- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.861
şeker limontuzu at ve toz olan bulaşık makinası deterjanları var onunla yıka pırıl pırıl olurevet ev bakımımıza geçelim kimlerin camları leş gibi perdelerinin bıcı bıcı zamanı geldi?
Ördekim vayy maşallah***5. Takım 457. Etap***
muska77 (64,7/65/-0,3/-%0,46)
ebrusonmez (59,9/59,8/0,1/%0,17)(dünki kilosu)
ycfa (59.6) sabit
morordek (60,7/59,9/0,8/%1,32)
d_mndc (85,4/
candy_candy (105/104,7/0,3/%0,29 ) 8. takıma transfer olmak istiyor
YitikMavi (85/84,7/0,3/%0,35)
nilsub (79,1/79/0,1/%0,13)
deryalimm07 (79,3/
5. Takım Ortalaması :%
btlbetul (65,1/
topraks (76,6/
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (79,5/ )80 yeni üye başlangıç 10 mart hedef
Tebrik ederim canım. Harika vermişsin.inşallah canım hepimizz çıtır çıtır gezelim .. betüşümün dediği gibi bacaklarımdan ışık sızsın istiyorum kumsalda
Aynen yaa deliyim işteo zaman kesin üşütmüşsündür kız şimdiden şort giyilir mi
şeker limontuzu at ve toz olan bulaşık makinası deterjanları var onunla yıka pırıl pırıl olur
geçmiş olsun beybi....
bende bütün kış şort giydim battaniye altında yaşarım ama şort giyerim :)
Kızlar yirmilik dişimi çektirdim şimdi geldim eve yuzum çoktu sandım çok ağrım var ya hayatımda ilk defa diş çektirdim çürümüştü çok şukur diğerleri sağlam püffff çok fena yaaa ne temizliği yine betüş benim eve gel kız hastalıktan temizlik falan yapamadım :)
Benimde perdelerin yikanma zamani geldi betus havalr az isinsinda oyle yikiycam ben
Sen bakım uzmanı falan mısın??ben ellerime bakım yapcam bu akşam tırnaklarıma limonla ovuyorum .. salatadan kalan limon var ya atma koy buzdolabı poşetine at dolaba o gün yapmazsan ertesi gün parmaklarını ov onunla tırnaklar sertleşiyo kırılmıyo falan on numara c vitamini yani..
saç bende de sorun şu aralar ben 4 tane bepanten ampul kırıyodum saçlarımı düzeltmek istediğimde bir ara o bak hem gürleştirdi hem korudu badem yağı ve zeytin yağı sirke ve tuzlada saçlara ayrıca 6 ayda 1 bakım yapıyorum hem parlatıyo hem kepek gidiyo hem gürleştiriyo ..
Sen bakım uzmanı falan mısın??
Bu nekadar bakım. İnsan sıkılır
Ben kışın ortasında da sildiğim için benimki temizzz :))evet ev bakımımıza geçelim kimlerin camları leş gibi perdelerinin bıcı bıcı zamanı geldi?
Yardıma geleyim mi??ben ben ben beeen :)
Kızlar en iyisi toplaşıp her hafta birinin evine gidelim.Çabucak bitiririz dip köşeKızlar yirmilik dişimi çektirdim şimdi geldim eve yuzum çoktu sandım çok ağrım var ya hayatımda ilk defa diş çektirdim çürümüştü çok şukur diğerleri sağlam püffff çok fena yaaa ne temizliği yine betüş benim eve gel kız hastalıktan temizlik falan yapamadım :)
Geçmiş olsun canım. Dikkat et dişlerine giden geri gelmiyor ne yazıkki :))Kızlar yirmilik dişimi çektirdim şimdi geldim eve yuzum çoktu sandım çok ağrım var ya hayatımda ilk defa diş çektirdim çürümüştü çok şukur diğerleri sağlam püffff çok fena yaaa ne temizliği yine betüş benim eve gel kız hastalıktan temizlik falan yapamadım :)
1 haftada evene yaptın kız :))geçen hafta yapılan temizlik uçtu gitti en baştan yapılacak.... sonra camlar silinecek perdeler yıkanıp ütülenip asılacak (en nefret ettiğim iş) oyyyşşş imdat....
Yaa rakibem öyle çaktırmadan veriyorum valla :) Tiramisu, kek, börek diye sizi kandırıp kilo veriyorumÖrdekim vayy maşallah
Ne de güzel veriyon kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?