- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.401
diyene bak ham maddesi kola ve jelibon :) biliyomusun jelibonlar nasıl üretilmiş amerikalılar türk lokumu yapmaya çalışırken icat etmişler yanlışlıkla yani:)sevmiyosun sevmem dee... ıığğyyk yenmez de... beynini kodla...
diyene bak ham maddesi kola ve jelibon :) biliyomusun jelibonlar nasıl üretilmiş amerikalılar türk lokumu yapmaya çalışırken icat etmişler yanlışlıkla yani:)
E Esrakarakaya bugün KK ya girmiş msj yazmissin ama nedense buraya kilo bildirmeye gelmemissin
Sebebini merak ediyorum
Hakikaten yaa bir heves geliyorlar alındımmı diye sonra araki bulasin.kaptanlık zor iş kızım onu topla bunu topla ohoooo :)
ayy bu mesajdan sonra bi de kuşhan demişsiniz bilmiyom ne yapalımtoplight pazartesi başlayalım mııı? 13 gün nedir ki kahvede var zaten menü de :)
ayy bu mesajdan sonra bi de kuşhan demişsiniz bilmiyom ne yapalım
tamam da isveç diyetide iyi değildi sen nasıl beğendinki onu?kuşhanı sağlıklı bulmadım verdirebilir olabilir ama bir karataycı olarak tiiyyylerimi diken diken etti :))
tamam da isveç diyetide iyi değildi sen nasıl beğendinki onu?
tamam da isveç diyetide iyi değildi sen nasıl beğendinki onu?
şöyle ki sabah kahvaltısını bayıla bayıla yapan biri değilim zaten... menüleri de genelde et salata yumurta bence süper.... ben yappçam gelen gelsin gardaşlarım.... pazartesi başlıyom sadece kahveme şeker atmam ben şekere karşıyım bitter deseydi neyse.... biftek yerinede tavuk göğsü.... alsana siveç :) çok yattı kafama....
Eh hadi kolay gelsin o zaman.şöyle ki sabah kahvaltısını bayıla bayıla yapan biri değilim zaten... menüleri de genelde et salata yumurta bence süper.... ben yappçam gelen gelsin gardaşlarım.... pazartesi başlıyom sadece kahveme şeker atmam ben şekere karşıyım bitter deseydi neyse.... biftek yerinede tavuk göğsü.... alsana siveç :) çok yattı kafama....
13 günün sonunda oluyomusun 55 kilo hepimiz yapardıkşöyle ki sabah kahvaltısını bayıla bayıla yapan biri değilim zaten... menüleri de genelde et salata yumurta bence süper.... ben yappçam gelen gelsin gardaşlarım.... pazartesi başlıyom sadece kahveme şeker atmam ben şekere karşıyım bitter deseydi neyse.... biftek yerinede tavuk göğsü.... alsana siveç :) çok yattı kafama....
kuşhan bol hamur işli ben o menüdekileri gerçekten yemiyorum ve yemek istemem istemiyorum hiç bana uygun değil... ciiddii direnaj yaptı bende o menü :))) ben belkide isveçliyimdir özümü buldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?