- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.121
daha gelmedi misafir gelsede yabancı değil ..Bugun gevezelik yapalım mı? Gerçi ortinin misafiri var ama![]()
bir gözüm üzerinizdee ne kaynatcaksınız bakiimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha gelmedi misafir gelsede yabancı değil ..Bugun gevezelik yapalım mı? Gerçi ortinin misafiri var ama![]()
benimde ne yapıcaz bilmemBende iyiyim canım. Ama kilom sabitt
Senin dedikodunu yapalım diyiciktim ama neyyseeedaha gelmedi misafir gelsede yabancı değil ..
bir gözüm üzerinizdee ne kaynatcaksınız bakiimm![]()
![]()
Amin tatlimallah kabul etsin canım:)
Kilo veremiyorum ya zaten büyüzden korkuyorum sadece . Senin de allah kabul etsin canimAllah kabul etsin canım.Bende oruçluyum.Ben uzun bi süredir tutuyorum. Bazen bende sahur yiyorum ama pekte tartıyı etkilemiyor.Akşama kadar zaten insanın midesi içine geçiyor.
Sakasina diyorum kiz, hani cok kisi kiskanirsa basima bi is gelirse diye :))) gittikce sayi artinca korktumkız Allah korusun başına ne gelicek bizim yüzümüzdenmi anlamadın vallahi:)
Yine guzel bir menuyle karsimizdasin Duygucumben geldiimmmmmmm
menümüde yazıyım hemencecikkk
muska77 ,
kollontai ,
morordek ,
nilsub
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
yarım domates
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
ara sade kahve
1 ceviz
öğlen ve akşamım bir oldu (15:30)
1 kase çorba
3 yk patlıcan salatası yoğurtlu ( közlenmiş patlıcan )
4 ızgara köfte
su 3 lt
spor 2 mil + annemin evi dublex dip köşe temizledim ondan öncede kendi evimi temizledim dip köşe yanii yaklaşık 9 saattir temizlik yapıyorum ve sadece 30 dk mola verdim
kızlar çookk yorgunum .. akşama birde yatılı misafirim var o yüzden fazla duramıycam hepinizi kocaman öpüyorum.. tekrar hayırlı kandiller ..
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, kendini de iyilestirse muskamiz tam olacak :)Hatun ayaklı şifa çadırı maşallah![]()
Guzel menu olmus canim. Yarin sabah sonucu bekliyoruz
Kilo vermedim gibi geliyor bana ama.inşallah bakalım yarın ne cikcakSakasina diyorum kiz, hani cok kisi kiskanirsa basima bi is gelirse diye :))) gittikce sayi artinca korktum
Yine guzel bir menuyle karsimizdasin Duygucum
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, kendini de iyilestirse muskamiz tam olacak :)
Guzel menu olmus canim. Yarin sabah sonucu bekliyoruz![]()
senın boyunla kılonu orantılayıp gözümde canlandırdımda şimdi,sen bildigin mankensın yahu:)kac beden gıyıyosun 36 mı?38 mi?
aglıycam ama yaaa![]()
Gel beraber aglayalim bacim![]()
benide alın aranıza bende ağlıcam![]()
Hiiç ağlamayın kızlar oda buranın mezunu..Ben de katılabilir miyim ağlamanıza.
Var çoook az karbonhidrat çooook protein..Nasıl yapıyomuş ya bi sırrı mı var acaba?
Menün güzel canım bide şu aketli diyet ürünlerinden vazgeçsen harika olacak.bugün 3 dılım ekmek+beyaz peynır tost
öğlen taze fasulye+1 kase yogurt+yarım paket altınbaşak
akşamda 1 kase corba+salata yerım heralde
herkee ıyı akşamlar
Günaydın kuzucuklarımmmm
Bugün daha iyiyim hatta adile naşite bağladım..![]()
Günaydınlar.
Dün akşsm çok kötü oldum gelemedim kızlar menümü osylaşayim.
Sabah 6.30
1 kk 9eymir
1 haş. Yumurta
Domates
1 dil tb ekmegi
Öğle 13.30
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 dilim tb ekmeği
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbasî.
2 litre su spor yok
Sarımsaklı yoğurt iyi gelir ama geç gördüm umarım iyisindir.Kızkar galibz zehirlendim. Öğlen kayınvslidemde kıymalı karnıbahar yemiştim. 3-4 gün oldu dedi ksyınvalidem yemußtim. 2 saattir acsyip midem sğrıyor. Aynı zamanda krampkar giriyor. Yataktan kslkamıyorum.
Nw iyi grlir kızlar.
Gayet iyi olmuş nilsucum.muska77
kollontai
morordek
d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 4 badem
kahvaltı 2 haşl. yumurta 6 yeş. zeyt. domates salatalık yeşl. biber 1 d köy ekmeği
öğlen 1 tabak taze fasulye yemeği 1 kase yoğurt
akşam 2 incir 3 ceviz 4 badem 1 bardak tarçınlı süt 17.00 de kapadım dükkanı
spor 1 saat yürüyüş
su 2 bitti :) ama bu akşam canım çay ile kandil simidi istiyor ama kandil simidim yok almadım allahtan yoksa yerdim :)
Güle güle kirletin canım. menünde çok güzel.ben geldiimmmmmmm
menümüde yazıyım hemencecikkk
muska77 ,
kollontai ,
morordek ,
nilsub
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
yarım domates
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
ara sade kahve
1 ceviz
öğlen ve akşamım bir oldu (15:30)
1 kase çorba
3 yk patlıcan salatası yoğurtlu ( közlenmiş patlıcan )
4 ızgara köfte
su 3 lt
spor 2 mil + annemin evi dublex dip köşe temizledim ondan öncede kendi evimi temizledim dip köşe yanii yaklaşık 9 saattir temizlik yapıyorum ve sadece 30 dk mola verdim
kızlar çookk yorgunum .. akşama birde yatılı misafirim var o yüzden fazla duramıycam hepinizi kocaman öpüyorum.. tekrar hayırlı kandiller ..
Menülerin iyi canım ama katılımın düştü sınavlar yüzünden galiba.Selam canlar yarın tartı günü inşallah hepimizin yüzü güler :)
dünkü menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:45
bol lor peyniri
tere roka
1 greyfurt
2. Menüm 15:30
1 tabak karnabahar yemeği
2 ceviz.Çok şükür
Bugünüm
Sabah 1 fincan sade kahve
1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:50
2 yumurta
2 ceviz
maydanoz,tere
2. Öğünüm 14:15
Dışarıdaydım sınavlarımda olduğu için
1 Ayva
1 bardak süt
2.5 ceviz
1 fincan 5 bir yerde çay :) Şifa olsun bana
Vay! protein yapmışsın..
Ben hep dua ediyorum sana betüşüm kalbinin sahibini bul diye..banada da dua edin aranızda tek yalnız benim :)
Çok güzel dengelemişsin canım.
İyisin dimi kız?Günaydınlar.
Dün akşsm çok kötü oldum gelemedim kızlar menümü osylaşayim.
Sabah 6.30
1 kk 9eymir
1 haş. Yumurta
Domates
1 dil tb ekmegi
Öğle 13.30
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 dilim tb ekmeği
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbasî.
2 litre su spor yok
Sen bir an önce iyileş canım. Ceza işi kolaymorordek
muska77
kollontai
dun menu paylasamadim. Cok fena hastayım. Napacam bilemiyorum. Kafamin her cm i agrilar icinde bademciklerim sismis. Fenalardayim yani. Hos dunki menum de pek icacici sayilmaz. Sabah ve ogleni zorla yedim saat 5 gibi ciss yedim. Yemek yiyemedim aksama eaim zorla 2 yk fasulye pilav yedirdi.
gece 1 de isten gelince koca bir bardak limonlu pekmez yapmis hastayim diye. Hicte sevmem. Midem bulana bulana zorla icirsi yaa. Tabi yaninda bisyelerde yedirdi. Benim 200 onceden 300 de dunden ip atlama cezam var toplam da 500. Borcum olsun iyilesince yapayim. Bir de iyilesene kadar ceza vermeseniz olur mu.azcik toparlanim hemen ceza listesine alin beni. Seviyorum bwn ip atlamayi
Geçmiş olsun tam geçiş mevsimi koruymıyoruz kendimizi galiba.Ahhh canim bana gecti. Bende cok fenayim. Iki cocugumda hasta hem onlarla ilgilenmek. Annem babam da bizde hem onlarla ilgilenmek. Hemde benim hasta olmam coookk zor.
Sende yaz...Kiz kilonu yazsana. Ben catladim burada