- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.041
akşam iftarda çorba mutlaka olsun bide gece ne yedin yanlış anlamassan kilo vermek için oruç tutmak bence mantıklı değil canım kandil diye niyetlendiysen o ayrı tabi:)
Haklısın ama şu anda yemiş zaten, yapacak pek bir şeyimiz yok :) Dün akşam söylese uyarırdık. Bundan sonraki sahurlarında dikkat eder. Yumurta, peynir vs şeklinde kahvaltı gibi geçirmeye çalışaybukediyar , ben oruç tuttugumda öyle yapıyorum. Eger bu gece agır yemissen iftarda az ye ve iftardan sonra da mutlaka sporunu yap.
Canım gece yemek yedin de teee akşama kadar aç kalacaksın zaten vücut yakacak hepsini
Kahvaltı gibi düsün yani
Ama akşam iftarda abartma kesinlikle, yarın cuma!!
çok iyi canım menün o zaman süper akşamda çorba iç yemekten önce hem doyurucu olur hemde mideni rahatsız etmez :)kilo ile alakası yok canım kandil ya buyüzden. zaten ben oruç tutarak kilo veremiyorum ramazanda hep kilo alırım.
gece haşlanmış yumurta yedim tok tutuyor diye 2 tane peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmek ve bir bardak çay. yatmadanda 1 litre su içtim
biz senden başkasına leylek deyip seni aldatmayız :)
Yok canım kızmıyorum alıştım artık
Çok iyi yapmıssın canım, akşam da dedigin gibi ızgara et ve corba iyi oluryumurtalı falan kahvaltı yaptım ve tam buğday ekmek yedim gece gece yemek yemek zararlı olduğu için elimden geldiğince dikkat ettim. tamam akşam sporumu ihmal etmeyeceğim söz :)
bende ramazanda hiç kilo veremem nasıl bi durum çözmüş değilim burda bi komşum var ramazanda 8 9 kilo verirkilo ile alakası yok canım kandil ya buyüzden. zaten ben oruç tutarak kilo veremiyorum ramazanda hep kilo alırım.
gece haşlanmış yumurta yedim tok tutuyor diye 2 tane peynir domates salatalık 2 dilim tam buğday ekmek ve bir bardak çay. yatmadanda 1 litre su içtim
eeee betüşte suç bu uzun boylu kıskanalım dedi kıskandık
Yok canım kızmıyorum alıştım artık
Çok iyi yapmıssın canım, akşam da dedigin gibi ızgara et ve corba iyi olur
canım nerelerdesin sen yahu :) allah kabul etsin canım :)kollontai dünün menüsü:
İftar: 1 kase tavuk haşlama- 6-8 kaşık taze fasulye ( yağsız salçasız)
azıcık peynir
Su: 2.5 litre 1 şekersiz kahve
Spor: 30dk yürüyüş
ahaha hayir bana manken diyordu birkac arkadas sagolsun :) 168 boyum :)Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
Bir de boyun kaçtı? Sanki sana da leylek dediklerini hatırlıyorum da
Aa evet tamam oldu şimdi hatırladım ben deahaha hayir bana manken diyordu birkac arkadas sagolsun :) 168 boyum :)
Sağol canım ya kusura bakmayın artık..Merak etme muskam, gözün arkada kalmasın. Yarın liste icin de yardımcı oluruz
Vay bıcırık vay gülümsetti beni.şimdi bi musterı var görmüyorum ama ufak kızın sesı gelıyor,ben paramı cekmeye geldım,annem benım ıcın para bırıktırmıs duyunca geldim,alabılırmıyımm lütfen diyoo:)bıcır bıcır 4 yaşında bilmiş
çok güldüm ya
Takıma nazar degdi vallahi.
nilsub muska77 T tatlitambak iyileşin hemen ya :)
gecmis olsun muskacimKızlar şimdi dr dan geldim temiz sadece üşütmüşüm eskiler yel girmiş derlerdi ya ondan olmuş işte ilaç verdi ama bikaçgüne anca geçer dedi..
Bir iki gün daha çekicez artık. tek üşütme olsunda..
Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
Bir de boyun kaçtı? Sanki sana da leylek dediklerini hatırlıyorum da
Sağol canım ya kusura bakmayın artık..
Ne kusuru canım, birbirimize destek icin buradayızKızlar şimdi dr dan geldim temiz sadece üşütmüşüm eskiler yel girmiş derlerdi ya ondan olmuş işte ilaç verdi ama bikaçgüne anca geçer dedi..
Bir iki gün daha çekicez artık. tek üşütme olsunda..
Leylek yaparız seni de :)Benim boyum da 171 ama bu kiloyla leylek olamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?