- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.301
Yok tatlım geveze değil azimli çıtırlar demek istedimdiğer sitedekiler çok esnek bir yazmış bidaha 3 gün sonra yazan var tek başınada insanın tadı tuzu olmuyor zaten tatsız tuzsuz yiyorsun tüm yediklerini ağız tadımız bozuk bari ruhumuz canlı olsun
Hahhhayyyy kız biraz daha kıskanırsan vakvak bal kabağına dönüşecekk
Büyük ihtimalle kabul edilirsin savurgan hatunn. Ben ebru 59.4 kilo ve 161boyum var. 2 senelik evliyim.Sende kendini tanıtırmısınYok tatlım geveze değil azimli çıtırlar demek istedimdiğer sitedekiler çok esnek bir yazmış bidaha 3 gün sonra yazan var tek başınada insanın tadı tuzu olmuyor zaten tatsız tuzsuz yiyorsun tüm yediklerini ağız tadımız bozuk bari ruhumuz canlı olsun
Şu betüş seni çatlatmadan oku kendine kuzummİşte korktugum başıma geldi
maşallah sütün bol olsun.... olsun ben gene de yarışçam senle :))
Hahhhayyyy kız biraz daha kıskanırsan vakvak bal kabağına dönüşecekk
Valla bi gün yolda giderken kayıp düsücem diye korkar oldum artık. Şuraya bi nazar boncugu koyayım da bariidönüşsün diye uğraşıyom balkabağı olmalı o :)))
Senin bebiş kaç aylık canımTamamdir ben de seninle yarişacam.senin menuler super
evettt o benim ama ben gram gram veriyorum 14 gün regl gecikince bende kilolar yer etti sanırsam 80 den aşağıya inmek istemiyolar inatçı çıktılar çokk
Tamamdir ben de seninle yarişacam.senin menuler super
Valla bi gün yolda giderken kayıp düsücem diye korkar oldum artık. Şuraya bi nazar boncugu koyayım da barii
Sagol canim bende esra 168 boyundayim çarşamba günü başladım 78.400le dikkat etmeye 5den sonra yemedim bu sabah 77 kilo çıkdım bende evliyim 1 cimcimem var 5 yaşında çok bilmiş ben üzülmeyim diye benim haşlanmış sebzeleri oooo çok lezzetli anniş bunlar diye beni gaza getirenBüyük ihtimalle kabul edilirsin savurgan hatunn. Ben ebru 59.4 kilo ve 161boyum var. 2 senelik evliyim.Sende kendini tanıtırmısın
Senin bebiş kaç aylık canım
Üstelik sorunun reglden kaynaklandığını da biliyorsun.Boşuna moralini bozma Duygucuğumm.Verirsin canim gram gram da olsa gidiyorlar ya sen ona bak
ayy evet kaptanım farkettim yıkıldım resmen
Canım hedefin kaç peki?Sagol canim bende esra 168 boyundayim çarşamba günü başladım 78.400le dikkat etmeye 5den sonra yemedim bu sabah 77 kilo çıkdım bende evliyim 1 cimcimem var 5 yaşında çok bilmiş ben üzülmeyim diye benim haşlanmış sebzeleri oooo çok lezzetli anniş bunlar diye beni gaza getiren2 yıl önceye kadar zayıflık sorunum vardı kilo alamıyordum şimdide kilo sorunum var
Kızın çok tatlıymışş.Sende böyletatlı bi evlat olduktan sonra sen fit olursun merak etme. Benden taraf tatlı tatlı öp yanaklarından.Sagol canim bende esra 168 boyundayim çarşamba günü başladım 78.400le dikkat etmeye 5den sonra yemedim bu sabah 77 kilo çıkdım bende evliyim 1 cimcimem var 5 yaşında çok bilmiş ben üzülmeyim diye benim haşlanmış sebzeleri oooo çok lezzetli anniş bunlar diye beni gaza getiren2 yıl önceye kadar zayıflık sorunum vardı kilo alamıyordum şimdide kilo sorunum var
@muska77 ben bugunde sabitim.
Ama reglim 4 gün gecikti.MBayağı bi şişim yani
Emzirmek -500 kaloriymişş.Emzirebildiğin kadar emzir diyicem ama bana ne oluyorsa21 aylik canim. Ama ek gidadan daha cok emer. Temmuz da kesecem
bu hafta bi ben kötüyüm deseneSüpermiş Zeynepcim. Bu hafta herkes muhteşemm.
O zamn aynı azmi haftaya da beklerizzUzulmeyin be canlar haftaya aliriz biz de o kupayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?