- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.021
Canım gece yemek yedin de teee akşama kadar aç kalacaksın zaten vücut yakacak hepsiniBol eksiler görebilmek adına :) bugün oruçluyum buyüzden gece yemek yeme durumunda kaldım bunu nasıl telafi edebilicem?
akşam iftarda çorba mutlaka olsun bide gece ne yedin yanlış anlamassan kilo vermek için oruç tutmak bence mantıklı değil canım kandil diye niyetlendiysen o ayrı tabi:)Bol eksiler görebilmek adına :) bugün oruçluyum buyüzden gece yemek yeme durumunda kaldım bunu nasıl telafi edebilicem?
tamam akşama kadar yakıcak ama ağır yemekler yerine gece hafif şeyler yemeli benceCanım gece yemek yedin de teee akşama kadar aç kalacaksın zaten vücut yakacak hepsini
Kahvaltı gibi düsün yani
Ama akşam iftarda abartma kesinlikle, yarın cuma!!
yok canim ben 60larda basladim, hala da 60 civariyim. 56.9da izne ayrilmistim ama oraya dusmem gerekiyor geri yeniden.Günaydın canım ben duygu
Sanki asırlardır burada gibi hissediyorum ama 3 ayıma girdim bugün .. Ağustosa kadar azimle buralardayim sonrada gevezelik için aynen devam
Sen 66 la başladın sanırım hedefin kaç tatlım ?
Haklısın ama şu anda yemiş zaten, yapacak pek bir şeyimiz yok :) Dün akşam söylese uyarırdık. Bundan sonraki sahurlarında dikkat eder. Yumurta, peynir vs şeklinde kahvaltı gibi geçirmeye çalıştamam akşama kadar yakıcak ama ağır yemekler yerine gece hafif şeyler yemeli bence
Odem yapmıştır yediğin bisey uzulme.Kızlar günaydın..
Herkese hayırlı kandiller olsun inşallah ..
Ben gece yatarken tartildim sabah kalktığında 1 kilo almışım ve göbeğim balon gibi şiş..
durduk yerde moralim bozuldu
keşke tartilmasaydim bugün
Evet canım sağol.
İyi değilim valla otururken nefes almak eziyet Dr a gittim film çekti öğleden sonra ne olduğu çıkar meydana.muska77 sen nasıl oldun bugun biraz daha iyisindir umarım:)
Geçmiş olsun muskam yaa, insallah ciddi bir durum degildirİyi değilim valla otururken nefes almak eziyet Dr a gittim film çekti öğleden sonra ne olduğu çıkar meydana.
geçmiş olsun yaa aman çeken bilir bu hafta gripten günlük işlerimi bile zor yaptımOdem yapmıştır yediğin bisey uzulme.
Evet canım sağol.
İyi değilim valla otururken nefes almak eziyet Dr a gittim film çekti öğleden sonra ne olduğu çıkar meydana.
allahın işi betüş 21 gün hiç yerinden kalkmıyor günde sadece 1 kere inip yemini suyunu içip geri çıkıyor yumurtalar soğumadan üzerine geri yatıyor aradada totosuyla yumurtaları çeviriyor altı üstü eşit ısınsın diye çok garip valla....
Odem yapmıştır yediğin bisey uzulme.
Evet canım sağol.
İyi değilim valla otururken nefes almak eziyet Dr a gittim film çekti öğleden sonra ne olduğu çıkar meydana.
Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)yok canim ben 60larda basladim, hala da 60 civariyim. 56.9da izne ayrilmistim ama oraya dusmem gerekiyor geri yeniden.
sen keyfine ba hayatım 2 tane turp gibi yardımcın var maşallah sen dinlen hem olmadı yeni arkadaşları bizde bilgilendiririz mecbur kalınca :)Sagolasiniz kızlar haber veririm tabiki.
Ama bu hafta beni idare edin olurmu?
Yarın liste için gelirim ama uzun kalamsm zannimca.
ay ay hemen kendine pay çıkartıcak bak leylek falan anladık tamam uzunsun gözümüze sokup durmaSelam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
Bir de boyun kaçtı? Sanki sana da leylek dediklerini hatırlıyorum da
Merak etme muskam, gözün arkada kalmasın. Yarın liste icin de yardımcı oluruzSagolasiniz kızlar haber veririm tabiki.
Ama bu hafta beni idare edin olurmu?
Yarın liste için gelirim ama uzun kalamsm zannimca.
Moniiim sizin de kandiliniz mübarek olsun :)8.takımdan sevgiler
Selam canım, senin ismini cok duymustum arkadaslardan :) Ben senin izinli oldugun dönemde katıldım gruba, vermek istedigim kilo da cok asırı degildi gecen hafta mezun oldum. Buraya geri döndüysen bence verirsin en kısa sürede :)
Bir de boyun kaçtı? Sanki sana da leylek dediklerini hatırlıyorum da
kıskansakta ihanet etmeyiz diyosunbiz senden başkasına leylek deyip seni aldatmayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?