- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.861
Anlasildi canimcim... yarindan itibaren ceza listesine tekrar sokun beni. Bugun bogazim sis ve kuruyor hala ama yarina spor a da baslicam
Hahaha ben dunku biskuvili pudinge ceza yazmıştım seni ceza listesinde sanipAnlasildi canimcim... yarindan itibaren ceza listesine tekrar sokun beni. Bugun bogazim sis ve kuruyor hala ama yarina spor a da baslicam
canım şubat 15 te 84 kilo başladım 55 günde 8 kilo verdim şuan güncel kilom 76.6 canım:)
%10'u da muzaffer'in diyetiyle gider :)canım şubat 15 te 84 kilo başladım 55 günde 8 kilo verdim şuan güncel kilom 76.6 canım:)
bak ne dicem tatlı ihtiyacımı gün kurusu kayısı kuru incie gibi şeylerden tüket hem lifli hemde çinko magnezyum gibi vitamin dolu:)Canim ben zaten tatliyi sut olsun diye yemiyorum canim. Boyle bir hatayi asla yapmam. Su icmek ve protein yesillik benim sutumu arttırıyor.Allah a şükürler sutum de xok iyidir.ben tatliya esim sayesinda alistim bekarlen pek yemezdim. Esim kahvaltidan sonra bile Şerbetli tatli yiyen bir adam olunca ben de de bagimlilik yapti. Ama suan cok cok iyiyim. Evde yapmiyorum. Esimi de zararlari konusunda uyariyorum. O da alisti. Seker beni rahatszi ediyor diye soylenip duruyor. O derece ddeğişti yani...
benim tatli istegim reglimin gecikmesi 5 gun gecti. Bakalim ne zamana olacam gecen ayda 1hafta gecikmisti
Sen muskayı izliyormusun.?@muska77 canim senin fotograflarin mi acilmiyor ben mi acamiyorum;( Gruptan biri anlatmisti da cok merak ettim
inşallah canım ya sen başladınmı bugun bide ne dicem bugun öğlen simit var ama yemek istemiyorum ben simit ne yapsam:)%10'u da muzaffer'in diyetiyle gider :)
Bi organik daha var deseneÖhö öhö neyse kahvaltiyi hazirlayayim
Nilsub gibi bahceden sofraya olmasa da burada cok sukur hemen her seyin dogali var yumurta, sut, zeytin-zeytin yagi... Yogurdumu da kendim yapiyorum hatta bazen peynirimi de
Kizlaar gecen bir dr hazir yogurt ve peynirde probiyotik olmadigini yazmisti
bende kursa gidiyorum canım hafta içi her gün ne güzel bende okullar kapanınca kızımı hem kursa göndericem hemde evde kendimde öğretirim camimiz 2 bina ilerde çok yakın:)Kizima kuran okutmaya kaciyorum kizlar.... okumaya basladi bile
naber ebru bu sabah tartıldım 76.6 sabittim yarın ne olucak bakalım?Bi organik daha var desene
Allah zihin açıklığı versin canım. Kolay gelsinKizima kuran okutmaya kaciyorum kizlar.... okumaya basladi bile
ya bu diyetin olayi bi protein, bi karbo yaptirmak.inşallah canım ya sen başladınmı bugun bide ne dicem bugun öğlen simit var ama yemek istemiyorum ben simit ne yapsam:)
nasil, hic gram vermemis misin dunden bugune?naber ebru bu sabah tartıldım 76.6 sabittim yarın ne olucak bakalım?
Hadi kolay gelsin manken hanım.gunaydiiin ben de bugun kushan'i uygulayacagim :)
Aaaa ne güzel sadece 21 gün sabretsek herşey hallolacak deseneCanim ben bunu cok deneyimledim, ne zamanki boyle 2-3 hafta kendimi tutup tatli yemiyorum; sonrasinda tatli yemeye calistigimda tadi guzel gelmiyor.
Ama ne zamanki dikkat etmeden her gun ya da 2 gune bir yiyorum(malum yesen her dakika yersin, surekli bir ikram, bir dogumgunu, bir ziyaret insanlar hep tatli modunda) o zaman tatlisiz duramiyorum.
Bence bu isin sirri 3 hafta dayanabilmek. Beyin zaten 21 gunde her seye alisiyormus, eski aliskanliklardan kurtaran tek sey 21 gun onsuz durabilmek.
asil size kolay gelsin ama betul'un menuleri gordum o zaten cok az yiyor belki zorlanmaz da beni cok zorlamisti ya.Hadi kolay gelsin manken hanım.
Bizde yarın betüşle isveçe başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?