- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.841
olabilir ödem olunca fazla verilmiyo haklısın .. bacak şekli deyince zaten istesem de çırpı bacak olamam yapıma ters :))))Çırpı gibi bacak da olmasın ben sevmiyorum öyle
Azıcık dolgun ama güzel görünsün bana yeter
Sagol sekerim bence gecen hafta veremediklerimi de bu hafta toptan verdimÖdem falan oldu heralde gecen hafta vucudumda, yoksa regl dönemi degilken bu kadar artıda dolastıgımı hic hatırlamıyordum :))
iyi sporlar canım ben 1 saat yürüdüm sabah dışarıda çok iyi geldi .. görüşürüzzHanımlar ben şimdilik pilatese kacıyorum, sanırım sadece @deryalimm07 kalmış, umarım takımca iyi bir ortalama alırız bu hafta
Ögleden sonra gelirim :)
Teşekkür ederim Sevalim.Üşütmüşde olabilirim haklısın şimdiden şort giyorum. Kalın giymekten hep nefret etmişimdir.Ama mecbur sağlık dha önemli.
:) HEP OLABILIR DEMISIZ NE KADAN OLUMLU BI INSANIM:)))Olabilir mi? Olabilir olabilir.. Yok yok olabilemez
ayy cimcimem napıyosun özledin mi bizi:))
Gecen hafta 85,4 dum bu hafta 83,8 dun oburluk yapmasaydim ikiye yakin verirdim. .. Ama bu da iyi çok şükürEki Görüntüle 1797829
uzaklaşırsan peşinden gelir orda gevezelik yaparız zatenözleyecek kadar uzaklaşamıyorum ki
gunaydin arkadaslar..kilom 78.9..sanirim azicik verdim..okul birbirinw girdi..18 mart torenleri var..cok kalabalik..Hanımlar ben şimdilik pilatese kacıyorum, sanırım sadece @deryalimm07 kalmış, umarım takımca iyi bir ortalama alırız bu hafta
Ögleden sonra gelirim :)
Teşekkür ederim Sevalim.Üşütmüşde olabilirim haklısın şimdiden şort giyorum. Kalın giymekten hep nefret etmişimdir.Ama mecbur sağlık dha önemli.
benim 85 2 hafta takıldı 5 li rakamlara karşı zaafı var kiloların ..65 ne zaman gidecek yeaaaaaaaaa(((((
benim 85 2 hafta takıldı 5 li rakamlara karşı zaafı var kiloların ..
gider tatlım az şaşır yağları ben öyle yapıyorum genelde .. gidiyo o zaman ..
öğlen çok yiyorum mide bi rahatlıyo ooo yaşadık diye akşam sıfır yiyorum o zaman 300-400 gram az görüyorum sabah.
birde spordan sonra 1 bardak sade sodaya yarım limon sıkıyorum bak o da etkilemiş olabilir ödem mödem kalmıyo .. ama abartma sodayı şimdiden diyim fazlası zarar mideyi delersin Allah korusun ..
ben ellerime bakım yapcam bu akşam tırnaklarıma limonla ovuyorum .. salatadan kalan limon var ya atma koy buzdolabı poşetine at dolaba o gün yapmazsan ertesi gün parmaklarını ov onunla tırnaklar sertleşiyo kırılmıyo falan on numara c vitamini yani..kızd_mndc bu akşam ne bakımı yapalım :)
ben ellerime bakım yapcam bu akşam tırnaklarıma limonla ovuyorum .. salatadan kalan limon var ya atma koy buzdolabı poşetine at dolaba o gün yapmazsan ertesi gün parmaklarını ov onunla tırnaklar sertleşiyo kırılmıyo falan on numara c vitamini yani..
saç bende de sorun şu aralar ben 4 tane bepanten ampul kırıyodum saçlarımı düzeltmek istediğimde bir ara o bak hem gürleştirdi hem korudu badem yağı ve zeytin yağı sirke ve tuzlada saçlara ayrıca 6 ayda 1 bakım yapıyorum hem parlatıyo hem kepek gidiyo hem gürleştiriyo ..
btlbetul sitede bak böyle yapanda varmış..
1 be pantene ampul,1 bemiks ampul, 1 evigen ampul ilave olarak 1 tatlı kaşığı badem yağı 1 t.k zeytinyağı ve 1 tk susam yağı. karıştırıp sür saça tara sar poşete yarım saat 45 dk beklet gir duşa..bu iyi gelir tahminimce susam yağı , badem yağı ve zeytin yağı gürleştiriyo onarıyo diğer ampullerde hep vitamin saça..
evet ev bakımımıza geçelim kimlerin camları leş gibi perdelerinin bıcı bıcı zamanı geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?