta bu haftada ayniyimsabit kilom malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?