Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet yaaa biraz da beni kıskanın yeeaaaa :) ama hatunlar 3 kg ye yakın vermişler benim kıskanılmam pek inandırıcı olmucek... çok havalı geldim bu gün ama bunları görünce fossssss havam söndü :)
Canım onların ilk haftaları ilk haftalar çok hızlı gidiyor biliyorsun.Ödem vs de varsa gayet normal demi?

morordek aa sen de ODTU'densin :) Supermis
Evet ifşa oldum şu an
@muska77 bende katılabilirmiyim çok istiyorum lüttttfeeeen eğer evet dersen biraz bilgi verirmisin hangi günler tartı günü diğer yerlerede yazdım ama burdaki daha heyecanlı ve çok aktif burası
Hoşgeldin canım, biraz kendini tanıtabilir misin? Kaç kilosun, hedefin kaç? :)
Evet canım orucum. İftara doğru tartılayım daha iyi olur. Aslında dün 59.3 de görmüştüm ama sadece 100 gram yaa
100 gr 100 gr.dır. Akşam tartıl sen

Evet ifşa oldum şu an

Hoşgeldin canım, biraz kendini tanıtabilir misin? Kaç kilosun, hedefin kaç? :)

100 gr 100 gr.dır. Akşam tartıl sen

bir de odtülü vakvak daha bi kısakandım şu an.... Allah vermişte vermiş.... her şeyi vakvağa vermiş :)))

sen bize geveze mi diyosun :)))
Yok tatlım geveze değil azimli çıtırlar demek istedimdiğer sitedekiler çok esnek bir yazmış bidaha 3 gün sonra yazan var tek başınada insanın tadı tuzu olmuyor zaten tatsız tuzsuz yiyorsun tüm yediklerini ağız tadımız bozuk bari ruhumuz canlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…