Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet konuştuk hatta açıkınca aralarda havuç ve salatalık serbest dedi ama yemem dedim şekerim eklediğim şeyler kötü değil ama sabah tek peynir ve ekmek çok az sadece yumurta ekledim fena olmadı diyelim :)
ya ben de sabah yumurta yiyordum, orjinal menude vardi hatirliyorum, havuc salatalik da serbest ama bence kuruyemis vs modifiye etme simdilik, birebir devam et. Muzaffer Kushan'in meshur lafi var 1 leblebi eksik 1 leblebi fazla olmayacak diye :)

ya ben de sabah yumurta yiyordum, orjinal menude vardi hatirliyorum, havuc salatalik da serbest ama bence kuruyemis vs modifiye etme simdilik, birebir devam et. Muzaffer Kushan'in meshur lafi var 1 leblebi eksik 1 leblebi fazla olmayacak diye :)
Bak duydun mu nilsub öyle kafana göre ekleme yapma :)
Cok acıkırsan salatalık-havuc ye, kuruyemis görmeyecegim bundan sonra :)))

Aaa bende yapayım.

Çok güzel olmuş canım.Sonuna kadar uyarsın umarım.

Canim hizli mi yurudun?

Biskuvili puding bu haftaki odulun galiba. Degil mi canim

Canim bu kadar az yemekle nasil ayakta duruyorsun;(
Bir de sabah yumurta, peynir, yesillik yeme imkanin olsa keske ama galiba calisiyordun, degil mi?

Arkadaslar kizacak belki ama bence haftada 1 odul olarak yenebilir 1 dilim. Sonra 2-3 ay diyetle gecince bittigi zamsn Allah muhafaza saldirabiliyor insan. Ama boyle olsa cok da hasret kalmayip nefsini koreltiyorsun

Biskuvili puding bu haftaki odulun galiba. Degil mi canim

Evet canim. Eger yemesem tarti gunune yakin cildiriyorum. Siz benim persemve gunki menümü gormediniz yazmadim cunki. Yazamadıimmmm... faciaydi. Cumadan sonraki hafta sonu 1 porsiyon tatli koydum kendime ama morordek ne der bilmiyorum

Arkadaslar kizacak belki ama bence haftada 1 odul olarak yenebilir 1 dilim. Sonra 2-3 ay diyetle gecince bittigi zamsn Allah muhafaza saldirabiliyor insan. Ama boyle olsa cok da hasret kalmayip nefsini koreltiyorsun

Kiz benim ki 2 3 ay surmuyor ki. Haftanin sonuna dogru kuduruyorum. Bebek emzirdigim icin galiba yoksa ben bu kadar yani delirecek kadar tatli düşkünü degilim. Sirf yemeyeyim diye eve aldirmadim yapmadim da bir ara. Bu sefer komsuma tatlin var mi diye sordugumu bilirm.
Hos zaten ben yemesem bile sevgili esim illaki bir iki catal da olsa kendisi zorla yedirir. Bu 1 hafta istirahatli gunlerinde bile calistigi icin. Evde yoktu o yuzden diyetimi sabote edemedi

hayatım bebek emzirmekle tatlı yemenin ne alakası var butun doktorlar diyor zaten tatlı süt yapmaz diye eskiler neden lohusa kadınlara tatlı yedirirlermiş biliyomusun susasında bol su içsin diye :) bu gerçek o yüzden bahane arama kendine ben onu bunu bırak pastalar tatlılar bütün komşularım bayılır yaptıklarıma ama kilo ne olucak şimdi yapmıyorum artık o yüzden yemiyorum kendini şartlama ben duramam tatlısız diye bence dünyadaki en sağlıksız gıda şeker Canan Karataya sonuna kadar katılıyorum bu konuda vucudun tek kullanmadığı gıda şekermiş direk yağa dönüşüyormuş hiç bir organın şekere ihtiyacı yokmuş anlıcağın tuzu bile kullanıyor vucud bi tek şekeri kullanmıyor internetten şekerin zararları yaz bak 90 tane madde çıkıyor önüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…