- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.101
orticim nerdesin sen bakalım özletiyosun bu ara kendini:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim basen ve ust bacaklar kalin ama bacim ne yapsam incelmiyor onlar. O yüzden cok manken gibi durmuyorum bence :)senın boyunla kılonu orantılayıp gözümde canlandırdımda şimdi,sen bildigin mankensın yahu:)kac beden gıyıyosun 36 mı?38 mi?
aglıycam ama yaaa![]()
Evet nolur daha fazla kisi kiskansin daha basima bi sey gelmedi bu kadar kiskanmayla, daha fazla olursa gelir belki
Gecmis olsun canim ne iyi gelir bilmiyorum ben maalesefKızkar galibz zehirlendim. Öğlen kayınvslidemde kıymalı karnıbahar yemiştim. 3-4 gün oldu dedi ksyınvalidem yemußtim. 2 saattir acsyip midem sğrıyor. Aynı zamanda krampkar giriyor. Yataktan kslkamıyorum.
Nw iyi grlir kızlar.
kız Allah korusun başına ne gelicek bizim yüzümüzdenmi anlamadın vallahi:)Benim basen ve ust bacaklar kalin ama bacim ne yapsam incelmiyor onlar. O yüzden cok manken gibi durmuyorum bence :)
Evet nolur daha fazla kisi kiskansin daha basima bi sey gelmedi bu kadar kiskanmayla, daha fazla olursa gelir belki
Gecmis olsun canim ne iyi gelir bilmiyorum ben maalesefmuskamiz olsa bilirdi
Geçmiş olsun canım.Valla bilmem kiKızkar galibz zehirlendim. Öğlen kayınvslidemde kıymalı karnıbahar yemiştim. 3-4 gün oldu dedi ksyınvalidem yemußtim. 2 saattir acsyip midem sğrıyor. Aynı zamanda krampkar giriyor. Yataktan kslkamıyorum.
Nw iyi grlir kızlar.
Hadi yaayok kız alınırmı onlarr cıvık olmuştur anasının altında onlar başka tavuk yumurtladıydı onu aldım hem gurk tavuk yumurtlamaz canım sadece yumurtalarının üstünde yatar:)
kuzum yaa temizliğe verdim kendimi bugün resmen kendi evimi sabahtan temizledim yetmedi gittim annemi temizledim bildiğin pert oldum .. cam bile sildim yani.. bu temizlik bana 1 hafta yeter dahada elleşmemorticim nerdesin sen bakalım özletiyosun bu ara kendini:)
Att att att Bende görmek isterim. Ne minnak oluyorlar ya :)evet hala var kuluçka makinesi diyorlar ama dediğin gibi civcivler çabuk ölüyor neden biliyomusun tavuklar civcivler yumurtadan çıkınca bile kanatlarının altına saklıyorlar belli bi ısıda tutuyorlar gecede altına alıyor civcivleri üşümesinler diye o yüzden ben civciv almam çabuk ölüyorlar büyük tavuk alırım pazardan bide böyle gurk oldumu süper çıkınca nasip olursa resim atarım sizede
Oh ne güzeel yapıyormussun.Bende başta akıl edemiyordum.Çöpe gidiyordu.Şimdii buzluğa atıyom.1 hafta sonra çıkarıyom.Yemeğin yanına alternatif oluyor.kayın validende ziyan olmasın diye sana mı yedirdi 4 günlük yemeği yemezdim ben zaten malesef kötü bi huyum var 2 günlükten sonra yemek koymam sofraya baktım pişirince biraz fazla olmuş kv yollarım hemen yakın oturuyoruz :)
Hatun ayaklı şifa çadırı maşallahGecmis olsun canim ne iyi gelir bilmiyorum ben maalesefmuskamiz olsa bilirdi
Canım maşallahın var.Kolay gelsinben geldiimmmmmmm
menümüde yazıyım hemencecikkk
muska77 ,
kollontai ,
morordek ,
nilsub
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
yarım domates
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
ara sade kahve
1 ceviz
öğlen ve akşamım bir oldu (15:30)
1 kase çorba
3 yk patlıcan salatası yoğurtlu ( közlenmiş patlıcan )
4 ızgara köfte
su 3 lt
spor 2 mil + annemin evi dublex dip köşe temizledim ondan öncede kendi evimi temizledim dip köşe yanii yaklaşık 9 saattir temizlik yapıyorum ve sadece 30 dk mola verdim
kızlar çookk yorgunum .. akşama birde yatılı misafirim var o yüzden fazla duramıycam hepinizi kocaman öpüyorum.. tekrar hayırlı kandiller ..
teşekkürler canımCanım maşallahın var.Kolay gelsin
kümeste tel ile çevrili kedi gelemez yani :)Att att att Bende görmek isterim. Ne minnak oluyorlar ya :)
Peki yumurtadan çıktıktan sonra kedi yemiyor mu
Bizim evde bahçeli ev sahibimiz geçen sene besliyordu.Ama dışarı çıkardığında yavruların başında duruyordu.Kedi yiyormuş.Hain kedi
ooo daha bitmedi işim desene bide misafir kolay gelsin:)ben geldiimmmmmmm
menümüde yazıyım hemencecikkk
muska77 ,
kollontai ,
morordek ,
nilsub
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
yarım domates
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
ara sade kahve
1 ceviz
öğlen ve akşamım bir oldu (15:30)
1 kase çorba
3 yk patlıcan salatası yoğurtlu ( közlenmiş patlıcan )
4 ızgara köfte
su 3 lt
spor 2 mil + annemin evi dublex dip köşe temizledim ondan öncede kendi evimi temizledim dip köşe yanii yaklaşık 9 saattir temizlik yapıyorum ve sadece 30 dk mola verdim
kızlar çookk yorgunum .. akşama birde yatılı misafirim var o yüzden fazla duramıycam hepinizi kocaman öpüyorum.. tekrar hayırlı kandiller ..
evet bugun biraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?nilsub organik hatun nasıl olsun.? Daha iyimisin
Bende iyiyim canım. Ama kilom sabittevet bugun biraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Bugun gevezelik yapalım mı? Gerçi ortinin misafiri var amaevet bugun biraz daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?