Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menumu yazayim ben
Sabah

Yesillik bi dilim ekmek sekersiz cay az peynir ve zeytin

Ogle

Bi kase corba kucuk tabak ispanak ve yogurt

Aksam

Mantar sote ve sekersiz cay azda salata

Birbucuk litre su Bi saat yuruyus ve yarim saat evde spor

işte bu hayatım çokk güzel bir menü
suyuda arttırmışsın düne göre böyle böyle 2 yi bulursun suda yakında sonra 2,5

Ayyy cok heyecanli acaba kac geleceek :))
Iste bendeki siskinlik gaz problemi devam etmezse yarindan ben de cok umutluyum takimi ilk 3'e sokar miyiz dersin
valla olabilir neden olmasın eğer bugün pilav yemeseydim garanti derdim ama ben 1 ci olamasakta ilk 3 e gireriz diyorum

O bende de oluyor canim, gecen hafta hep artilarda geziyordum, bu hafta hizlandi cok sukur. Haftaya benim de regl haftam olacak, bakalim hayirlisi

O bende de oluyor canim, gecen hafta hep artilarda geziyordum, bu hafta hizlandi cok sukur. Haftaya benim de regl haftam olacak, bakalim hayirlisi
regl olduktan sonra gene gider bir şekilde tatlım spor olduğu sürece gideceğine inanıyorum
bu arada leslie bende kol kası yaptı yaww ağırlıksız ve plates lastikleri olmadan çalışıyorum ama kollarımı falan baya toparladı .. sende de oldu mu öyle ?

Yok kiz aksam da abarti falan yok yarin tarti gunuya psikolojik seninki:)))) saka bi tarafa ayrandan olabilir

Olabilir canim. Ben farkli farkli seyler de yaptigimdan sadece Leslie'den diyemem ama onceden hic calismayan kaslar calismaya baslayinca mutlaka etkisi oluyor

Olabilir canim. Ben farkli farkli seyler de yaptigimdan sadece Leslie'den diyemem ama onceden hic calismayan kaslar calismaya baslayinca mutlaka etkisi oluyor
bende kas varmış onu farkettim ben yağ sanıyodum hepsini

Olabilir valla, bi de dedigim gibi gaz var, bagirsaklar baya hareketli wc'ye ciksam bari de biraz daha eksilse
her perşembe akşamı bende wc çıkıyım diye dua ediyorum sende bendensin anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…