- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.381
pogaca yok simit var sadece.kız betüş dediği gibi muzaffer kuşanda poğaça simitte var öğlenleri onu yapalım
***5. Takım 460. Etap***
ebrusonmez (59,4/)
d_mndc (82,5)
YitikMavi (84/)
nilsub (76,7/
deryalimm07 (78) sabit
Esrakarakaya (75/)
ada81 (75,5/)
5. Takım Ortalaması :%
kollontai (60,6)
btlbetul (66,1)
toplight (71/
qarden (122,6/)
zynp1980 (84,5/)
afife lale (68,9/)
aybukediyar (80,7/)
deep_fat (100,2/)
ulasımız (66/)
tatlıtambak (86,6/)
asynk (65/)
@ada81 canım bu hafta listedesin girmek istiyorsun dimi??
@qarden @zynp1980 @afife lale @aybukediyardeep_fat @ulasımız @tatlıtambak kızlar haftaya
yani 15 nisanda listedesiniz. Bugünden itibaren iyi kilolar vermenizi bekliyorum..
kız betüş dediği gibi muzaffer kuşanda poğaça simitte var öğlenleri onu yapalım
bizim mormartı da yapar bunu simit var diyette ... k
B blanche_ea kilo almayalım :))) ben hamur işi sevmem bu bana cazip gelmedi....
var yazmış baksana:)pogaca yok simit var sadece.
pogacadan uzak durun arkadaslar :)
yapalım tam senlikBen bu diyetin 2. ve 9. günlerini pek sevdim
Ben bu diyetin 2. ve 9. günlerini pek sevdim
Bence kilo alınmaz bu diyetle ama kollontai iyi ceza yazar bu kadar karbonhidratayoook yafff ben almiyim şurda zar zor verdiklerimi de geri alırım o ne yaa makarna diyo ben beeennn yıl oldu makarna yemeyeli....
yok ya ben simitle yaptim, pogaca yemedim valla.var yazmış baksana:)
Hoşgeldin canım hayırlı olsunmuska77 bende katılabilirmiyim çok istiyorum lüttttfeeeen eğer evet dersen biraz bilgi verirmisin hangi günler tartı günü diğer yerlerede yazdım ama burdaki daha heyecanlı ve çok aktif burası
Anlaşıldı kısmet.
Tatlım yapabileceğimiz birşey varsa söyle istersen izne ayıralım.Ben depresyondayım sanki1 aydır hep hastayım o yüzden diyet falan kalmadı. Sabitim bu hafta 84 kg. Kusura bakmayın beni gruptan çıkartmanızı rica ediyorum.
Haftaya listedesin bu kadar bekleme olurmu canım.Ben geç kaldım kilo bildirimine . Çok yoğun bir gün dışardaydım sürekli.
Kilom bu hafta 99.5 çok sevindim ben menümü akşam yazarım henüz sadece 1 sade türk kahvesi, 2 de nescafe içebildim.
Hafta sonu geliyor ama bugün bitmicek gibi....
ya bence makarna aslinda saglikli bir sey, sade oldugu surece. sos vs isin icine girince olmuyor :)yoook yafff ben almiyim şurda zar zor verdiklerimi de geri alırım o ne yaa makarna diyo ben beeennn yıl oldu makarna yemeyeli....
mumkun degil kilo alman :)
zaten ara ogun vs hicbir sey yok, bi hesapla kalorisi de ancak 1000'dir.
bende yemedim diyete başladığımdan beri makarna ve hamur işi ama çok severim hamur işini:)ya bence makarna aslinda saglikli bir sey, sade oldugu surece. sos vs isin icine girince olmuyor :)
bide yanında salatalık turşusu olsun tam olsun diyosunsosiste var bu nasıl diyet bir de kola versin tam olsun :)) yapmam yapamam nayııırr..... kesseler yemem ben bunları... pantalonlaar pantalonlarııım :)))
ahaha sosis var ama 2 tane :)sosiste var bu nasıl diyet bir de kola versin tam olsun :)) yapmam yapamam nayııırr..... kesseler yemem ben bunları... pantalonlaar pantalonlarııım :)))
bende yemedim diyete başladığımdan beri makarna ve hamur işi ama çok severim hamur işini:)
yok ya benim hoşuma gitti açıkcası ama ben bunları yersen koollontai ceza yazar habire bende ölürüm yürücem diye:)ahaha sosis var ama 2 tane :)
o da haslanmis :)
ya neyse bence saglikli tabii de yine siz bilirsiniz
ahaha sosis var ama 2 tane :)
o da haslanmis :)
ya neyse bence saglikli tabii de yine siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?