- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.181
Eee güzelim yırttım kendimi burda yürüyüş yağ yakar diye yaaayürüyüş daha etkiliymiş kız sıkılmıştım leslie den ama yürüyüş yolunda hep dönerciler pilavcılar ayyy ne kokuyo ne kokuyooo... yürüyüş yolu yok tabi ana caddede höldür höldür yürüyom :))) bir de böyle yolda bekleşen gruplar oluyo sinir oluyom onlara da aaaa yolumu kesiyolar :))
Tamam ins kaptanimMarifetli hatun.
Ama akşamm yeme olurmu bidaha.
herkese günaydın acaip mutsuzum şuan buhafta nerdeyse hiç kaçamak yapmamama ragmen kılom artı cıktı
hayatımda ılk defa regl düzenim sacmaladı ondanmı acaba dıye düşünüyorum bugun 7.gün oldu ve hala devam edıyor normalde 5.günde biterdi..
gecen hafta 122,6 bugun 123,1 çıktı çok üzgünüm
ben bu işi yapamıycam sanırım,
Eee güzelim yırttım kendimi burda yürüyüş yağ yakar diye yaaa
betüşüm tebrikler tatlım maşallah sanaGecen hafta 66,1
Bu hafta 64,3
Fark 1,8 kg
Yüzde 2,72
Masaallah sen buyutmussun darisi bize. Ama ben 4 tane bebe düşünüyorum 2 si elde 2 si daha zamani var.
betüşüm tebrikler tatlım maşallah sana
anam ben tavukta yesem eksi görmüyorum niyeki valla çok üzülüyorum 2 haftadır neden böyle oldu bişe söylede yapayım kaptanımValla ben ne zama tavuk yesem eksi gördüm..
Araları kaldıramıyorsun anladım.Bu hafta aralarda sadece salatalık-domates ye bide böyle dene bakalım.anam ben tavukta yesem eksi görmüyorum niyeki valla çok üzülüyorum 2 haftadır neden böyle oldu bişe söylede yapayım kaptanım
Kız 2 tane varmış zaten allah bağışlasın 4 tane çok değilmi?
geçen 3 gün kaldırdım ama bu sefer ana öğünlerde çok fena saldırmak istedim günler uzun bide erken kallınca zor oluyor biliyosun sende erkencisin sabah 05.30 akşam 9 a kadar 3 öğün zorluyor beni deliricem yemin ediyorum çok üzülüyorum yaa o kadar dikkat ediyorumAraları kaldıramıyorsun anladım.Bu hafta aralarda sadece salatalık-domates ye bide böyle dene bakalım.
iki gün sontra tartıl pazartesiye eksi görmezsen iki gün saf protein yap.
geçen 3 gün kaldırdım ama bu sefer ana öğünlerde çok fena saldırmak istedim günler uzun bide erken kallınca zor oluyor biliyosun sende erkencisin sabah 05.30 akşam 9 a kadar 3 öğün zorluyor beni deliricem yemin ediyorum çok üzülüyorum yaa o kadar dikkat ediyorum
anam ben tavukta yesem eksi görmüyorum niyeki valla çok üzülüyorum 2 haftadır neden böyle oldu bişe söylede yapayım kaptanım
tamam bugun salatalık yiyicem bakalımaraları kaldırmak yerine aralarda salatalık ye o zaman....
Msjimi dikkatli oku ve yazanları yap o zaman.geçen 3 gün kaldırdım ama bu sefer ana öğünlerde çok fena saldırmak istedim günler uzun bide erken kallınca zor oluyor biliyosun sende erkencisin sabah 05.30 akşam 9 a kadar 3 öğün zorluyor beni deliricem yemin ediyorum çok üzülüyorum yaa o kadar dikkat ediyorum
ben 2 haftadır durdum bu hafta gripten olabilirmiCanim ben bir ara kan grubuna gore beslenmeye baktimdi. Benim ki a grubu kirmizi et yaramazmis. Beyaz et daha iyi a grubu icin diye okumustum. Ben de balik yedigim gun eksilerde olurum
tamamMsjimi dikkatli oku ve yazanları yap o zaman.
Bu arada ben hiç ara Öğün yapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?