Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olabilir canim nohut yemissinya) bende bu hafta bitki cayi icmedim wc sorunumda oldu ondan sabit olsam yeter bana:)
Sen zaten kacamaklarin dibine vurdun bu hafta
bende kas varmış onu farkettim ben yağ sanıyodum hepsini

her perşembe akşamı bende wc çıkıyım diye dua ediyorum sende bendensin anlaşılan
Kasa da alisirsin artik
Ben hep dua ediyorum wcye cikmak icin, zaten zor cikiyorum, cikabildigim kâr

Kasa da alisirsin artik
alışırım herhalde jöle kıvamından çıkıyorum yavaş yavaş :)
yaa o wc sorunu aahhh ahhhhhhh hepimizin baş sıkıntısı
wc çıkmıyım 3 gün kaşınmaya başlıyorum sıkıntı yapıyo

Kasa da alisirsin artik
He ya oyle olDu valla:) hala gozum yemeklerde cok yeyince midem bulanirdi simdi bulanmiyoda bende bi gariplik var anlamadim disari cikmadim bayadir stres yaomis olabilirim:)

Evet ya cok kotu oluyo insan tiksinmesem zeytinyagi icesim geliyo bazen okadar caresiz kaliyorum senin ceviztavsiyen muskanin hurmalar a care olmadi bana ya hurmalar ilk gun ise yaradi bidaha olmadi bnde

Eveet kilo verip sıkılasıyoruz bende kasinti olmasa da sıkıntı oluyor
He ya oyle olDu valla:) hala gozum yemeklerde cok yeyince midem bulanirdi simdi bulanmiyoda bende bi gariplik var anlamadim disari cikmadim bayadir stres yaomis olabilirim:)
Sen haftalardir sıkı diyette oldugundan vucut da sıkılmıstır belki :))
Evet ya cok kotu oluyo insan tiksinmesem zeytinyagi icesim geliyo bazen okadar caresiz kaliyorum senin ceviztavsiyen muskanin hurmalar a care olmadi bana ya hurmalar ilk gun ise yaradi bidaha olmadi bnde
Ben her sabah kuru incir yiyorum artik icine 1-2 damla zeytinyagi da damlatiyorum vallahi :) eskiye gore daha iyiyim ama gene de cok sık olmuyor

bende de ilk işe yaradılar sonra olmadı ne yazık ki çoğu .. çok nadir etki ediyo
yazın kiraz falan yiyince sıkıntım bu kadar olmuyo ama kışın maalesef durum bu
işte ben 2 hafta dolmadan ilaç alıyorum

Kizlar bizim bi arkadasdada wc sorunu vardi bir bucuk litrelik suya tarcin karanfil azda zencefil atiyodu Aksamda sabah yani butun gun onu iciyodu simdi o sorunu yok rahatladi

Bi sekilde arttircam suyu bende siskinlik yapiyo icemiyorum cok
hareket ve sporun arttıkça o da kendiliğinden artar canım.. ne kadar çok hareket edersen vücutta ona göre su istiyo haliyle tatlım ..zamanla olur merak etme
tarçın tarifinide deniycem canım saol :)

muska77
01:00
3 kaşık prasa yemeği- 3 kaşık lor peyniri-1 yumdan menemen- 1 avuç çerez
18:00
1mini muz 1 köfte
21:00
Salata- çeyrek dil. ekmek ve 2 çatal ton balığı
2 bardak şekersiz kahve
Su: 2 litre ucu ucuna :))
Spor:50 dk yürüyüş

Olabilir tatlim vucutta sıkıldi artik bende oyuzden toparkayamadim neyse insAllah bu hafta iyi olur kuru inciri bende deneyim insAllah sonuc alabilirim

Annemde hep ilaac kullaniyo ya buyuk sıkıntiinsAllah duzelirsin yaz meyveleri bu konuda cok iyi ben erigi cok yerim oda wc den cikarmaz gerci benim diyete baslamadan hic sorunum yoktu cok sukurde diyete baslayinca oldu boyoe

Kizlar gunaydin cok erken kalkiyorum ya bi isimde yok aslinda uyaninca uyuyamiyorum liste eklenmemis ben kilomu ekleyim bari
59.6 ydim gecen hafta bu haftada ayniyimsabit kilom malesef

Kizlar gunaydin cok erken kalkiyorum ya bi isimde yok aslinda uyaninca uyuyamiyorum liste eklenmemis ben kilomu ekleyim bari
59.6 ydim gecen hafta bu haftada ayniyimsabit kilom malesef
Bende listeyi bekliyorum eklenince yazarım telden gidiyorum simdi.. Günaydın bu arada canım hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…