- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.281
Evet canım orucum. İftara doğru tartılayım daha iyi olur. Aslında dün 59.3 de görmüştüm ama sadece 100 gram yaaSen bugun de oruc musun rakibem? İftara dogru mu tartılsaydın acaba?
Sağol kaptanım.TammEbru orucsan 16 gibi tartil
Olucak elbet bir gün..yok yaa baya dar kesim tayt gibi duruyo bacaklar incelmeden giyilmez onlar.... önü zaten kapanmıyorda... 60 kg olsam bile giyilmez bunlar diyom .... bu gün gene denedim gene hüsran gene hüsran(((
Olsun canım yinede harikasınn..kız zaten 64 ü görmüştüm ben aldığım verdim yani... bu bir kilo veme değil bence o yüzden kıskanma.....
Demi karatay mı kaldıo bitterleri yerken karatay çekip gitti zaten :)
@muska77 bende katılabilirmiyim çok istiyorum lüttttfeeeen eğer evet dersen biraz bilgi verirmisin hangi günler tartı günüdiğer yerlerede yazdım ama burdaki daha heyecanlı ve çok aktif burası
Kıskanıyor işte ördekimi :)) çaktırmaSen "bile"... Aşkolsun
Süpermiş Zeynepcim. Bu hafta herkes muhteşemm.
Peki kaptanımm.
Canım onların ilk haftaları ilk haftalar çok hızlı gidiyor biliyorsun.Ödem vs de varsa gayet normal demi?evet yaaa biraz da beni kıskanın yeeaaaa :) ama hatunlar 3 kg ye yakın vermişler benim kıskanılmam pek inandırıcı olmucek... çok havalı geldim bu gün ama bunları görünce fossssss havam söndü :)
Hoşgeldinn@muska77 bende katılabilirmiyim çok istiyorum lüttttfeeeen eğer evet dersen biraz bilgi verirmisin hangi günler tartı günüdiğer yerlerede yazdım ama burdaki daha heyecanlı ve çok aktif burası
Evet ifşa oldum şu an
Hoşgeldin canım, biraz kendini tanıtabilir misin? Kaç kilosun, hedefin kaç? :)@muska77 bende katılabilirmiyim çok istiyorum lüttttfeeeen eğer evet dersen biraz bilgi verirmisin hangi günler tartı günüdiğer yerlerede yazdım ama burdaki daha heyecanlı ve çok aktif burası
100 gr 100 gr.dır. Akşam tartıl senEvet canım orucum. İftara doğru tartılayım daha iyi olur. Aslında dün 59.3 de görmüştüm ama sadece 100 gram yaa
Evet ifşa oldum şu an
Hoşgeldin canım, biraz kendini tanıtabilir misin? Kaç kilosun, hedefin kaç? :)
100 gr 100 gr.dır. Akşam tartıl sen
Sen kalbimin birincisisin çatlağımmm.en birinci ben olcaktım yeaaaaa..
Yok tatlım geveze değil azimli çıtırlar demek istedimsen bize geveze mi diyosun :)))
İşte korktugum başıma geldibir de odtülü vakvak daha bi kısakandım şu an.... Allah vermişte vermiş.... her şeyi vakvağa vermiş :)))
Peki ördekimm.Evet ifşa oldum şu an
Hoşgeldin canım, biraz kendini tanıtabilir misin? Kaç kilosun, hedefin kaç? :)
100 gr 100 gr.dır. Akşam tartıl sen
Hahhhayyyy kız biraz daha kıskanırsan vakvak bal kabağına dönüşecekkbir de odtülü vakvak daha bi kısakandım şu an.... Allah vermişte vermiş.... her şeyi vakvağa vermiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?