- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.761
Sagol canimkızz menünü pek beğendim akşamda gayet normal ayran şişirmiştir ama o kalıcı olmaz genelde etkilemez tartıyı 1 bardaksa
ben bugün dayanamadım tartıldım :)))))))Sagol canim
Ayran olabilir, bakalim yarin sabah gorecegiz artik neden oldugunu
işte bu hayatım çokk güzel bir menüBugunku menumu yazayim ben
Sabah
Yesillik bi dilim ekmek sekersiz cay az peynir ve zeytin
Ogle
Bi kase corba kucuk tabak ispanak ve yogurt
Aksam
Mantar sote ve sekersiz cay azda salata
Birbucuk litre su Bi saat yuruyus ve yarim saat evde spor
Ayyy cok heyecanli acaba kac geleceek :))ben bugün dayanamadım tartıldım :)))))))
yarına güzel bir kiloyla karşınızdayım :)
şimdiSanirim biraz da gazim var, dunku nohut anca mi gosterdi etkisini ne
valla olabilir neden olmasın eğer bugün pilav yemeseydim garanti derdim ama ben 1 ci olamasakta ilk 3 e gireriz diyorumAyyy cok heyecanli acaba kac geleceek :))
Iste bendeki siskinlik gaz problemi devam etmezse yarindan ben de cok umutluyumtakimi ilk 3'e sokar miyiz dersin
şimdibtlbetul betüşün kulaklarını çınlatıcak bir cevap vericem sana ...
boy uzun olunca anca bulmuştur bağırsaklarını yediklerin
Oooo baya iddialiyiz desenevalla olabilir neden olmasın eğer bugün pilav yemeseydim garanti derdim ama ben 1 ci olamasakta ilk 3 e gireriz diyorum
1 kilodan fazla onu diyim eğer bugün yemeseydim 2 dende fazla derdimOooo baya iddialiyiz desene
Sabahi bekleyemeyecegim kiz, azicik ipucu ver
Massallah canim cok sevindim senin adinaaa1 kilodan fazla onu diyim eğer bugün yemeseydim 2 dende fazla derdim
saol canım geçen hafta değil ondan önceki hafta takılmıştı şimdi hızlandı bir takılıp bir hızlanıcak herhalde ..Massallah canim cok sevindim senin adinaaa
O bende de oluyor canim, gecen hafta hep artilarda geziyordum, bu hafta hizlandi cok sukur. Haftaya benim de regl haftam olacak, bakalim hayirlisisaol canım geçen hafta değil ondan önceki hafta takılmıştı şimdi hızlandı bir takılıp bir hızlanıcak herhalde ..
bir şekilde gidiyo ya buna da şükür ayın 24 ne doğru durur regl olucam o zaman
regl olduktan sonra gene gider bir şekilde tatlım spor olduğu sürece gideceğine inanıyorumO bende de oluyor canim, gecen hafta hep artilarda geziyordum, bu hafta hizlandi cok sukur. Haftaya benim de regl haftam olacak, bakalim hayirlisi
Yok kiz aksam da abarti falan yok yarin tarti gunuya psikolojik seninki:)))) saka bi tarafa ayrandan olabilir@muska77 @ebrusonmez
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvalti: 3 yk yulaf, 1 kucuk muz ve biraz sut ile karistirip yedim
Ara: yarım kupa filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbasi, 1 tabaktan az kereviz ve patates yemegi (yemekhanede patates yemegi diye verdiler ama kereviz tadi geliyordu), salata
Ara: 1 fincan ekinezyali cay, 1 kucuk yesil elma
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 3-4 yk tavuk sote, salata, ayran
Spor: 45 dk yoga, 100 atlama yapacagim bir de ceza olarak
Su: 2 lt
Aksami cok kacirdim sanirim ya hala şiş hissediyorum. Soda ictim simdi. Sanki kilolarca agirlik çökmüş gibi hissediyorum
Olabilir canim. Ben farkli farkli seyler de yaptigimdan sadece Leslie'den diyemem ama onceden hic calismayan kaslar calismaya baslayinca mutlaka etkisi oluyorregl olduktan sonra gene gider bir şekilde tatlım spor olduğu sürece gideceğine inanıyorum
bu arada leslie bende kol kası yaptı yaww ağırlıksız ve plates lastikleri olmadan çalışıyorum ama kollarımı falan baya toparladı .. sende de oldu mu öyle ?
Olabilir valla, bi de dedigim gibi gaz var, bagirsaklar baya hareketliYok kiz aksam da abarti falan yok yarin tarti gunuya psikolojik seninki:)))) saka bi tarafa ayrandan olabilir
olabilir canim nohut yemissinya) bende bu hafta bitki cayi icmedim wc sorunumda oldu ondan sabit olsam yeter bana:)Olabilir valla, bi de dedigim gibi gaz var, bagirsaklar baya hareketliwc'ye ciksam bari de biraz daha eksilse
bende kas varmış onu farkettim ben yağ sanıyodum hepsiniOlabilir canim. Ben farkli farkli seyler de yaptigimdan sadece Leslie'den diyemem ama onceden hic calismayan kaslar calismaya baslayinca mutlaka etkisi oluyor
her perşembe akşamı bende wc çıkıyım diye dua ediyorum sende bendensin anlaşılanOlabilir valla, bi de dedigim gibi gaz var, bagirsaklar baya hareketliwc'ye ciksam bari de biraz daha eksilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?