Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olabilir ödem olunca fazla verilmiyo haklısın .. bacak şekli deyince zaten istesem de çırpı bacak olamam yapıma ters :))))

Teşekkür ederim Sevalim.Üşütmüşde olabilirim haklısın şimdiden şort giyorum. Kalın giymekten hep nefret etmişimdir.Ama mecbur sağlık dha önemli.

geçmiş olsun beybi....
bende bütün kış şort giydim battaniye altında yaşarım ama şort giyerim :)

d_mndc saçlara bakım yapalım..... bide badem yağı alıp kirpiklere sürücem onuda muska77 dediydi.... saça napıyoz nasıl bişi yapıyoruz....

65 ne zaman gidecek yeaaaaaaaaa (((((
benim 85 2 hafta takıldı 5 li rakamlara karşı zaafı var kiloların ..
gider tatlım az şaşır yağları ben öyle yapıyorum genelde .. gidiyo o zaman ..
öğlen çok yiyorum mide bi rahatlıyo ooo yaşadık diye akşam sıfır yiyorum o zaman 300-400 gram az görüyorum sabah.
birde spordan sonra 1 bardak sade sodaya yarım limon sıkıyorum bak o da etkilemiş olabilir ödem mödem kalmıyo .. ama abartma sodayı şimdiden diyim fazlası zarar mideyi delersin Allah korusun ..

sodayı çok severim :) kolayı bıraktığımdan beri sodaya dadandım ama limon atmıyprdum öyle de denerim...

kız d_mndc bu akşam ne bakımı yapalım :)
ben ellerime bakım yapcam bu akşam tırnaklarıma limonla ovuyorum .. salatadan kalan limon var ya atma koy buzdolabı poşetine at dolaba o gün yapmazsan ertesi gün parmaklarını ov onunla tırnaklar sertleşiyo kırılmıyo falan on numara c vitamini yani..
saç bende de sorun şu aralar ben 4 tane bepanten ampul kırıyodum saçlarımı düzeltmek istediğimde bir ara o bak hem gürleştirdi hem korudu badem yağı ve zeytin yağı sirke ve tuzlada saçlara ayrıca 6 ayda 1 bakım yapıyorum hem parlatıyo hem kepek gidiyo hem gürleştiriyo ..

***5. Takım 457. Etap***
muska77 (64,7/65/-0,3/-%0,46)
ebrusonmez (59,9/59,8/0,1/%0,17)(dünki kilosu)
ycfa (59.6) sabit
morordek (60,7/59,9/0,8/%1,32)
d_mndc (85,4/83,8/%1,87
candy_candy (105/104,7/0,3/%0,29 ) 8. takıma transfer olmak istiyor
YitikMavi (85/84,7/0,3/%0,35)
nilsub (79,1/79/0,1/%0,13)

deryalimm07 (79,3/78,9/0,4/%0,50)
5. Takım Ortalaması :%0,463

btlbetul (65,1/
topraks (76,6/
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (79,5/78,3/1,2/%1,5 )80 yeni üye başlangıç 10 mart hedef?

kızlar tebrik ederim hepinizi muhteşemsiniz
bir güneyce kaldı kg bildirmeyen

btlbetul sitede bak böyle yapanda varmış..
1 be pantene ampul,1 bemiks ampul, 1 evigen ampul ilave olarak 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 t.k zeytinyağı ve 1 tk susam yağı. karıştırıp sür saça tara sar poşete yarım saat 45 dk beklet gir duşa..bu iyi gelir tahminimce susam yağı , badem yağı ve zeytin yağı gürleştiriyo onarıyo diğer ampullerde hep vitamin saça..

kız öyle hızlı hızlı geçme..... ben elleri önümüzdeki haftalarda uygularım artık... çamaşır suyu delik deşik etti ellerimi limon sürersem abbooooo :))

saça şimdi zeytin yağı ve badem yağını sürüp ne kadar bekletçez....

deniyeyim bunu..... gerçi yarın ablamda kalcam pazar denerim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…