Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim evet T tatlitambak taki tatli duskunlugunun kirilmasi lazim. Ayni durumu ben de ilk diyetimde yasamistim. Onun gibi ben de emziriyordum. Tatlitambak in emzirme muhabbeti sutun cok olmasi vs degil. Dayanilmaz bir tatli ihtiyaci. Cevrrmde de bunu cok gordum. Ben soyle yenmege calistim: sabah 1 yk bal, ogle 1 cay kasigi pekmez... Ve haftada bir ile kendimi sinirlandirmak. Elh sonra yavas yavas kurtuldum bu bagimliliktan Tabii Karatay in dedigi cok dogru ama bazi konularda katilmiyorum ona. Mesela bal yemeyin diyor. Seker hastalarini bilmem ama bal gibi sofali birsey mi var? Daha 20 yil once ayni bilim tereyagi yemeyin, diyordu simdi tam aksi.
Kisacasi ben soyle dusunuyorum: Allah in yarattigi dogal bir gidaysa, hele hele Peygamber imiz (asm) tavsiye ettiyse bugun ne dednirse densin yarin faydasi anlasilir ki biz bunu cok kez gorduk

afife lale umarım çok kaçırmamışsındır.
nilsub hadi hayırlısı olsun canım
morordek istersen cezaları srn yaz tatlım kollontai fazla gelmiyor bu ara
Hepinize iyi geceler.

Cok sukur gozum doydu tatli konusunda alnim ak ama adini saymayayim da bazi Turk yemeklerini doyana kadar yedim Birazdan tartilacagim. Bakalim ins + gelmem
Ayy kaptancigim bir de bir yorgunluk kaldi hastaliktan ustumde. Bugun daha iyiyim sukur. Evimi toplamaya bile mecalim olmuyordu. Senin hastaligin nasil oldu? Yorgunluk vs kaldi mi?

herşeyin fazlası zarar balında ama normal yenildiği takdirde bal şifa bence onu nasıl yaratmışki rabbim içinde mikrop bulaşamayan tek besin 100 yıl bozulmadan durabiliyor ve en buyuk kıyamat alametlerinden biri arılar bal yapmayı kesicek o kadar mücizevi bi gıda bencede:)

Ayy ne guzel bir ben boyle dusunmuyormusum

Tarihte bir ilk
5.grupta gecmisi okudum. Simdi de anlik olarak msjlasiyorum. Vayy be bugunleri de gordum ya
Tabii bunda beyimin telini aşırmış olmamin da buyuk katkisi var yoksa benim telle henuz gecmisi okuyor olurdum

Öhö öhö neyse kahvaltiyi hazirlayayim
Nilsub gibi bahceden sofraya olmasa da burada cok sukur hemen her seyin dogali var yumurta, sut, zeytin-zeytin yagi... Yogurdumu da kendim yapiyorum hatta bazen peynirimi de
Kizlaar gecen bir dr hazir yogurt ve peynirde probiyotik olmadigini yazmisti

Tatli ihtiyacini sabah yiyecegin bal recel gibi nispeten dogal seylerle karsilayabilirsin canim. Ogleden sonra ve aksama dogru ozellikle puding, kek, pasta vb seylere ceza yaziyoruz, bu takim gelenegi haline geldi :) istersen her gun kahvaltıda 1 cay kasigi bal ye, ceza yazmam ama haftada 1 bir dilim kek yesen bile yazarım, karar senin

Canim ben zaten tatliyi sut olsun diye yemiyorum canim. Boyle bir hatayi asla yapmam. Su icmek ve protein yesillik benim sutumu arttırıyor.Allah a şükürler sutum de xok iyidir.ben tatliya esim sayesinda alistim bekarlen pek yemezdim. Esim kahvaltidan sonra bile Şerbetli tatli yiyen bir adam olunca ben de de bagimlilik yapti. Ama suan cok cok iyiyim. Evde yapmiyorum. Esimi de zararlari konusunda uyariyorum. O da alisti. Seker beni rahatszi ediyor diye soylenip duruyor. O derece ddeğişti yani...
benim tatli istegim reglimin gecikmesi 5 gun gecti. Bakalim ne zamana olacam gecen ayda 1hafta gecikmisti

Sutten degil kiz anlamsizca delicesine bir kriz gibi birsey bu ya anlatamam. Seker hastaligi bizim aile de genetik ve gebeliklerim de hep vardi. Korkuyorum 35 te seker hastasi olurum diye. O zqmana kadar kilo vermem lazim

Anlasildi canimcim... yarindan itibaren ceza listesine tekrar sokun beni. Bugun bogazim sis ve kuruyor hala ama yarina spor a da baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…