- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.141

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ama bişey yiyip içmemuska77 canim tarti yatak odasinda esim uyuyor. 1 saate anca yazarim. Uyanir o zamana
Tamam canım ama bişey yiyip içme
Çok daha iyiyim canım sağol. Nefes alırken hala acı var ama oturabiliyorum en azından.günaydın herkese bu sabah malesef 76.6 -100 çıktım kızlar muskacım sen nasıl oldun bu arada
Çok daha iyiyim canım sağol. Nefes alırken hala acı var ama oturabiliyorum en azından.
Güzel olur acıktıkca tarhana iç. Bide ıhlamur, hibiskus falan iç bolca.Zaten yiyip icemem hic canim istemiyor. Bogazimdan yutkunmak iskence gibi. Kendime tarhana corbasi yapacam.
Büyük biri 13 biri 12 yaşında.Senin cocuklar buyuktu dimi kaptanim.
günaydın herkese bu sabah malesef 76.6 -100 çıktım kızlar muskacım sen nasıl oldun bu arada
Büyük biri 13 biri 12 yaşında.
iyi bari oda geçer inşallah bir an önce:)Çok daha iyiyim canım sağol. Nefes alırken hala acı var ama oturabiliyorum en azından.
Çok iyi canım haftaya listedesin unutma olurmu?Günaydın canlar
Veee tartıldım
geçen hafta 66 kg
bu hafta 65kg
fark 1 kg çok şükür.
Kız 2 tane varmış zaten allah bağışlasın 4 tane çok değilmi?Masaallah sen buyutmussun darisi bize. Ama ben 4 tane bebe düşünüyorum 2 si elde 2 si daha zamani var.
küçük şekerim biri 7 biri 4 evet 2 haftadır duruyor gr gr gidiyor sıkıldım ilk başta güzel gidiyordu çözmüş değilim daha nedenini böbreğimin birinde taş var o yüzden yavaş çalışıyor taş buyuk eşim o yüzden zor veriyosun diyor ama ben tam bilmiyorum neden olduğunu kaçamak yapmam hiç çünkü:)Gunaydin canim. Senin menuler gayet guzeldi. Az gitmis gibi sanki. Neden acaba. Mesela benim gecen reglimden dolayi karnim kocaman şiş. Hamile gibi yani
bide senin yavrularin kac yasindalar. Ikiside küçük onun icin merak ettim