- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.721
Evet bencede hemde çok sağlıksız. Ben teyzemi hatırlıyorum liposakşın olmuştu. Hayati tehlikeyi zor atlatmıştı.
Bu menüye ceza gelir biliyosun di mi :))@kollontai dünün menüsü
İftar: 2 mini biber dolması- 10 kadar sarma
azıcık domates soğan ( salata yaptım)
1 kase tarhana çorbası
Su: 2 litre 1 kupa kahve
Spor:30 dk yürüyüşş.
Benim kendi evimde yemegim yok, sana nasıl yetiseyim bacım. Gelinin yapsın sana yemek :)içim yapmak istiyor ama bedenim isyanlarda hamur gibiyim yemin ediyorum yaaa bıktım kız ne gripmiş akşama yemeğim yok çocuklarım ne yicek o derece fenayım anca pinekliyorum eşim aradı biraz önce nasıl oldun diye ağladınmı sesin çok kötü diyo bende ne ağlaması iyice fena oldum dedim yat bişe yapma diyo gelin kızzz yardıma :)
Oluur demlensinde hem sana hem nilsuya yollayayım.ayy evet bende sevmem ilaç Allah muhtaç etmesin de... bitki çaylarına gömülün gari..... ıhlamur mıhlamur sıcak sıcak oohh... limonlu olsun bana da verin bi bardak özendim bak :)))
Amin canım. Ben çok küçüktüm tam olarak nasıl hatırlamıyorum.Ama şimdi de kilolu teyzem.o yağ aldırma dimi... bir de sonradan kilo alınabiliyormuş alınca da şekilsiz oluyomuş vücut dış müdahale çok kötü bişi Allah muhtaç etmesin inşallah...
Evet malesef şimdiden atlamaya başlasam iyi olur.Bu menüye ceza gelir biliyosun di mi :))
Amin canım. Ben çok küçüktüm tam olarak nasıl hatırlamıyorum.Ama şimdi de kilolu teyzem.
aynen de mi??neye yaradı o eziyet....
aynen de mi??
150 civarı vardır teyzem.
kız 2 mile yapmadımki çatlak gelin getirme beni oraya2 mil yapçağına ıhlamur yap....
hadi gözün aydın canım ya sevindim ohhh:)Kızlarrrrr regl oldummm ..cokkkk mutluyum çok bitti sıkıntım
Hadi gözün aydın tatlım.Kızlarrrrr regl oldummm ..cokkkk mutluyum çok bitti sıkıntım
Ohh çok şükür canım..Kızlarrrrr regl oldummm ..cokkkk mutluyum çok bitti sıkıntım
aydınlık içinde olalım hep beraber:)Hadi gözün aydın tatlım.
Ne yaptın canım atlata bildin mi?
Çok iyi yapmışsın canım.Çok sevindim.Atlattim tabiki de tatlim. Aldim onume bir tabak oglumu da aldim yanima önüme 1 dilim tatli 1 pogaca. Hepsini yedirdim kuzuma. Ben de bol bol cay ictim. 1 lt de suyumu bitirdim orada.
Ve acik acik ta soyledim. Ben tokum diye. Evden meyve yiyip gittim cunki. Canim da cekmedi. Nisan sonu 78 oldugumu hayal ettim yetti bu bana
Kızlar çok ağrım var ben biraz uzanayım.
Kurşun döktürmek lazımtakım dökülüyo ayol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?