Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar benim 2 haftadır midem bulanıyor.Regl olduğum halde hamileyim sandım. Bugun test yaptım değilim.Ama bulantıların sebebinide bulamadım. Dr ye gitmekten nefret ederim. O yüzdende gitmek istemiyorum. Belkide yeme düzensizlikleri veya oruçla alakalıdır. Geneldeyedikten sonra bulanıyor. Çok yemişim gibi karnım şişiyor falan.Ama normalde yediğimi yiyom.

niye kız çok mı mızmızlanıyor eşin:)
yok kız eşim işte müdürü acımadı eşime rapor alma yoğunuz gel dedi.. adam 1 poşet limonla işe gitti ..
bana lazım morfin..
beni hava çarptı bide sabah sinirle uyandım bir arkadaşın msjına sinirlendim o sinirle kalkınca sabah baş ağrısı yapıştı burnumda tıkalı oda üstüne cila oldu yani..

mide rahatsızlığında olabilir canım ben çok çekiyodum eskiden çok uzun süre aç duruyorsun onunlada alakalı olabilir bence mide asidin yükseliyordur ama doktora git bence doktor sık giden biri olarak tavsiye:)

sindirim sistemi sorunu olabilir canım az yemek midede gastrit yapar o da ilk mide bulantısıyla başlar sonra mide yanması ve Allah korusun ilerleyince daha kötü bence dr görün

kız sabah sabah moralni bozan biri arkadaşın olamaz (tabi konuyu bilmiyorum ama daldım öyle)

kız sabah sabah moralni bozan biri arkadaşın olamaz (tabi konuyu bilmiyorum ama daldım öyle)
yok canım yani benim arkadaşım sayılmaz sadece tanıdığım benim kardeş gibi sevdiğim birinin yanında çalışıyo ordan eklemiş beni face den o yetmemiş eşimi eklemiş(ki adamcağız bana dedi ben bu kadının tavrından hoşlanmıyorum.. ben birşey olmaz öyle birine benzemiyo sorun olmaz dedim ne salakmışım ) o da yetmemiş eşime msj yazmış .. tabi ben sinir küpüne döndüm ..
hata benim eşime de kızmıyorum adamın alakası yok .. başta dedi eşim bununla muhattap olma beğenmedim tavrını diye.. bende yazık burda kimsesi yok belki birşey lazım olursa sorar diye eklemiştir dedim ..
anlıycağın kendi saf salak tutumuma daha fazla sinir oldum ..

Tabikide tartılmamak daha iyi canım. İnsan rahat oluyor.Vermişimdir diye düşününce daha iyi gidiyor.
Bu arada çocuklardan çok sen çalışıyorsun yaa
Bir kere çocukların ucunu kaçırınca böyle oluyor işte, boşanma aşamasında ve sonrasında çocuklarla ailemin yanında kalmıştım, düzen otorite hepsi birbirine girdi, şimdi toparlamaya çalışıyorum işte.

ah saf kuzum benim nerde söyle döveyim hemen:)

ben çocukları yatırıcam kızlar eğer bende ses gelmezse bilinki bende uyuya kalımışımdır yorgunluktan

Evet cnim cirek otu yagiyla alnina masaj yap

yok ya sıkma canını hayatım eşin dürüst birisiki sana açıkça söylemiş hareketleri hoş değil diye o yüzden moral bozmaya değmez :)
yok canım şükür eşime o yönden güvenim sonsuz ..
işte uyanığım diye geçinen biriyim böle salak yerine konunca bir anda sabah sabah geldiler ..
hadi git uyut ufaklıkları tatlım uyursan da iyi geceler

kızlar menümü yazıyım
muska77 , nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım salatalık
yarım domates
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği

ara 3-4 tane kuru üzüm 3 ceviz
öğlen 6 yk iç pilav 2 yk şakşuka (sinirden kaçamağın dibine vurdum ama şükür kilom sabit )
ara sade türk kahvesi
akşam yok bence öğlen yediklerim akşamı da dengeler
2 mil leslie

2,5 lt su

mide rahatsızlığında olabilir canım ben çok çekiyodum eskiden çok uzun süre aç duruyorsun onunlada alakalı olabilir bence mide asidin yükseliyordur ama doktora git bence doktor sık giden biri olarak tavsiye:)
Ayy bencede dr kesin çözüm ama gerçekten işi yokuşa sürüyorum işte. Özel hastanede bile sıra beklerken. Burada devlete gidip saatlerce beklemek gözümü korkutuyor.

muska77 ebrusonmez
Sabah 1 kuru incir, 1 bardak ılık su
Kahvalti: 3 yk yulaf, 1 kucuk muz ve biraz sut ile karistirip yedim
Ara: yarım kupa filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbasi, 1 tabaktan az kereviz ve patates yemegi (yemekhanede patates yemegi diye verdiler ama kereviz tadi geliyordu ), salata
Ara: 1 fincan ekinezyali cay, 1 kucuk yesil elma
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 3-4 yk tavuk sote, salata, ayran
Spor: 45 dk yoga, 100 atlama yapacagim bir de ceza olarak
Su: 2 lt

Aksami cok kacirdim sanirim ya hala şiş hissediyorum. Soda ictim simdi. Sanki kilolarca agirlik çökmüş gibi hissediyorum

Ayy bencede dr kesin çözüm ama gerçekten işi yokuşa sürüyorum işte. Özel hastanede bile sıra beklerken. Burada devlete gidip saatlerce beklemek gözümü korkutuyor.
randevulu gidincede çok bekletiyolar mı? burada devlette randevulu gidince sanki daha kısa sürüyo..

kızz menünü pek beğendim akşamda gayet normal ayran şişirmiştir ama o kalıcı olmaz genelde etkilemez tartıyı 1 bardaksa

kimsee yok muuu huu huuuuuuu.. orti nilsub bence keramet sende sen olmayınca sitede kimse durmuyo 1 muskam 2 sen ikinizde siteyi hareketlendiriyosunuz valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…