Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub cum gecmis olsun tatlim... kizlar aksama misafirim var yeni haberim oldu 1 saatte tum yemekleri hazirladim:) azcikta dinleneyim siz neler yapiyorsunjz

*5. Takım 457. Etap***
muska77 (64,7/65/-0,3/-%0,46)
ebrusonmez (59,9/59,8/0,1/%0,17)(dünki kilosu)
ycfa (59.6) sabit
morordek (60,7/59,9/0,8/%1,32)
d_mndc (85,4/
candy_candy (105/104,7/0,3/%0,29 ) 8. takıma transfer olmak istiyor
YitikMavi (85/84,7/0,3/%0,35)
nilsub (79,1/79/0,1/%0,13)
deryalimm07 (79,3/
5. Takım Ortalaması :%

btlbetul (65,1/
topraks (76,6/76,5/)
simurg (82,9/)
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (79,5/ )80 yeni üye başlangıç 10 mart hedef

ama ben geçen hafta 76,1 dim sanırım, reglim hala geçmedi ve haftaya Cumaya kadar da bi daha tartılmıycam. kızlar görüşürüz, herkese mutlu hafta sonları

Sen bakım uzmanı falan mısın??
Bu nekadar bakım. İnsan sıkılır
Kız ne bakım uzmanı Allah iyiliğini versin :))))
Öyle ufak tefek şeyler yapıyorum arada yılda 4 defa sac bakimi haftada 1 de limonla tırnak bakimi o kadar ayda bir kahve bakimi artı kuaformus gitmiyorum.. Köseyim zaten kuaförün tek müşterisi olsam batar valla

Arkadaşlar en son güncel listeden niye devam etmiyosunuz yazdım ama şuan liste farklı devam etmiş .. Dışarıda olduğumdan yapmıyorum kopyaları yapıştır düzeltirseniz sevinirim kızlar

hee yaa kırk yılın başında kilo verdim kaç haftadır gram sayıyodum onuda gözden kaçırmışlar diye heyecan yaptım dışarıdayım arkadaşta bana gülüyo

Biz çaktırmadan kilo verenlerdeniz boşver tatlım
hıı hıı hiç çaktırmıyoruzzz kızz canımız çıkıyo kırk takla atıyoruz
o kadarda havaya giremem belki 56 olursam çaktırmadan kilo verdim derim bugün arkadaşım diyo duygu ne güzel kilo verdin seninle spora da gidelim beraber..
onun komşusu var hiç belli olmuyo bence hala aynısın dedi .. arkadaşım dedi komşusuna duyguyla spora seninle de göz doktoruna gidicem belli
seviyorum arkadaşımı çok yaa :)
2 beden inceldim hatun görmedi ilginç insanlar var :)

Yok o konuda haklısın, insan fark edilmek istiyo da hani burdaki mesajlar gözünden kacmıs ya nilsub 'un ondan dedim :))
2 beden inceldiysen tabi ki fark ediliyodur yani, arkadaşın iyi söylemiş valla Diğeriyle göz doktoruna gitsinler bence de

48 bedendim şuan 44 bol geliyo 42 de almadım daha 76 falan oluyım öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…