- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.681
Grip falan dinlemiyonuz bakiimm organiik hatunnbu mevsimdeki grip daha pis oluyor hava ılık ya mikroplar ölmüyor
evet ya bugun ara yaptım günler uzun olduğu için zorlanıyorum:)
evet devam ediyor nasıl süper dimi :)
cezamı yaptım say ama ben birazdan 2 mile de yapıcam :)
Bitti bittiiişimdide mi geriden geriden geliyon kızzzz:)
Hoşgeldinn kaçaknabıyonuz beaaa
içim yapmak istiyor ama bedenim isyanlarda hamur gibiyim yemin ediyorum yaaa bıktım kız ne gripmiş akşama yemeğim yok çocuklarım ne yicek o derece fenayım anca pinekliyorum eşim aradı biraz önce nasıl oldun diye ağladınmı sesin çok kötü diyo bende ne ağlaması iyice fena oldum dedim yat bişe yapma diyo gelin kızzz yardıma :)İyileştin galiba, hani cok fenaydın :))
Yap tabi destekliyorum ben :)
içim yapmak istiyor ama bedenim isyanlarda hamur gibiyim yemin ediyorum yaaa bıktım kız ne gripmiş akşama yemeğim yok çocuklarım ne yicek o derece fenayım anca pinekliyorum eşim aradı biraz önce nasıl oldun diye ağladınmı sesin çok kötü diyo bende ne ağlaması iyice fena oldum dedim yat bişe yapma diyo gelin kızzz yardıma :)
Geçin hayatım geçin 55lere 52lere düşün inşallah.gecerim ki gecerim kikız senin boyunla benim boyum bir mi, yerden bitme biseyim ben
Bizi niye sevmiyosun hatun
(yanlış yazdıgını fark ettim de baya komik olmus)
Ene benimkide öyle dedi ya kız..Evet muskam çok çok doğruymuş.Ben artık öyle yapıyorum. 500 ml lik cam şişe aldım.Gerçi kociş biberona benziyor diyor ama işeyaradı.
Taşşş kaynana olcem ben gelin çatlicekkkSen hala taşsın kuzummm. Fotolar yalan söylemezz... Fıstık gibisinn
Amaiçmesi daha keyifli insanın gözünde buyumuyorr.Ene benimkide öyle dedi ya kız..
Taş babanne bile olursun sennGeçin hayatım geçin 55lere 52lere düşün inşallah.
buna bende güldüm okurken yaw.
Ene benimkide öyle dedi ya kız..
Taşşş kaynana olcem ben gelin çatlicekkk
Nane yağı yada viks göğsüne sırtına sür havlu ısıt koy yatarken allahın izniyle rahatça uyursun bu gece.anam kızlar uyuyamadım kalktım nefes alamıyorum ki yaamuska77 yokmu bi tarifin iyileştirsin beni :)
Bu havada sıfır kol yatılırmı?Kız bi omuzlarım tutulmuş ki sorma :))
Gece sıfır kolla yattıydım. Sabah bi kalktım kalkamıyorum. Kolumu kaldırıp mesaj bile yazmak zor geliyor. Hele sandalyede oturmak işkence :)))
Benim kaynanamda hep öyle diyor..Hatta butun herkes öyle diyorr. Çok çatlağım zaharrNane yağı yada viks göğsüne sırtına sür havlu ısıt koy yatarken allahın izniyle rahatça uyursun bu gece.
Bu havada sıfır kol yatılırmı?
Beben olmaz derdi kvalidem duysa
Aynı beya sen nabıyon?nabıyonuz beaaa
Allah kabul etsin fıstık.kollontai dünün menüsü
İftar: 2 mini biber dolması- 10 kadar sarma
azıcık domates soğan ( salata yaptım)
1 kase tarhana çorbası
Su: 2 litre 1 kupa kahve
Spor:30 dk yürüyüşş.
Hırr repliğimi çalmış...iyiyiz beyaa sen nabıyon beyaa....
içim yapmak istiyor ama bedenim isyanlarda hamur gibiyim yemin ediyorum yaaa bıktım kız ne gripmiş akşama yemeğim yok çocuklarım ne yicek o derece fenayım anca pinekliyorum eşim aradı biraz önce nasıl oldun diye ağladınmı sesin çok kötü diyo bende ne ağlaması iyice fena oldum dedim yat bişe yapma diyo gelin kızzz yardıma :)
Hadi kıyamadım sende viks sür tutulan yerlere kocişin sıcak havlu koysun ısıtıp ıstıp.Regl alacağım karnım çok ağrıyorr. Birde belim tutulmuş boynuma kadaarr
İveeetTaş babanne bile olursun senn
evet ya viks bulayım ben kulaklarım bile tıkanmış anam :)Nane yağı yada viks göğsüne sırtına sür havlu ısıt koy yatarken allahın izniyle rahatça uyursun bu gece.
Bu havada sıfır kol yatılırmı?
Beben olmaz derdi kvalidem duysa
evet ya viks bulayım ben kulaklarım bile tıkanmış anam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?