- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.881
Ben kışın ortasında da sildiğim için benimki temizzz :))
Yani yine silmek gerek ama çok kötü değil
Canlar konusunda takıntılıyım.Çok severim cam silmeyi
Yardıma geleyim mi??
Kızlar en iyisi toplaşıp her hafta birinin evine gidelim.Çabucak bitiririz dip köşe
1 haftada evene yaptın kız :))
Yaa rakibem öyle çaktırmadan veriyorum valla :) Tiramisu, kek, börek diye sizi kandırıp kilo veriyorum
Simit senin bünyeye yarıyo:)Yaa rakibem öyle çaktırmadan veriyorum valla :) Tiramisu, kek, börek diye sizi kandırıp kilo veriyorum
Regl oldun mu sen :)Kızlar haftaya cuma günü ne kadar 78 görmezsem atın beni takımdan o kadar yani:)
oldum bugun dişçiden gelince ay dünya varmış ama tabi daha tam değil ben yarın sabaha kadar anca açılırım oyle bi huyu var bünyemin ilk gün pek olmamRegl oldun mu sen :)
sizin işiniz de çok zor ben evdeyken yetişemiyorum siz bide çalışıyosunuz allah kolaylık versin ev şinden ziyade hem çalışıp hem anne olmak büyük başarı kaptanım helalllooooo eferin kız sana hadi bakalım
canım hala regli olamadın onun şişliğidir bende sabah tartılamadım malum eşim yok uyuyakalmışız acele ile çocukları topla uyandır kahvaltı yaptır diye işe anca yetiştim
sağol ya diş ne fena oluyormuş çenem kırıldı sandım o kadar yaniiGeçmiş olsun canım.
ne kadar verdin hiç bakamadımYaa rakibem öyle çaktırmadan veriyorum valla :) Tiramisu, kek, börek diye sizi kandırıp kilo veriyorum
çok geçmiş osun bir an önce gelsin saldık kendimizi toplaması lazım bizi:)kızlarkollontai ile konuştum hepinize selamı var biraz daha toparlayım gelecem diyor haberinşiz ola
Benim de öyle oluyor. Regl olduysan haftaya tüüüm şişliklerin inmiş olarak gayet görürsün bence 78'ioldum bugun dişçiden gelince ay dünya varmış ama tabi daha tam değil ben yarın sabaha kadar anca açılırım oyle bi huyu var bünyemin ilk gün pek olmam
800 gramcık. Ama gecen hafta veremediklerimi de bu hafta verdim diye düsünüyorum :)ne kadar verdin hiç bakamadım
Bizden de selam söyleseydin kaptanım :) Cook gecmis olsun diliyoruzkızlarkollontai ile konuştum hepinize selamı var biraz daha toparlayım gelecem diyor haberinşiz ola
d_mndc (85,4/83,8/%1,87)d_mndc sevgili ortim ben mi görmedim yoksa sen daha kilo paylaşmadınmı sen geçmişsindir beni kesin nerdesin bakalım :)
görmedim aayy rezil oldum atıyım kendimi yerlere ben en iyisi duvarlara kafa atım o derece ezdi çiğnedi beni ayyyyyy şok şok şokBenim de öyle oluyor. Regl olduysan haftaya tüüüm şişliklerin inmiş olarak gayet görürsün bence 78'i
800 gramcık. Ama gecen hafta veremediklerimi de bu hafta verdim diye düsünüyorum :)
Bizden de selam söyleseydin kaptanım :) Cook gecmis olsun diliyoruz
d_mndc (85,4/83,8/%1,87)
Paylasmaz mı kız, grup birincisi bile oldu kerata
sorduğuma soracağıma pişman oldum keşke görmezlikten geleydimgörmedim aayy rezil oldum atıyım kendimi yerlere ben en iyisi duvarlara kafa atım o derece ezdi çiğnedi beni ayyyyyy şok şok şok
görmedim aayy rezil oldum atıyım kendimi yerlere ben en iyisi duvarlara kafa atım o derece ezdi çiğnedi beni ayyyyyy şok şok şok
Olsun haftaya da sen onu gecersin :))sorduğuma soracağıma pişman oldum keşke görmezlikten geleydim
ay bu gazla ben aya çıkarımOlsun haftaya da sen onu gecersin :))
Ben de iyice gazlayayım da rekabeti artırayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?