Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bencede hemde çok sağlıksız. Ben teyzemi hatırlıyorum liposakşın olmuştu. Hayati tehlikeyi zor atlatmıştı.

o yağ aldırma dimi... bir de sonradan kilo alınabiliyormuş alınca da şekilsiz oluyomuş vücut dış müdahale çok kötü bişi Allah muhtaç etmesin inşallah...

@kollontai dünün menüsü
İftar: 2 mini biber dolması- 10 kadar sarma
azıcık domates soğan ( salata yaptım)
1 kase tarhana çorbası
Su: 2 litre 1 kupa kahve
Spor:30 dk yürüyüşş.
Bu menüye ceza gelir biliyosun di mi :))
Benim kendi evimde yemegim yok, sana nasıl yetiseyim bacım. Gelinin yapsın sana yemek :)

aynen de mi??
150 civarı vardır teyzem.

zor yaa yaşıda vardır onun o yaşta daha zordur..... ben bile 75 lerde nefes darlığı çekiyordum bacaklarım deli gibi ağrıyordu unuttum gitti bile çok şükür ama yıllarca çektim yani gereksiz gereksiz şeyler...

Ne yaptın canım atlata bildin mi?

Atlattim tabiki de tatlim. Aldim onume bir tabak oglumu da aldim yanima önüme 1 dilim tatli 1 pogaca. Hepsini yedirdim kuzuma. Ben de bol bol cay ictim. 1 lt de suyumu bitirdim orada.
Ve acik acik ta soyledim. Ben tokum diye. Evden meyve yiyip gittim cunki. Canim da cekmedi. Nisan sonu 78 oldugumu hayal ettim yetti bu bana

Çok iyi yapmışsın canım.Çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…