Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kışın ortasında da sildiğim için benimki temizzz :))
Yani yine silmek gerek ama çok kötü değil
Canlar konusunda takıntılıyım.Çok severim cam silmeyi

maşallah

Yardıma geleyim mi??

gel gel....

Kızlar en iyisi toplaşıp her hafta birinin evine gidelim.Çabucak bitiririz dip köşe

benim evden 2 hafta çıkamazsını ben size diyim :)

1 haftada evene yaptın kız :))

bende bilmiyom...

sizin işiniz de çok zor ben evdeyken yetişemiyorum siz bide çalışıyosunuz allah kolaylık versin ev şinden ziyade hem çalışıp hem anne olmak büyük başarı kaptanım helalll

***5. Takım 457. Etap***
muska77 (64,7/65/-0,3/-%0,46)
ebrusonmez (59,9/59,8/0,1/%0,17)(dünki kilosu)
ycfa (59.6) sabit
morordek (60,7/59,9/0,8/%1,32)
d_mndc (85,4/
candy_candy (105/104,7/0,3/%0,29 ) 8. takıma transfer olmak istiyor
YitikMavi (85/84,7/0,3/%0,35)
nilsub (79,1/79/0,1/%0,13)
deryalimm07 (79,3/
5. Takım Ortalaması :%

btlbetul (65,1/
topraks (76,6/
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (79,5/ )80 yeni üye başlangıç 10 mart hedef

oldum bugun dişçiden gelince ay dünya varmış ama tabi daha tam değil ben yarın sabaha kadar anca açılırım oyle bi huyu var bünyemin ilk gün pek olmam
Benim de öyle oluyor. Regl olduysan haftaya tüüüm şişliklerin inmiş olarak gayet görürsün bence 78'i
ne kadar verdin hiç bakamadım
800 gramcık. Ama gecen hafta veremediklerimi de bu hafta verdim diye düsünüyorum :)
kızlarkollontai ile konuştum hepinize selamı var biraz daha toparlayım gelecem diyor haberinşiz ola
Bizden de selam söyleseydin kaptanım :) Cook gecmis olsun diliyoruz
d_mndc sevgili ortim ben mi görmedim yoksa sen daha kilo paylaşmadınmı sen geçmişsindir beni kesin nerdesin bakalım :)
d_mndc (85,4/83,8/%1,87)
Paylasmaz mı kız, grup birincisi bile oldu kerata

görmedim aayy rezil oldum atıyım kendimi yerlere ben en iyisi duvarlara kafa atım o derece ezdi çiğnedi beni ayyyyyy şok şok şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…