- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.901
İşimiz gaza getirmekay bu gazla ben aya çıkarım
neler yaptın kızzz açımda dişimden bişede yemedimnilsub cum gecmis olsun tatlim... kizlar aksama misafirim var yeni haberim oldu 1 saatte tum yemekleri hazirladim:) azcikta dinleneyim siz neler yapiyorsunjz
Kız ne bakım uzmanı Allah iyiliğini versin :))))Sen bakım uzmanı falan mısın??
Bu nekadar bakım. İnsan sıkılır
Arkadaşlar en son güncel listeden niye devam etmiyosunuz yazdım ama şuan liste farklı devam etmiş .. Dışarıda olduğumdan yapmıyorum kopyaları yapıştır düzeltirseniz sevinirim kızlar***5. Takım 457. Etap***
muska77 (64,7/65/-0,3/-%0,46)
ebrusonmez (59,9/59,8/0,1/%0,17)(dünki kilosu)
ycfa (59.6) sabit
morordek (60,7/59,9/0,8/%1,32)
d_mndc (85,4/
candy_candy (105/104,7/0,3/%0,29 ) 8. takıma transfer olmak istiyor
YitikMavi (85/84,7/0,3/%0,35)
nilsub (79,1/79/0,1/%0,13)
deryalimm07 (79,3/
5. Takım Ortalaması :%
btlbetul (65,1/
topraks (76,6/
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (79,5/ )80 yeni üye başlangıç 10 mart hedef
Valla güncel paylaşım takip edilmemiş eve gidince anca giderim tekrar tatlimd_mndc sevgili ortim ben mi görmedim yoksa sen daha kilo paylaşmadınmı sen geçmişsindir beni kesin nerdesin bakalım :)
tatlım liste ana paylaşıma eklendi o çok eskiArkadaşlar en son güncel listeden niye devam etmiyosunuz yazdım ama şuan liste farklı devam etmiş .. Dışarıda olduğumdan yapmıyorum kopyaları yapıştır düzeltirseniz sevinirim kızlar
ayy nasıl sevindim kaptanım saol dışarıdayım arkadaşı dürtükleyip duruyodum eve gidelim diye :)))tatlım liste ana paylaşıma eklendi o çok eski
hee yaa kırk yılın başında kilo verdim kaç haftadır gram sayıyodum onuda gözden kaçırmışlar diye heyecan yaptım dışarıdayım arkadaşta bana gülüyoBenim de öyle oluyor. Regl olduysan haftaya tüüüm şişliklerin inmiş olarak gayet görürsün bence 78'i
800 gramcık. Ama gecen hafta veremediklerimi de bu hafta verdim diye düsünüyorum :)
Bizden de selam söyleseydin kaptanım :) Cook gecmis olsun diliyoruz
d_mndc (85,4/83,8/%1,87)
Paylasmaz mı kız, grup birincisi bile oldu kerata
geçmiş olsun şekerim bu arada yirmilik diş ağrısı beterdir bende 3 ü gitti kaldı 1neler yaptın kızzz açımda dişimden bişede yemedim
Biz çaktırmadan kilo verenlerdeniz boşver tatlımhee yaa kırk yılın başında kilo verdim kaç haftadır gram sayıyodum onuda gözden kaçırmışlar diye heyecan yaptım dışarıdayım arkadaşta bana gülüyo
hıı hıı hiç çaktırmıyoruzzz kızz canımız çıkıyo kırk takla atıyoruzBiz çaktırmadan kilo verenlerdeniz boşver tatlım
Yok o konuda haklısın, insan fark edilmek istiyo da hani burdaki mesajlar gözünden kacmıs yahıı hıı hiç çaktırmıyoruzzz kızz canımız çıkıyo kırk takla atıyoruz
o kadarda havaya giremembelki 56 olursam çaktırmadan kilo verdim derim bugün arkadaşım diyo duygu ne güzel kilo verdin seninle spora da gidelim beraber..
onun komşusu var hiç belli olmuyo bence hala aynısın dedi .. arkadaşım dedi komşusuna duyguyla spora seninle de göz doktoruna gidicem belli
seviyorum arkadaşımı çok yaa :)
2 beden inceldim hatun görmedi ilginç insanlar var :)
48 bedendim şuan 44 bol geliyo 42 de almadım daha 76 falan oluyım öyle :)Yok o konuda haklısın, insan fark edilmek istiyo da hani burdaki mesajlar gözünden kacmıs yanilsub 'un ondan dedim :))
2 beden inceldiysen tabi ki fark ediliyodur yani, arkadaşın iyi söylemiş vallaDiğeriyle göz doktoruna gitsinler bence de
Cok iyi canım tebrik ederim48 bedendim şuan 44 bol geliyo 42 de almadım daha 76 falan oluyım öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?