- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.801
Çörekotu yağı canım..Canım eşine geçmiş olsun. Sürekli yüksekse tansiyon netten doğal tedavilere baksan daha iyi :))
Ceviz suya koyup içince düşürüyordu zannımca ama tamda hatırlamıyorum.
Benimde felaket başım ağrıyor. Hava çok rüzgarlıydı.Bnedede siüzit var. Başıma vurdu. Başım boynum omuzlarıma kadar ağrıyor.muska77 çörek otu yağıylamı masaj yapılıyordu. Hemen aldırayım ya
Canım menün güzel ama protein çok az.Bugunku menumu yazayim ben
Sabah
Yesillik bi dilim ekmek sekersiz cay az peynir ve zeytin
Ogle
Bi kase corba kucuk tabak ispanak ve yogurt
Aksam
Mantar sote ve sekersiz cay azda salata
Birbucuk litre su Bi saat yuruyus ve yarim saat evde spor
:) seN bizimi dinliyon kiz duymussun hemen
Kızlar kamptayım, bugün de türkçe kampındaydım :) benim sıpa oğlum haftaya full yazılı olacak ama aklı bi karış havada:) teyzem bizde kalıyor bir iki gündür, çocuklara o baktı bu yaşlarına kadar çok özlüyor, o yüzden gelip böyle bikaç gün kalıyo, bana da iyi geliyo tabi ama o olduğunda çok giremiyorum nete. Şİmdi yemek hazırlıyorum sonra test çözdürcem oğlana
menümü de yazayım
sabah
1,5 dilim tam buğday
peynir( çeşitli)
zeytin
ara
yok
öğlen
yeşil mercimek yemeği
az bulgur pilavı
yoğurt
ara
yarım bardak neskafe
2 bisküvi
akşam
taze fasulye pişirdim
salata yerim yanında
1 dilim de tam buğday( onun yerine bir kaşık pilav da yiyebilirim bilmiyorum şu an)
su 2 lt içtim daha içerim
spor yapmadım, bu arada dün gece yapamadım spor
Kızlar benim 2 haftadır midem bulanıyor.Regl olduğum halde hamileyim sandım. Bugun test yaptım değilim.Ama bulantıların sebebinide bulamadım. Dr ye gitmekten nefret ederim. O yüzdende gitmek istemiyorum. Belkide yeme düzensizlikleri veya oruçla alakalıdır. Geneldeyedikten sonra bulanıyor. Çok yemişim gibi karnım şişiyor falan.Ama normalde yediğimi yiyom.
canım dün aradım ameliyattan çıkmış ama tam ayılmamıştı eşitle konuştum dr u bekliyorlardı ameliyat iyi geçmiş bende eşine yarın ya da öbür gün tekrar ararım demiştim
Oh iyi bari bir an önce toparlar inşallah.günaydınlarrr
canım dün aradım ameliyattan çıkmış ama tam ayılmamıştı eşitle konuştum dr u bekliyorlardı ameliyat iyi geçmiş bende eşine yarın ya da öbür gün tekrar ararım demiştim
listeyi düzelteyim hemen
inşallah tatlım yaaaOh iyi bari bir an önce toparlar inşallah.
şeker kilon kaç söyle bakayım bi de listeye bak :)geçmiş olsun canım.. belki bi besine karşı hassasiyet olmuştur benim mesela balık yedikten sonra midem çok bulanır ama çok sevdiğim için yiyorum gene deöyle bişey olabilir. birden yükleniyosundur belki.. mideni üşütmüş olabilirsin tam hava değişimi şimdi tam mevsimi.. biraz daha fresh şeyler ye iç bi de hava sıcak da olsa sıkı giyin karnını sıcak tut geçer inşallah.. ama geçmezse muhakkak bi doktora git
Yok kiz aksam da abarti falan yok yarin tarti gunuya psikolojik seninki:)))) saka bi tarafa ayrandan olabilir
Olabilir canim. Ben farkli farkli seyler de yaptigimdan sadece Leslie'den diyemem ama onceden hic calismayan kaslar calismaya baslayinca mutlaka etkisi oluyor
Olabilir valla, bi de dedigim gibi gaz var, bagirsaklar baya hareketliwc'ye ciksam bari de biraz daha eksilse
olabilir canim nohut yemissinya) bende bu hafta bitki cayi icmedim wc sorunumda oldu ondan sabit olsam yeter bana:)
Olabilir tatlim vucutta sıkıldi artik bende oyuzden toparkayamadim neyse insAllah bu hafta iyi olur kuru inciri bende deneyim insAllah sonuc alabilirim
(kilosu düşük olursakötü kedi şerafettin kaptan toplight)
Olabilir mi? Olabilir olabilir.. Yok yok olabilemez
***5. Takım 457. Etap***
muska77 (64,7/65/-0,3/-%0,46)
ebrusonmez (59,9/59,8/0,1/%0,17)(dünki kilosu)
ycfa (59.6)sabit
morordek (60.7/
d_mndc (85,4/
candy_candy (105/ ) 8. takıma transfer olmak istiyor (kilosu düşük olursakötü kedi şerafettin kaptan toplight)
YitikMavi (85/84,7/0,3/%0,35)
nilsub (79,1/
deryalimm07 (79,3/
5. Takım Ortalaması :%
btlbetul (65,1/
topraks (76,6/
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (79,5/ )80 yeni üye başlangıç 10 mart hedef
Bende merakla bekliyorum senin verdigin kiloyu:) sanada hayii cumalar ttlimBende listeyi bekliyorum eklenince yazarım telden gidiyorum simdi.. Günaydın bu arada canım hayırlı cumalar...
Birakma zaten kiz biz senin ilk takiminiz:)ben sizi bırakır mıyım hiiiiç
ooooo eferin kız sana hadi bakalımEki Görüntüle 1797810
önce 104,8 çıkmıştım ama tartıya görüntüm çok yansıdı flaşlı çekeyim dedim bi daha çıktım 104,7ve 3 gündür tuvalete çıkamıyorum
candy_candy (105/104,7/0,3/%0,28) (8. takıma transfer olmak istiyor) (ama burda da takılacak işte şımarık Garfield nolcak)
haftasonu cozutmalar yüzüden her hafta 1,5-2 kilo veriyorum ama 300 gr 500 gr görünüyor sinir oluyorum iyice kendimebugün aç oturuyorum öğle yemeğine de 20 lira bayılıcam ama bozmicam işte çünkü bugün bozarsam-ki her cuma bozuyorum- haftasonu güme gidiyor bugün bozmazsam haftasonu da bozmam
canım hala regli olamadın onun şişliğidir bende sabah tartılamadım malum eşim yok uyuyakalmışız acele ile çocukları topla uyandır kahvaltı yaptır diye işe anca yetiştimKızlar bu sabah 79 çıktım -100malesef şimdi dişçiye gidiyorum dişim çekilcek çocukları kayınvalide bıraktım gelince bakarım geçmişe öptüm hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?