- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.241
cok sükür muskam, iyi ol yeter kiGünaydın kuzucuklarımmmm
Bugün daha iyiyim hatta adile naşite bağladım..
Tamam canım, ama hastayım diye de cok cozutma lütfen. Sonra yine toparlamak icin ugrasacaksınmorordek muska77 kollontai
dun menu paylasamadim. Cok fena hastayım. Napacam bilemiyorum. Kafamin her cm i agrilar icinde bademciklerim sismis. Fenalardayim yani. Hos dunki menum de pek icacici sayilmaz. Sabah ve ogleni zorla yedim saat 5 gibi ciss yedim. Yemek yiyemedim aksama eaim zorla 2 yk fasulye pilav yedirdi.
gece 1 de isten gelince koca bir bardak limonlu pekmez yapmis hastayim diye. Hicte sevmem. Midem bulana bulana zorla icirsi yaa. Tabi yaninda bisyelerde yedirdi. Benim 200 onceden 300 de dunden ip atlama cezam var toplam da 500. Borcum olsun iyilesince yapayim. Bir de iyilesene kadar ceza vermeseniz olur mu.azcik toparlanim hemen ceza listesine alin beni. Seviyorum bwn ip atlamayi
Beni bu cadıların elinden bi sen kurtarıyosun muskacımHiiç ağlamayın kızlar oda buranın mezunu..
Yani geleceğiniz..
Vaaay hadi bakalım, kollontai'yi gececeksin bu gidisleGecen hafta 66,1
Bu hafta 64,3
Fark 1,8 kg
Yüzde 2,72
Sen de 60'ı kıskanırsın, 80'i kıskanırsın.. Kıskanmadıgın bi sey var mı yawuuu rekor sende maşallah... kıskandım amaaa.....
15.5 km miii? Hey masallahHello girls gunaydin :)
Ben sabah tartilamadim malesef, cok acele evden cikmak zorunda kaldim.
Pazartesine tartilirim sanirim.
Ama dunku menumu yaziyim beni yorumlayin plis :)
sabah:
1 dilim kizarmis ekmek,
1 tavada yagsiz yumurta,
25 g dil peyniri,
2 zeytin,
Domates
ara:
1 elma
oglen:
150 g kofte,
kozlenmis patlican
1 hurma
ara
50 g cig kaju (cok oldu artik kendime kuruyemis almamaya karar verdim)
aksam 18.30
2 kofte(60 g)
50 g cig kaju
2 hurma
Dun regl oldum mazur gorun ama memnunum diyetimden :)
Ha bir de dun 15.5 km yuruyus yaptim :)
Ben 15.5 km yürüsem sanırım okuldan eve varmaya az kalır. Sen bilirsin kaptanımblanche ım 15,5 km nasıl yürüdün bacım sen yaaaa
Öglen degil mi canım, 1-2 yemek kasıgı yiyebilirsin bence. Akşamı da sıkı tutup öyle kapatabilirsin günü..kızzllaaaarrrrrrrrrrrrr
bugün kısır günü yesemmi yemesemmi?
yersem kaç kaşıkla kesiyim ?
akşam yemeği yemiycem
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Üçkâğıtçı
Öğle yemeği nde ye akşamında hafif geçir.kızzllaaaarrrrrrrrrrrrr
akşam yemeği yemiycem
Ben 15.5 km yürüsem sanırım okuldan eve varmaya az kalır. Sen bilirsin kaptanım
B blanche_ea ben de Ankara'dayım bu arada, toplight ile de konusmustuk seni, birtakım ortak yönlerimiz varmıs :)))
Öglen degil mi canım, 1-2 yemek kasıgı yiyebilirsin bence. Akşamı da sıkı tutup öyle kapatabilirsin günü..
Üçkâğıtçı
Öğle yemeği nde ye akşamında hafif geçir.
3-4 çorba kaşığı ye canım. Bol yeşillikle.
ooo kız iyi yürümüşasün orandan tunalıya maşallah sanaKaptanim anlatiyim, dun ogle arasi yemege yuruyerek gittim, orada bi 5-6 oldu.
Dun de Oran'dan Tunali'ya yuruyerek gectim; biliyorsunuz oran'da oturuyorum. O da zaten bi 9-10.
Totalde 15.5 olmus iste :)
kız candy yoyo ya döndü bi şu 3 hanelilerden kurtulamadın kurtulsan devamı gelecek takır takır ama sen inatla burda kalcam diyonhey hey hey.. ne demek ben bu işi yapamicam yaa.. hem hiç kaçamak yapmadım diyorsun hem bu işi yapamicam diyorsun.. o zaman kaçamak yaptın yalan söylüyorsun.. hiç kaçamak yapmadıysan bu senin bu işi yapabildiğini gösterir tartı değil!! vücudun bi işler çevirmiş anlaşılan+400 gr için bu nasıl bir vazgeçiş böyle.. ben bu hafta + kaç çıktım sen biliyor musun dün ben 108,6 çıktım yani +4,2 kg vazgeçsem haftaya + kaç çıkacaktım ya öbür haftaya bir ay sonra +10 çıkacaktım ama vazgeçmedim bugün -1,4 ile 107,2 çıktım yarın yine - çıkıcam belki öbür gün + çıkıcam ama vazgeçmediğim sürece ben kazanıcam (bu arada benim de regl düzensizliğinden kaynaklandı hayatımda ikinci kez başıma geliyor )
yapamıyorum edemiyorum yokbunlarla vazgeçilseydi bu kk da da en yapamayanı benim yani
canım bence 4-5 kaşık yiyebilirsin öğle akşam yemeği gibi ama yanında bol miktarda yeşillik marul salatalık domates vs ile hem şişirir akşamda yemezsin zararı oolmaz sadece kısır ile kalırsan ama kısırın üstüne pasta vs varsa yemekızzllaaaarrrrrrrrrrrrr
akşam yemeği yemiycem
Hayır çorba salata gibi hafif ye.saolun kızlar öğlen yerim akşama da artık yeşil çayla geçiririm
aa ne guzel :) sen nerede oturuyorsun; ogrenci misin? nerede?Ben 15.5 km yürüsem sanırım okuldan eve varmaya az kalır. Sen bilirsin kaptanım
B blanche_ea ben de Ankara'dayım bu arada, toplight ile de konusmustuk seni, birtakım ortak yönlerimiz varmıs :)))
Öglen degil mi canım, 1-2 yemek kasıgı yiyebilirsin bence. Akşamı da sıkı tutup öyle kapatabilirsin günü..
AYY inşallah inşallah :):)Duraksama oldu bence sen araları salatalık la yap bakalım.
Harikasin bravooo.
15.inde listedesin unutma
Aynen devam sıra 69da.
Rahat olur. Tebrikler.
Gayet iyi canım. Yuruyus muhteşem.
Ohh be hatuna bakk..Gecen hafta 66,1
Bu hafta 64,3
Fark 1,8 kg
Yüzde 2,72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?